Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Въдиците съм сигурен че не са били във водата,но както и да е.Споделих,че да си имате едно на ум.......
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
topspin написа:колеги и на мене ми откраднаха на яз.ЖРЕБЧЕВО, 2 шарански пръта шекспир заедно с байтрънърите на тях , голяма мъка, но вече си имам едно на ум
Преди време един циганин на Жребеца с Атв-та ходеше нощем и ебаваха майката на целия язовир няколк очовека бяха от Нова Загора и крадяха всичко наред,дори и кучета не ги плашеше какво правиха,накрая ги хванаха ... сигурно са ги пуснали и отново са почнали набезите ... смърт

Как е положението ?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Супер яко.
Къде ,на Жребеца ли...
Къде ,на Жребеца ли...

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Хайде бре дайте по-колегиално.Какво ви пречи да дадете повече инфо за вида на риболов стръвта нивото на водата.Да не би да ви изловят хората рибата а ? Бъдете човечни и ще ви се връща,какво лошо да дадете инфо за нивото ,например,за да не се разхожда човек до където е решил ?Глупав народ слаба държава.
Здравей, колега vasko102530
Инфото ми е малко старо, от пред седмица, но е все нещо. Не обращай внимание на разни дървени философи.
Язовира спада, от брега излиза дребна червеноперка + някоя друга каракуда (стръв - бял, жито). Местностите Сокола, Крапеца и след Крапеца са добра дистинация. Но не разчитай на голям улов. Ако имаш лодка, пробвай на тролинг с воблери до 5 м. дълбочина на газене.
Инфото ми е малко старо, от пред седмица, но е все нещо. Не обращай внимание на разни дървени философи.
Язовира спада, от брега излиза дребна червеноперка + някоя друга каракуда (стръв - бял, жито). Местностите Сокола, Крапеца и след Крапеца са добра дистинация. Но не разчитай на голям улов. Ако имаш лодка, пробвай на тролинг с воблери до 5 м. дълбочина на газене.
praktikuvam standarten i nestandarten ribolov
Здравейте колеги,малко инфо от вчера.Бях до вилите,започнах риболова около 7 ч. и първото калване дойде след 10 ч.До 14 ч. резултата беше 8 шаранчета 5 от които пуснах,а останалите бяха между 700 гр. и 1кг.имаше и поне 20 червеноперки които си отидоха по живо по здраво.Риболова бе на мач. но храних на около 40м.и дълбочина 4,20 стръв царевица.Това е от мен и наслука на всички.
- maranzika
- сериозен играч
Колега,не може само да искаш инфо,а след излета да не пишеш нищо.Ти лично към коя група спадаш?vasko102530 написа:Хайде бре ....

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Бре ти се сцепи да даваш инфо...vasko102530 написа:Хайде бре дайте по-колегиално.Какво ви пречи да дадете повече инфо за вида на риболов стръвта нивото на водата.Да не би да ви изловят хората рибата...Глупав народ слаба държава.
колега...
вида на риболов го знаеш...
нивото пада яко...ама водата си е много...
рибата няма как да ни я изловят

Ако имаше нещо интересно като риболов,все някой щеше да се пофали,както беше през пролетта

Глупав народ ...ей,не дозема...и не се напъвай,не е колегиално така
Аз там съм пораснал...
-
- вече хвърля и на тежко
Сьбота,под с.Младен уловиха около 20кг. амур,ама на какво,що,не знам.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На пружина колега ,на пружинаrokooo76 написа:Сьбота,под с.Младен уловиха около 20кг. амур,ама на какво,що,не знам.

Колкото и да е странно ,амура е налапал цялата пружина +2те куки на нея .
На пружината е имало тесто !!!!!!!!!!!
пп:Не знам дали говорим за една и сьща риба . Ама едва ли са много 20 ките от Сьбота

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
В момента много много слаб риболов. Даже е перките са рядкост да не говорим за таранки. Пред нас на тролинг извадиха над 30 килограма сом.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Здравейте колеги ,малко инфо и от мен вчера на втората поляна в началото където са местата за биваци улова беше около 4-5 килограма каракуда и червеноперка предимно дребна,като 5 от каракудите хванати на дъно бяха по 0.500 грама.Дребосъка върви близо до брега на плувка стръв бял червей и глиста.Излизат доста шаранчета но приплоди големина до 10 сантиметра.Естествено всичките пуснати както и сомчето което удари рано сутринта беше към 0.300-0.400 грама.
Да внимава всеки който ходи на Стамболийски!!!! Тази година е пълно с отровни змии,за два дена видях над 10 от тях.Иначе от към риболов много слабо,явно жегите са добре само за пълзящите.И един апел,пускайте маломерните шаранчета,след години ще ни радват много повече!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Днес изваден 40 кг сом на ряховското дере...
Аз там съм пораснал...