Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Бате пиши ми на лично:)roamer написа:Благодаря, колега за всички постове. Наистина доста полезни неща открих. Особени благодарности и за мнението за зарибителя. Сега оставам само да питам и какво е да водиш линията правилно? Има ли някакви по-особени правила? Мерси!калин кацаров написа:2011-2012 на определени места съм правил много успешен риболов, там където мястото е перфектно за рибата, винаги има живот, а това е веднага след голямата вода. Най-големия проблем на много вирове, е че се затлачват с мръсотия и тиня, гадна утайка, на такива места мрената и скобара бягат, патрулират някой кефали само. А е хубаво големите и дълбоки вирове с тиха вода да са с чисто дъно, тогава се развъжда всякаква риба, така беше преди години. Най-дълбоките места трябва да се зарибят със сом и шаран също, то не са много места такива по Струма, съответно не е непосилна задача. Основния проблем е коритото на реката, там трябва да се направи така, че да е комфортно за рибата. А от бракониери и месари ми писна вече. Айде по някоя риба не е проблем, ама да се изнасят с чували скобари , нямаш никакво оправдание. А да ми се хвали някой,че е хванал 20 риби примерно, където се е струпал скобара ми е смешен, щото един колега тук знае, как даже ги хваща и на джиг глава с бял червей.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
и кво ловил е събрани риби с затърмъчени или нападащи всияко е тогава всеки може пак си противоречиш кво ли се занимаваме незнам просто пишеш некви романи мезмислени кога си писал по темата та са намери да даваш акъли ходете си за кленове за мрени направете си даже отделен раздел ако искате 4-5 човека тука качват снимки да има нещо но и ние ще спрем че ловим скобар а тои е мн лесен особено лятото ....за тва вие ще доидете зимата кога нее събран на 1 вирД.Граховски написа:Е не може да не признаеш, че това беше брутална импровизация при липса на друг такъмкалин кацаров написа:
щом на джиг глава с кука единица се хващаха, та тва риболов ли е... Сега съм решил и изкуствен бял да сложа и да ги пробвам на джиг
та даже и с плетеняк ще ловя да има повече ток по жицата

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Да събрани риби лових, хванах 3, не бяха затърмъчени, а си удряха, ако не знаеш при джига се лови за части от секундата и не разчиташ на плувка. Темата е за Струма, а не за скобари и съм писал тук доста преди ти да знаеш за тая тема. По твоята логика си направете скобарска тема и си пишете. Ни акъл давам, ни пиша вече е заради такива умници,накрая ще си останете ти и още един у тая тема, най-много двама. Ама какво ли се обяснявам на човек, чието видово разнообразие в риболова опира до скобар и пръскач. Хората ловят скобари и с мухарка и на джиг и то лятото и тогава ли са събрани.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Стига сте се разправяли за глупости. Мисля да си купя антибиотик от шаранския, че хващам връщани риби със следи от рани по устата, ще ги мажа.
На бело поле нема никой. Ловат се тегави риби -от 14 до 18:30 8бр.
Закрих летния че ще пътувам 2 седмици. Очаквайте есенни включвания
На бело поле нема никой. Ловат се тегави риби -от 14 до 18:30 8бр.
Закрих летния че ще пътувам 2 седмици. Очаквайте есенни включвания

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
8 риби за часа не чак толкова тегаво. Какви тежки случаи помнимtopsoft написа: Ловат се тегави риби -от 14 до 18:30 8бр.
.........

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Моите беха още по - тегави : от 13 до 19.00 1 бр / и два откачени/. Извадения поне беше като хората - кило и канчеtopsoft написа: Ловат се тегави риби -от 14 до 18:30 8бр.

Тръгнах уж на фидер, обаче видях едно стадо келеници, размислих, преправих такъма и сложих едно буренце. Цял следобяд им хвърлях стиски в муцките 500м над резаната мантинела, усетиха ме че съм тръгнал по мренки и не ми обърнаха грам внимание

-
- научил се да хвърля
колеги как е реката след дъждовете има ли смисъл да се ходи мисля да отида на железница дали ще има мрени поне.
-
- новобранец
Малко инфо... вчера бях около Благоевград риболова беше тегав, два скобара /средни/, няколко добри мренки и няколко късания и откачания.
- Прикачени файлове
-
- struma.jpg (112.99 KiB) Преглеждано 734 пъти
Браво колега. Радвам се, че и Зелен дол се е отчел с някоя рибаSvetulkata30 написа:Малко инфо... вчера бях около Благоевград риболова беше тегав, два скобара /средни/, няколко добри мренки и няколко късания и откачания.

-
- фен клуб-скобар
Ебати тъпотията-нужно ли е ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ако размислиш малко повече, може и да установиш, че не е чак толкова голяма тъпотията, колкото ти изглеждаDJONI RINGO написа:Ебати тъпотията-нужно ли е ?

Знам, че се познаваме и сме приятелчета, но кому е нужно това? Престанете да казвате места публично. Месарите си четат и обезрибяват. Има си телефони за тая работа...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
А дали местата винаги са точно тезиtopsoft написа:Знам, че се познаваме и сме приятелчета, но кому е нужно това? Престанете да казвате места публично. Месарите си четат и обезрибяват. Има си телефони за тая работа...

Ехе, Джони, ти май литна обратно и вече те е яд

Все забравям да те питам, ходиш ли за мренки по река Трент?
Тебе некой да те е питал нещо? Същи или не, кажат ли че сестра ти е курва...т.н.

Я, трябва ли да ти искам разрешение, за да напиша нещо?