Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

България е страната на най-умните и затова сме на дъното,на язовира при всякакви класации! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В Париж живеят най-простите хора на Планетата и затова са ваксинирани на 80%,а у Варна са най-умни и са на обратно,даже си имат Копейкин който ще промени ЕС според неговия малък мозък! :mrgreen: :axe: :drinkers: Яко смех,то за туй няколко човека ловиме редовно едри сомове,защото сме прости а по-умните от нас нищо не хващат,но много разбират и ни учат постоянно! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Палачинката след 100години се обърна,преди Форд успя, защото измисли начин да направи автомобила евтин и го произведе в огромни количества на достъпна цена,сега се чудят колко по-скъп автомобил да направят за да ти вземат повече от парите! :wink: :mrgreen: :ANAL: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ние сме в защита на сомовете :lol: :lol: :lol: за туй ще ви пратим попчета където немате :lol: :lol: :lol: че ви изпакат хайверо на сите риби :lol: :lol: :lol: доволни ша останете :mrgreen: :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кирчо ще ни докара до там,че да бягаме към Канада! :rolleyes: :drinkers: Аз ще си взема само неколко сомчета с мен! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ухууу там мноо гьолове :lol: :lol: :lol: и уиски колкто щеш :wink: :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:ухууу там мноо гьолове :lol: :lol: :lol: и уиски колкто щеш :wink: :drinkers:
И е пълно с индианки,само мъниста ще ми требват! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: И Хавай не е далече :wink: Господ проговорил у Африка на един рефер те спрел мача по рано :lol: :lol: :lol: тез църни африкандяволи мноу са изучиха :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Стана ми жал и яд за Манчев,от 3500лв. за ток отива на 10000 и накрая го плащам аз,като отида в ресторанта! :rolleyes: :drinkers: Провеждам разследване къде и при кой точно отиват кинтите! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

при мен идват парите ам туй с цел да свиквате щот ши съ тегли заем 7 милиарда и требе да се връща с лихвите :lol: :lol: :lol: дано да не съм жив до тогава :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа:при мен идват парите ам туй с цел да свиквате щот ши съ тегли заем 7 милиарда и требе да се връща с лихвите :lol: :lol: :lol: дано да не съм жив до тогава :lol: :lol: :lol:
Аз съм навит и 300милиарда да теглиш,но да достигне нещо и до нас,та да си живеем спокойно като гърците,сиртаки и риболов до 100години! :wink: :drinkers:А германците и франсетата нека си работят за нас! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

франсетата ги пребаа с подводиците и се канат да вкарат чуждестранния легион в Украйна та кой плати повече за него ши играят :lol: :lol: :lol: Брендо е готов с дрогата ам ши съ търси друга пералня :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кука,всичко знаете у КГБ! :mrgreen: :drinkers: Ние от ЦРУ ще се постараем да ви изненадаме! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

20-тина фирми изнасят евтиния ток за Румъния, Гърция и Северна Македония и само една е българска! :rolleyes: :drinkers: Македонците са с евтин български ток,за какво им е да влизат в ЕС? :mrgreen: :drinkers: Та пак Ганьо е глупака в целата схема! :wink: :drinkers: Тока у Скопие си е същия и Ганьо ще пътува със самолет до там за да види евтин ток,това постигна Кирето! :rolleyes: :drinkers: Мислим да почнем износ на скъпи сомове за там,че си немат! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:Кука,всичко знаете у КГБ! :mrgreen: :drinkers: Ние от ЦРУ ще се постараем да ви изненадаме! :mrgreen: :drinkers:
стана ясно че таа ТЕСЛА след третата година дава дефект :lol: :lol: :lol: само хамерикански надувки :mrgreen: :drinkers: чуковете затъват у песъка :lol: :lol: :lol: па на ефчетата ша им замръзнат елероните у руската зима :lol: :lol: :lol: хамериканския войник нимой изкара само на картофи :lol: :lol: :lol: требе шоколад ,яйца с бекон и др. лиготии :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”