Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от каябаш »

каябаш написа:неограничен
да се поправя малко таксата е 5 лв. на пръчка. след днешния риболов резултата беше 4 шаранчета от килограм и двеста до два и седемстотин. човека каза,че е пуснал още почти половин тон шарани.
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

А на плувка или на дъно ги извади, и на каква стръв? :) Доста въпроси задавам, но проста съм нов в риболова и още се уча. ;)
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

на плувка колега, то няма смисъл човек с повече от една въдица. ние бяхме двама последния път за 2 часа с 2 въдици 4 хванати и толкова изтървани. стръв царевица, човека който е там казваше,че вървяла на земен червей, но ние ги вадихме на царевица консерва.
Аватар
Мариан Колев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Мариан Колев »

Вчера за 3 часа на реката-един хубав разпер,един хубав кефал и дребосъци.Стръв-аглия лонг 2.Пробвах и на воблери,обаче си вземаше само на блесната.Поздрави.
Прикачени файлове
15082012190.jpg
15082012190.jpg (206.71 KiB) Преглеждано 1861 пъти
15082012189.jpg
15082012189.jpg (217.59 KiB) Преглеждано 1861 пъти
15082012187.jpg
15082012187.jpg (251.27 KiB) Преглеждано 1861 пъти
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Мариан Колев написа:Вчера за 3 часа на реката-един хубав разпер,един хубав кефал .......

Идеално :supz:
Изображение
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

На реката зле.Ходих на един мазен бързей под Мечкарево,където се виждаха риби-без кълване.Храних със стиск пръст и вътре бял черввей,че уж да кълвунат на дъното,ама накрая един гол :finga:
dakolin4o.sl
новобранец
новобранец

Мнение от dakolin4o.sl »

Вчера за 3 часа на реката-един хубав разпер,един хубав кефал и дребосъци.Стръв-аглия лонг 2.Пробвах и на воблери,обаче си вземаше само на блесната. :prayer:
Аватар
Мариан Колев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Мариан Колев »

Днес на реката до Самуилово 2 кефала.Единия гони килото,другия около педя.Риболов само на спининг.Имах и едно зверско вземане,обаче се откачи и едната тройка на воблерчето стана на салата.Вероятно сом по моя преценка.Към обяд напече много и си бих камшика.Имам и снимки,ама нещо не мога да ги кача.Това е от мен.Поздрави.
п.п. И двете рибки си плуват в реката.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Пак капо на реката,ако не броим няколко дребосъка.Направо не знам какво става тая година толкова зле по тунджа около Сливен никога не е било! :axe:
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

wewewe написа:Пак капо на реката,ако не броим няколко дребосъка.Направо не знам какво става тая година толкова зле по тунджа около Сливен никога не е било! :axe:

Ток това е причината,постоянно сновът и не я оставят на мира.Сулю и пулю по цялото поречие машинки имат..на кой му пука и да го хванат -акт,който едва ли ще бъде платен :!: Онази вечер останахме до късно на кулака..то все едно дунава две лодки минаха били се разкарвали :lol:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Абе тя май работата на добре няма да тръгне по-хубаво да сменяме хобито,че да не се ядосваме в извънработно време поне. :!: :evil: :evil:
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

wewewe написа:Абе тя май работата на добре няма да тръгне по-хубаво да сменяме хобито,че да не се ядосваме в извънработно време поне. :!: :evil: :evil:
Държавата най добре да сменим,че както са на подкарали тук скоро до никакво хоби няма да ние :lol: Тъй де ,хем да не пречим на братята роми :lol:
SuSaMeCa
новобранец
новобранец

Мнение от SuSaMeCa »

На канала на едно село до зимница 2 шаранчета,1то към 300 другото към 400 грама. ПУСНАТИ СА. Хванахме ги един след друг буквално. Докато изкараме едното и да го пуснем (по малкото) другото го хванахме. Има и малки каракудки ама и тях пуснахме. Не къвеше повече тей като мястото е буквално 3 на 3 метра и само от едната страна могат да влизат риби от другите има много шавари. Шаварите нещо ги буташе ама така и така повече не клъвна. То и ние много говорихме ама 4 човека какво да правим ;d.

P.S. По традиция на темата очаквам злобни изказвания и мнения...
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Реката е паднала страшно...Не бях ходил на риболов с кошничка скоро и в тия условия ми се видя подходящо.Пробвах един нов монтаж,който ми препоръчаха,но не се оказа успешен две много здрави взимания имах,но не закачих рибата.Важното е,че има активност и ще се пробва пак.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Мернах си кутията с ваглерите из къщи и ме подсети,че не съм ги мокрил от 2 години сигурно.И щото реката не става,аре набързо едно такъмче и на скъсаната дупка.Ваглерче 2+2 тежести-група с един дропер и една регулираща тежест ,понеже гьола е дълбок да си е*е.Да ви кажа нищо не очаквах да хвана,то и хора нямаше и все пак даде някоя червеноперка и костур и тук-таме някой връх още отгоре.Горе-долу прилична работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”