Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Алкохола му е майката !
Усойницата налита само на пиянки .
По аромата ги усеща !
Не знам ама и на мен някога ми се е случвало да стоя с дни без да хвана.
друг път по 3,въпрос на шанс.
По добре отиди на Каспийско море за тюлени дава същите точки и има по голяма успеваемост !
УСПЕХ !
Усойницата налита само на пиянки .
По аромата ги усеща !

Не знам ама и на мен някога ми се е случвало да стоя с дни без да хвана.
друг път по 3,въпрос на шанс.
По добре отиди на Каспийско море за тюлени дава същите точки и има по голяма успеваемост !
УСПЕХ !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Оставия тая гадюка,удря много рядко.Иди на Финский залив локация 50 по 50 с 3 пръчки на перо(максимална дълбочина да опира стръвта по дъното) едната пръчка я хвърли на креветка,другата на мидия и третата на бокоплав,кълвът доста често трески и калкани,не са трудни за вадене и дават много приличен опит.Като натрупаш нужния опит и заякнеш в нивата отивай на каспийско море за тюлени,както каза по горе колегата.driu написа:Довър вечер на всичкиНякой може ли да ми каже нещо по специфично за тази змиорка гадюката ? От 5 дена стоя на Чусовая (Каменъ великан), една немога да хвана .... използвам живец , плувката съм я пуснал на 1см както каза един колега в предните страници и блесна circl-5103 средна . Какво бъркам ?
- versace
- вече хвърля и на тежко
какво да ти показвам аз не се изфарлям и хфаля играя си за кеф каквото хфана такова ........ 

-
- научил се да хвърля
Хванах вече 3 радюки , но малки под 300 грама и трите . Нямам въдици за тюлени , като спечеля още някой друг турнир тогава 

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе я качете пак някаъде програмата за сървара че я истрих без да искамspas48 написа:Хайде момчета,започва се!!
Макар и неофициална играта най-нетърпеливите вече могат да се пробват онлайнМераклийте да опитат могат да друпнат програмката отТукВыкладываю програмку дающую возможность играть в РР2 через интернет.
Краткую инструкцию можно прочитать в файле ReadMe.txt находящегося внутри архива. Сразу скажу прога еще не доработана, и глючит, но играть вполне можно. Про глюки здесь писать не надо, так как я ее сейчас полностью переписываю. Выкладываю ее для того чтоб услышать ваши предложения, по интерфейсу програмы. Прога сейчас выводит инфу, ту же что и игра, (Вася поймал карася на 1.234кг) Буду добавлять туда еще инфу.
Пока прога не выводит кто на какой локе находится, просто если еще в это окно выводить инфу о локах , наживке , разряде и.т.д то оно получится сильно широкое. У меня есть идеи на этот счет, но мне хотелось выслушать ваши предложения по этому поводу(Как говорится - "Одна голова хорошо, а целый форум лучше"). Вообще предлагайте, все что вы хотели видеть бы в ней(Только конечно реальные вещи)
По умолчанию клиент настроен на мой IP(это если вы будете использовать RRClient.ini из архива) Можете запустить RRClient.exe и ввести ваш ник в игре , и вы подключитесь к моему серверу(если он у меня будет включен), короче читайте ReadMe.txt
Само имайте предвид,че програмата не е окончателна,Вячеслав продължава да работи по нея и да я осъвършенства.
Успех на нетърпеливите!!

Без риболов няма любов !
Ето дръпни си най новата версия от тук: http://installsoft.ru/viewtopic.php?p=35309#p35309
- foest
- научил се да хвърля
Мамка му пак си напих рибарчето незнайно как и не ще да яде.Но затова съм помислил по рано
Съветвам и всички начинаещи,които не знаят дали ще действа Аспирина да си copy профила когато не е пиян рибаря някъде в някоя папка,но да знаят къде.После като се напие без значение дали те са "му помогнали"
:D просто paste-ват стария профил и са с чисто трезвен рибар.Все пак го правете когато вдигате разряд защото...не се знае.Дано ви е от полза този трик който използвам аз.

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми аз не бих го натряскал толкова много давам му една две бири или една две водки...foest написа:Мамка му пак си напих рибарчето незнайно как и не ще да яде.Но затова съм помислил по раноСъветвам и всички начинаещи,които не знаят дали ще действа Аспирина да си copy профила когато не е пиян рибаря някъде в някоя папка,но да знаят къде.После като се напие без значение дали те са "му помогнали"
:D просто paste-ват стария профил и са с чисто трезвен рибар.Все пак го правете когато вдигате разряд защото...не се знае.Дано ви е от полза този трик който използвам аз.

Без риболов няма любов !
Като си пил не се качвай на самолет щото става мамата си джейсаfoest написа:Мамка му пак си напих рибарчето незнайно как и не ще да яде.Но затова съм помислил по раноСъветвам и всички начинаещи,които не знаят дали ще действа Аспирина да си copy профила когато не е пиян рибаря някъде в някоя папка,но да знаят къде.После като се напие без значение дали те са "му помогнали"

- foest
- научил се да хвърля
Е той не се вози на самолета ама не знам кво му стана...уж само 2 черти и изведнъж почна да почервенява и да кашля викам ясна ми е тя.Едвам искарах едн турнир "Кремлевский лещ" и се ядосах и прибегнах до резервния план.Иначе да за самолета с една чертичка алкохол да се качиш слизаш нафиркан яко
Брех тия стюардеси беее 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аспирина бачка.Затваряте играта(излизате от нея),активирате програмката аспирин,намирате си профила в С програм файлс,руская рибалка,профилс и си цъкаш на името и ок.После си пускате играта,алкохола не спада веднага,изчаква се малко,но може да се храни нормално и след кратко време се оправя напълно.
Едит:Аааа,и немога да не се похваля тон и 700 кила риба Цък
Едит:Аааа,и немога да не се похваля тон и 700 кила риба Цък
Момчета тюленът на каква дълбочина се лови
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- научил се да хвърля
Аве колеги , как си ги купувате тея въдици по 15милиона ... аз едва събрах 2 милиона ...

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

Има програмка с която си пишеш пари,можеш да я изтеглиш от ТУК
Програмата работи по следния начин:Запиши си точно колко пари имаш в момента в играта и я затвори(излизаш)от нея.Екстркваш зип файла и ще видиш самата програмка,казва се RF20 trainer.Копираш RF20 trainer и го поставаш в С програм файлс,руская рибалка,профилс и папката с името на акаунта ти.поставяш RF20 trainer вътре в папката с името ти за която писах по горе,цъкаш върху RF20 trainer и ще ти изкара едно прозорче горе пишеш записаната сума която имаш в момента в играта,а долу си пишеш колко искаш: примерно 1000000000,затваряш прозорчето(тренера)и си пускаш играта.После купувай квото ти трябва,па и да не ти трябва пак
Програмата работи по следния начин:Запиши си точно колко пари имаш в момента в играта и я затвори(излизаш)от нея.Екстркваш зип файла и ще видиш самата програмка,казва се RF20 trainer.Копираш RF20 trainer и го поставаш в С програм файлс,руская рибалка,профилс и папката с името на акаунта ти.поставяш RF20 trainer вътре в папката с името ти за която писах по горе,цъкаш върху RF20 trainer и ще ти изкара едно прозорче горе пишеш записаната сума която имаш в момента в играта,а долу си пишеш колко искаш: примерно 1000000000,затваряш прозорчето(тренера)и си пускаш играта.После купувай квото ти трябва,па и да не ти трябва пак

Последно промяна от PyMeH на Нед Фев 22, 2009 3:37 pm, променено общо 1 път.