Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- кирил великий
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес "Панчарево" платеното. Едри и трудни пъстърви - едвам попипват на големия мостик в средата в краката до мостика. Смених директния с къса въдичка. Моят авер Даниел също. Направихме около 3.500 с четири пъстърви. Водоемът е напълно размразен. Уж топло, но заради силния вятър от Самоков се намръзнахме. Другите колеги се оттегляха общо взето за час, час и нещо почти без риба или с по една. Изключение направи редовен риболовец с малка блесна, познавам го добре, но не и по име, който последователно хвана и върна следните рибета - три сома по кило; един шаран 4.500 кг. налапал здраво блесната; един сом 4 кила и три затармъчени каракуди, които си взе. Днес му беше ден.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не се хаби . Благодарение на регулираното всекидневно изпускане на Пънча , реката е един ужастен ужаст за риболов .bogno написа:...ама май ще хвана по реката около "Враждебна",...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- StaAnt
- ще става разбирач
На Пожарево лед няма.Вчера хубав риболов на пъстърва докато не излезе много силен вятър и всичко замря.Следобяд се излъга и едно шаранче.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В неделя следобяд си става риболов, когато спрат водата от горе, но е само за няколко часа.Павел Иванов написа:Не се хаби . Благодарение на регулираното всекидневно изпускане на Пънча , реката е един ужастен ужаст за риболов .bogno написа:...ама май ще хвана по реката около "Враждебна",...

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Както обещах вчера, днес се разходих до чепинци, но за малко да се капотирам!!! С триста мъки и упорито сменяне на тактики успях да излъжа 4 броя кустур, стръв бял, два вида рибки и накрая пинки.Мощен удар на дънната на каракудка , но не стана нищо не можа да потегли.Рапорт даден!!!
- Павел Иванов
Предполагам , че знаеш , че в момента щуката е забранена и използването на каракуда за стръв не е много удачно решение .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Аз пък се отказах от реката и направих платена любов на Панчарево.Пъстърва кълве мн.добре на бял и на малки клатушки,риби около 40см.Учудващо че излиза и не малко шаран,за следобеда- 7-8бр.на целия гьол с добър размер.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- научил се да хвърля
Колеги, знаете ли как е положението на платения басейн на Требич? Дали пускат пъстърви, че ми се е дояло, а искам и да съчетая с хубавото време. Благодаря предварително!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес не знам какво ми стана в ранния следобяд и реших пак да пробвам пустото Чепинци. Мира не ми дава тоя проклет гьол. 11то поредно капо, обаче не се предавам.
Нарамих спинига и газ натам. Обходих целия бряг до драгата, успореден на затворения път. Ужасен насрещен вятър. Всякакви силикони пробвах, но уви нямаше дори и помен от риби. От другата страна вървеше някакъв не съвсем отчайващ риболов на плувка, по думите на колегите. Нормален човек би го задраскал тоя гьол след 11 ходения без риба, обаче аз съм тъп и упорит и продължавам...

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- новобранец
bogno написа:Аз пък се отказах от реката и направих платена любов на Панчарево.Пъстърва кълве мн.добре на бял и на малки клатушки,риби около 40см.Учудващо че излиза и не малко шаран,за следобеда- 7-8бр.на целия гьол с добър размер.
Потвърждавам, и аз бях вчера и аз хванах. От 14:30 до към 17:00 резултата беше 2 шарана и една пъстърва на фидер. Кълвеше постоянно, но толкова слабо, че едвам можеше да се отчете с 1 оз връх.
Днес до обяд бях на платеното на Панчарево шаран и пъстърва си кълве. Не е гол след гол, но се хваща. Аз се прибрах с един 2кг шаран за около 3ч висене на плувка на бял с легнал на дъното повод.
- Прикачени файлове
-
- 20150302_121706.jpg (2.09 MiB) Преглеждано 1294 пъти
https://eleganten.top/ Мото и авто аксесоари.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
И аз днес висях цял ден на Панчарево. Три пъстърви и два откача, едната взе на моска с червеночи точки, другите на изкуствена камола с микроджиг глава. Казаха че към четвъртък пак ще зареждат,е се е посвършила.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- G.Petkov
Днес се разходих до въпросното място - новините стават от кофти към по-злеempar написа:И така....малко кофти новини от Челопечене...

Насипват пръст в изоставения имот преди моста на р.Лесновска !
Най-вероятно след завършването на работите и от там няма да може да се минава до езерото.
Ще остане само "Трасето на Чируса",
Ама и той е зависим от дъждовете и нивото на реката

Като погледнах днес - отвсякъде е "завардено" положението

Най-вероятно, тия с "нивите" пак да разкопаят и малкото останали черни пътища !
Здравейте,колеги.В събота бяхме на Доганово.Пристигнахме към 8:30 и нямаше никой.Бяхме на гьола,където преди можеше да си вземаш рибата,а сега е 5лв на въдица и 5лв кг риба.Водата беше много мътна и затова се настанихме в края,където се изтича.Кълвеше рядко и към обед 4-рима човека имахме 10 пъстърви и едно малко шаранче.Това е от мен,може би ако се избитри,ще има по добри резултати.
- dragonaz
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията колега!Dreamer85 написа:Здравейте,колеги.В събота бяхме на Доганово.Пристигнахме към 8:30 и нямаше никой.Бяхме на гьола,където преди можеше да си вземаш рибата,а сега е 5лв на въдица и 5лв кг риба.Водата беше много мътна и затова се настанихме в края,където се изтича.Кълвеше рядко и към обед 4-рима човека имахме 10 пъстърви и едно малко шаранче.Това е от мен,може би ако се избитри,ще има по добри резултати.
Леда разтопил ли се е вече?