Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Щом си само за чорбата, навсякаде под троянския път на за точно място няма че почти е пълно,става с търсене,от пътя се вижда. Успех. 

Риба къща няма.
Благодаря за информацията. От години не живея в България , а на Сопот не съм ходил никога ,дано съм късметлия за хубаво време и място. Благодаря още веднъж.
В събота отивам на 4-ен маратон по Сопот мисля да ги мъча само на рибе и на ... туист ... като рибе-то ще е на подвижна ... лодка няма да имам,защото ще сам сам саминък ... ,но пък ако се получи риболова , който беше преди 1 седмица на Стамболиеца ... ихааааааа ...
костура как е ?
костура как е ?
Зле е ностура все още дребен,но пробвай предвид времето може и да има слука.Амура и шарана взеха полека да си вземат. 

Риба къща няма.
не ги обичам особено много,а да питам разрешено ли е ползването на ръчило или цапало ... искам да си хвана от язовира рибки,защото на кубинки от сума ти време съм пробвал на Сопот ... не клюца ... забелязал съм,че само на костурче кълве ... незнам защо ... ни уклей,ни кубинка,ни каракудка ...
- akoto13
- ще става разбирач
Забранено е да се ползва рачило.Правиха ми забележка проверяващите.Лично аз съм ловил много костури на малък слънчак 3-5см на Сопот.Имах една интересна случка преди 2-3години.Отивам една пролет на канала на стената и си лова сулки и кустури.Даваше доволно.По едно време идва един мангал и застава точно над канала с рачило.Погледах го малко и видях че вади дребни рибета и ги хвърля на земята.Викам му,манго какво правиш бе?А той-Хващам слънчаци за мангалчетата.Като се приближих ми стана лошо.Вади черния бели рибета по малки от палец.Като се нервирах и го запсувах се изтреля с 300.Лошото е че на другия ден пак сигурно е бил и не само той,а целия катун.
Разказах го защото и аз съм против рачилото,въпреки че е удачно,ако се ползва по предназначение.И те така
Разказах го защото и аз съм против рачилото,въпреки че е удачно,ако се ползва по предназначение.И те така

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Утре правя тест на стената,ама усещам капото от сега.Данчо къде са почнали да хващат амури и шарани?Никой нищо не споделя последните дни. 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
Пред мен в Четвъртък извадиха един амур 13кг!Мястото беше след Гребната база в посока устието.Чух че от съседния лагер са извадили един 15кг
Кеф цена няма!!
Менка еби им майката на амурите ... да си клюца костура ...
Ако13... миналата седмица човек бях на Стамболийски ... за първи път ходихме под некво село Крушево ли е ... нещо от тоя сорт , недостижимо разбираш ли ... само някой смелчаги биха стигнали до това място,а бяхме и с джип ... абе късмет извадихме(ако завали) няма излизане .... та... то се падаше точно при Дарданелите(устието) ... напрао костура му ебах мамата ... 100 риби за 2 дена някъде ... и то доволно ... ама пуст костур само на туист ... не ще на друго ... та там местните(мангали) дойдоха първата вечер,защото първия ден напрао събрах целия язовир ... и ми викат това ти беше на късмет и т.н и седна и поговорихме за бракониери и вика нема,нема и на следващият ден мангото си вади комбайна със сомче и костур, които ги пуснаха де..ама 2/3 от рибата беше по корем ...
Ако13... миналата седмица човек бях на Стамболийски ... за първи път ходихме под некво село Крушево ли е ... нещо от тоя сорт , недостижимо разбираш ли ... само някой смелчаги биха стигнали до това място,а бяхме и с джип ... абе късмет извадихме(ако завали) няма излизане .... та... то се падаше точно при Дарданелите(устието) ... напрао костура му ебах мамата ... 100 риби за 2 дена някъде ... и то доволно ... ама пуст костур само на туист ... не ще на друго ... та там местните(мангали) дойдоха първата вечер,защото първия ден напрао събрах целия язовир ... и ми викат това ти беше на късмет и т.н и седна и поговорихме за бракониери и вика нема,нема и на следващият ден мангото си вади комбайна със сомче и костур, които ги пуснаха де..ама 2/3 от рибата беше по корем ...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ей сега се прибрах от теста на стената,половин кофа царевица и само едно топене на плувката (празно).Ама пък разпуснах малко.Ради още ми е рано за костури все още търся мирната риба 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Radoy написа:Менка на амурите ... да си клюца костура ...
Ако13... миналата седмица човек бях на Стамболийски ... за първи път ходихме под некво село Крушево ли е ... нещо от тоя сорт , недостижимо разбираш ли ... само някой смелчаги биха стигнали до това място,а бяхме и с джип ... абе късмет извадихме(ако завали) няма излизане .... та... то се падаше точно при Дарданелите(устието) ... напрао костура му 100 риби за 2 дена някъде ... и то доволно ... ама пуст костур само на туист ... не ще на друго ... та там местните(мангали) дойдоха първата вечер,защото първия ден напрао събрах целия язовир ... и ми викат това ти беше на късмет и т.н и седна и поговорихме за бракониери и вика нема,нема и на следващият ден мангото си вади комбайна със сомче и костур, които ги пуснаха де..ама 2/3 от рибата беше по корем ...

Аз там съм пораснал...
Бобо викаш ... голяма семка съм им дал ? голямо поколение ще тръгне хахахах ... не бе ... сериозно ... доста бях доволен макар,че отидох за първи път на Ал.Стамболийски ... тая седмица съм на Сопот за 4 дена ... кофтито, е че нощния е забранен ... иначе щях да пусна некоя и друга дънна за белуша ... ама ще трябва да спасяваме положението с мойте убавци - туистерите ... м/у ... довечера ще кача 1 модел и искам някой ако има такива или знае откъде да си взема ... да ми каже,иначе давам по 1л на бройка (0,20 ст . са в магазина),но поради факта,че магазините ни са супер , турбо , мощно заредени с всякакви знайни и незнайни пособия ... най-актуалните ги няма ... и най-удачните
м/у Менка язовира спаднал ли е ?
Бобо,някво прясно инфо от Стамболиеца ? тая година искам да повторя още 1 излет там ,но ще видя как съм с почивките ...
м/у Менка язовира спаднал ли е ?
Бобо,някво прясно инфо от Стамболиеца ? тая година искам да повторя още 1 излет там ,но ще видя как съм с почивките ...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Язовира не е доста спаднал,водата е на 70% от 100% full.За мен е още високо за костур,но сутринта гонеше много на стенатаRadoy написа: м/у Менка язовира спаднал ли е ?

- MITKO70
- кандидат преподавател
Риболова потръгва по-малко ,има хванати едри риби ,но са редки.Една от тях е от моята бригада "старци разбойници"
,във вторник,амур 9кг.,в понеделник като си тръгнах изтърваха един към 17,30ч.Сега пак е затишие,но това очаквано време с превалявания ,може да я раздвижи.Язовира си спада нормално всеки ден,вече почти излязохме от тревите ,водораслите ,но има драки тук там.

Всичко може,но не всеки го можe.

Литър ракия ли даваш?Radoy написа:да ми каже,иначе давам по 1л на бройка (0,20 ст . са в магазина)