Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от Todorin »

Аз все пак искрено благодаря на включилите се за инфото :) :wink: .За мен беше много полезна информация. :D
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

lishev_64 написа:
Pavel Qnakiev написа:Колега и аз от няколко дена чакам някой да пусне актуална информация,но все още чакам и най вероятно инфото ще е от теб .Наслука.
Колега, не чакай, ами чети какво се пише!
аз

Чета колега ... :idea:
Май ще отида и аз в неделя да видя как е положението :) :) :)
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Колега vinil,
Имаше ли мрежи на Дебелец?
Последните два пъти есента целия борун на робищата беше опасан с мрежа!
Дали заради нея или заради друго, но есента от там имаме само 5-6 костура на силикон, а там предните години вреше!
Щука има там, може и тя да е отвяла опашлето на силикона.
Колко е паднал?
Преди... 3 години някъде беше с около метър по-нисък, а на следващата година се напълни до преливане.
Но това ниско ниво наистина ще ме затрудни в избора на място за закриване преди забраната и за откриването след нея...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Златев написа:Колега vinil,
Имаше ли мрежи на Дебелец?
...
Здрасти колега Златев,
Мрежи на Дебелец не видях, нито на останалите места покрай които минахме и на които бяхме.
Но причината за липсата им, мисля че се дължеше на изключително лошото време за влизане с лодка (аз и не видях нито една такава за този ден)

Принципно, аз на Дебелец не ходя да ловя. Обикалям по-плитки места и най-вече заливите в търсене единствено на костур. За сулка, целенасочено не съм мятал там не помня от кога, ако съм ловил, то било "бонус" към костура.
Относно търсене на място към момента и аз съм адски затруднен ! Иначе казано - ама хабер нямам къде да отида за костур на силикон....
Принципно, винаги съм обърквал местата, когато търсенето на определен вид риба е според определен сезон, температура, ниво на водата и т.н. (демек, само лятото се оправям)
Миналата година, точно преди общата забрана бях там с лодка....е, няма такава греда - цял ден нищо, а хората си ловяха сулки по 2 кг...Но тогава помня, нивото бе много високо. Сега пък е много ниско.....!? И си мисля, че водата е далеч по-топла, от нормалното за сезона. И тоя ред на мисли.....знам ли ги, де са тея костури ! А все някъде са!

Ще помоля за инфо, ако някой може да помогне тук в темата или на Л.С., че неделята дойде....

Поздрави и успехи на всички !

А !
Баси !
Под аватара ми пише че съм щял да ставам "Разбирач" ?!?!? Явно, според използвания софтуер - задобрявам в спининга !!!!! :lol: :lol: :lol:
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Мда... ще е интересна година на язовира... каквото и да значи това - капо или избухване...

ПП
Мене слушайте - "разбирам нещата"! :lol: ;)
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Златев написа: Мене слушайте - "разбирам нещата"! :lol: ;)
Така де, аз затова питам и тебе :)
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Днес много труден риболов на Чудните скали. До обяд на мачовете ни тормозиха дребни и капризни бабушки, за които налапването на два бели беше сериозен проблем. Следобед се преместихме в плиткия участък срещу с.Добромир и там стана приличен риболов на средни бабушки и редки червеноперки и уклеи на директен телескоп. Рибите вземаха доста по-уверено от на скалите а и размера им беше доста по-добър. На язовира е панаир. Всички възможни места за риболов около Чудните и на чакълената отбивка, както и отсреща под гробищата на с.Струя бяха заети. Надявам се и други колеги да споделят впечатления ;)
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

Днес реших да пробвам на Цонево около чудните скали.Натоварих такъмите,жената,малката рибарка и кучето и отпраших към Цонево.Стигам до чудните и какво да видя :ПАНАИР:народ колкото щеш та затова реших че там няма да я бъде.Тръгнахме да търсим по усамотено място и се изтапанихме под моста за с.Струя.Риболовът беше повече от задоволителен.Излизаха добри уклеи някои от които трофейни над 15 сантиметра а също и добри бабушки по около 350/400 грама.Стръв едно бяло червейче.Снимки в галерията ми че така и не се научих да ги поствам.Всичко беше на шест малката и кучето си играха само накрая нещо ме отврати
-двама местни бракониери едвам ни изтраяха да си тръгнем и разпънаха две мрежи от бряг до бряг.Гадове
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

valio5 написа:Днес реших да пробвам на Цонево около чудните скали.Натоварих такъмите,жената,малката рибарка и кучето и отпраших към Цонево.Стигам до чудните и какво да видя :ПАНАИР:народ колкото щеш та затова реших че там няма да я бъде.Тръгнахме да търсим по усамотено място и се изтапанихме под моста за с.Струя.Риболовът беше повече от задоволителен.Излизаха добри уклеи някои от които трофейни над 15 сантиметра а също и добри бабушки по около 350/400 грама.Стръв едно бяло червейче.Снимки в галерията ми че така и не се научих да ги поствам.Всичко беше на шест малката и кучето си играха само накрая нещо ме отврати
-двама местни бракониери едвам ни изтраяха да си тръгнем и разпънаха две мрежи от бряг до бряг.Гадове
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

И аз бях там...кал от риба...десетина скумрии и около стотина средни уклеи.Бабите и те бяха толкоз :D
Те и две снимки
Изображение
Изображение

Хайде до скоро
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

Благодаря за качването на снимките колега
писията
новобранец
новобранец

Мнение от писията »

И аз бях там.Чудесно време и чудесен риболов.Рибата беше до самия бряг,на плиткито.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

И пак там.Рибата се е поразредила и умалила. :!: :?:
Трудно тръгна,но я завъртях...Резила до обяд и после ми омръзна...нямаше ги скумриите...
Изображение
и мястото-май е същото :D
Изображение

след това тръгнах да търся други ловни полета...?!?!
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Чудесни излети, колеги!
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Браво Яворе, :lol: пък аз на работа :( , ама кво да се прави . И моето време ще дойде 8) :wink: .
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”