Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: Качествени чепарета
някой да знае къде из Варна може да се намерят калмарчета 60-80мм от китайчетата ,визирам тъкажна цена
Между другото бях днес при мрежарите .На караьозените каргьоз почти йок ,ама хамса и заргани на захапка бол и то едри заргани .Не знам за вас ама си мисля все по често за пролетен паламуд и ми мирише на ранна вълна азмани ,а за зъбатия не спирам да се моля и аз кат Рашкото
Между другото бях днес при мрежарите .На караьозените каргьоз почти йок ,ама хамса и заргани на захапка бол и то едри заргани .Не знам за вас ама си мисля все по често за пролетен паламуд и ми мирише на ранна вълна азмани ,а за зъбатия не спирам да се моля и аз кат Рашкото
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- научил се да хвърля
Здравейте!
Пробвах да боядисам пера от юрдек с боя за яйца.
Направих я по начина по който пише сложих перата да стоят вътре ,но не се получи наситен цвят.
Има ли някаква тънкост която не правя?
Направих я по начина по който пише сложих перата да стоят вътре ,но не се получи наситен цвят.
С боя за яйца няма да стане наситен цвят, а също и траен(измива се във времето), опитай с боя за памук! Гаранция, че ще се получи наситен и траен цвятkirko999 написа:Здравейте!
Надеждата умирала последна, но все пак умиралаEl Pescador написа:някой да знае къде из Варна може да се намерят калмарчета 60-80мм от китайчетата ,визирам тъкажна цена

Например:
https://www.aliexpress.com/item/3276397 ... 9a76ce81e4
https://www.aliexpress.com/item/3262802 ... 645f9ef2da
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Освен, че не се получава цвят е и нетрайно боядисването. Колегата tugman ти е дал точния съвет. Има и бои на veniard, но мисля, че ефекта ще е същият.....kirko999 написа:Здравейте!
-
- научил се да хвърля
Още утре ще търся да си купя и ще пиша как се е получило.
-
- ще става разбирач
тук да не е минал Корона вируса ?!?
моята риба никой не може да я хване ,

Вирусът го няма вече тук, заредили сме тоалетна хартия и боб и си връзваме на спокойствие в домашен уютEl Pescador написа:тук да не е минал Корона вируса ?!?

Ти няма ли да качиш една снимка най-накрая?!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stareca
- ще става разбирач
Все към зъбатото те влече тези куки са изправени нали .И аз взех 20 кила макарони и 5 кила салам за 4,80 за кг.дали ще е хубав
И вече спокойно си спретнах една gold standard селекция за сафрид разбира се нали него чакаме уж първо 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Чудни са жълтите, а на червените изправих чапраза...то сега ще има повече време за ръкоделията.
П.П. Пробвай първо някоя котка/куче дали ще яде салама
П.П. Пробвай първо някоя котка/куче дали ще яде салама

- st_beer
- ще става разбирач
Сега като ни разпуснат от работа ще има много време да връзваме. Днес и аз правих корони на чашките да съм в крак с модата. Все още пробвам да направя хубави главички с гел лака ама има още да тренирам докато се получи да стават еднакви на всяка кука. Дано само да можем да ги ползваме ,че нещата не вървят на добре.

Това е една малка UV лампичка за лепене на протектори за телефон. Върши перфектна работа за изпичането на гел лака.

Желая на всички много слука и най вече здраве и да се пазите от короната .

Това е една малка UV лампичка за лепене на протектори за телефон. Върши перфектна работа за изпичането на гел лака.

Hobie Mirage Outback
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Главичките са добре остава по пипкавата работа . да не изглеждат на пияни бухалки вземали две три ваксини против вироса .Още веднъж браво за старанието !st_beer написа:Сега като ни разпуснат от работа ще има много време да връзваме. Днес и аз правих корони на чашките да съм в крак с модата. Все още пробвам да направя хубави главички с гел лака ама има още да тренирам докато се получи да стават еднакви на всяка кука. Дано само да можем да ги ползваме ,че нещата не вървят на добре.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- st_beer
- ще става разбирач
Какво имаш предвид под пипкавата работа? Ако нещо не е както трябва кажете къде ми е грешката и дайте съвети как да я поправя за да стават хубаво както си му е реда. Иначе съм ловил с така направени и си ловят,но приемам забележки и съветва как да станат още по добри.tiho_roev написа:
Главичките са добре остава по пипкавата работа . да не изглеждат на пияни бухалки вземали две три ваксини против вироса .Още веднъж браво за старанието !
Hobie Mirage Outback
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Имах впредвид очички за да изглежда супер чепаретоst_beer написа:Какво имаш предвид под пипкавата работа? Ако нещо не е както трябва кажете къде ми е грешката и дайте съвети как да я поправя за да стават хубаво както си му е реда. Иначе съм ловил с така направени и си ловят,но приемам забележки и съветва как да станат още по добри.tiho_roev написа:
Главичките са добре остава по пипкавата работа . да не изглеждат на пияни бухалки вземали две три ваксини против вироса .Още веднъж браво за старанието !
,защото на такива хубави главички е грехота да не им сложш очи

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- st_beer
- ще става разбирач
Ааааааа това нямам нерви да го направя. Скоро няма да прогледнат моите творения. Може би някога ще се пробвам,но само така за удоволствие. Ама на всички ,които правя да правя очички накрая аз ще окюровея.
Благодаря все пак за съвета.
Благодаря все пак за съвета.
Hobie Mirage Outback