Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

yco написа:
theurgist написа::D Алоооу!!!! С пагони и без пагони - стегнете се :drinkers: Не виждам някой да е дал конструктивно предложение - за място и дата, па ревете за ракия :lol: :drinkers: Нема да носим по дамаджан за секи по отделно я :D Като се натутните и организирате - свирнете, я съм винаги на линия :wink: :axe: :lol:
Нека се затопли малко времето.. :wink: , да бъдем сериозни, че при нас е още ладно и ходим с памуклийките.... :lol: ., някои от шуменско са с гъбините на голо...... :lolначи тука тъй са затопли чи даже с потник цвят копър :lol: е много топло,затуй внимавам с копъра зареждам го разделно картузно и го го набивам с дотиквача на Д20 то и той с зелен цвят :lol: Пък някой си помисли,чи съм позеленял от друго :wink: ама нищо де,те миндилите нямат чет :mrgreen:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ей, Троли рапалата, как не са го поканили на турнира, офф забравих, че се състезава от отбора на франсетата.... :lol:

http://news.bnt.bg/bg/a/blgari-specheli ... ech-v-kuba
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Ей, Троли рапалата, как не са го поканили на турнира,http://news.bnt.bg/bg/a/blgari-specheli ... ech-v-kuba
Е, туй е за баровци и бохеми,а не за цървули или сандалчовци кът мене! :rolleyes: :drinkers: Евала на наще,изпълнили са ми мечтата! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:
yco написа:
theurgist написа:: Като се натутните и организирате - свирнете, я съм винаги на линия :wink: :axe: :lol:
Нека се затопли малко времето.. :wink: , :
Па мноо сте се одървили у Мадарско,а па уш сте с гумени глави? :mrgreen: :drinkers: Дъ нъ те страх,чъ шъ белиш карпузите на тайфата и за туй да дезертираш? :roll: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:
yco написа:
Нека се затопли малко времето.. :wink: , :
Па мноо сте се одървили у Мадарско,а па уш сте с гумени глави? :mrgreen: :drinkers: Дъ нъ те страх,чъ шъ белиш карпузите на тайфата и за туй да дезертираш? :roll: :mrgreen: :drinkers:
Ти куче със салам ли ша плашиш? :lol: Аз си ги беля и не мрънкам,ама ако са наложи на някой от Пловдивско да бели тогаз не знам :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли обясни правилата и резултата, че не го сващам....
това са резултатите, хванали син мерлин, ама колко унции/ на тур/за 3 дена па и точки :lol: ... :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Щото ако питам бай миля с гъбината на голу и пет манерки облечени с шаяк и копче..... :lol: му тропат на колана, как да не го вземеш за кубинец на мостика.... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Той Тролката от де да знай за марлините сините :lol: кат лови само сомове от черните :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Хайде, не е толкова скъпо, ако някой от обявените удари от тотото черпи останалите, та така виждам екипажой.. :lol: .Краси на въдиците, аз съм на руданя... :lol: ., бай миля е на мостика със шинеля...., че е горещо за гъбина... :lol: ., ама с манерките, да дрънкат...и те голи.. :lol: ., а пък Троли ще реже рибата за стръв със сатъря...
тука са цените за екипаж, може и трима, ама не е интересно за икономия и аз да опъвам платната.... :lol:

Package 1 - Registration for the 2019 Hemingway Fishing Tournament
Registration only for up to 3 anglers for the tournament!

Duration: 7 Days (approx.)
From USD
$799.00
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кат не ти са опъват платна,да вземим Асеновградския пИтел :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Той не знай испански ...... :| :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Испански можи да не знай ,ама предполагам ,че му са отдава консумацията на самбука с таратор :lol: А пък дневалния на мостика ще е разливач :lol: няма ма фаща радикулит от пълните манерки я :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Много скъпо дават лодките под наем, 4000 долара за 7 дена....цъ...цъ..цъ.., ама познавам един кубински шпионин... :lol: .. дето учихме задно в Шумен и ми е задължен, щото го напих яката с шуменска бира и ми издаде паролите за достъп до кубинските пристанища...... :lol: , сега ми обеща за хиляда песос наем на лодката... :lol: ..каза ще я натъпчем с 10 каси ром партийни... и малко пури....., казах му , че не пуша вечи, ама било да мамим другите лодки, че ни гори двигателя... :lol: питах го, ами ранъ.. :( ., че за къв ти е ранъ, нали ще ловим риба 7 дена.. :lol: ..ами водъ?...за къв ти е водъ.....имаме си ром... :lol: ...и спрях с въпросите..... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ако си го напил горе на къошковете на тенекията преди золлогическата градина ша свърши работа човека :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ма ка бе се напива кубинец, ..питаш ли ме, питам го искаш ли вода-отговаря ми sin agua..... :shock: ,
сиреч не очаквайте да ви дада вода,,,, :lol: още отговаря за разпитите без вода, черпи само с ром и солена риба.... кубински мурафети от кьошковете..:lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”