Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Хванахте ли риба на...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chipi_ написа:kalkan4o написа:Аре бе кво напрайхте сутринта похвалете се , знам че сте убили рибата ама си трайте.
Е калканец нагледа ли са на снимки имат си и места,деиба и мишоците им деиба.
Нека фащат, не завиждай.
И аз си имам място ама е много тайно, започва с В и завъшва на ЛОМА, що е то

Ходя там не за друго, а защото нямам транспорт, като взема книжка да му мислят рибите

За бракониерите само слънчаци
!

chipi_, да не се обиждаме,а
?!
Ако имаш някакви претенции за писанията,да беше озаглавил темата както трябва! Като гледам тук са писали хора и за улов на Гранда,на Петрол и ...Само,че досега е нямало претенции и изведнъж....Защо е нужно да се завижда ?! Все едно аз да завиждам и да започна да злобея за всеки добър улов на вълнолома ?! Или за това,че има хора,които ходят сутрин и вечер на вълнолома всеки ден или през ден и дразнят хората като мен,които ходят само през уикенда?!
Хайде да се опазим от такива дребни подмятания и страсти,какво ще кажете?!

Ако имаш някакви претенции за писанията,да беше озаглавил темата както трябва! Като гледам тук са писали хора и за улов на Гранда,на Петрол и ...Само,че досега е нямало претенции и изведнъж....Защо е нужно да се завижда ?! Все едно аз да завиждам и да започна да злобея за всеки добър улов на вълнолома ?! Или за това,че има хора,които ходят сутрин и вечер на вълнолома всеки ден или през ден и дразнят хората като мен,които ходят само през уикенда?!
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Пич тая тема е за това да се споделя къде хората са имали слука и как е протекъл улова им .А за това дали завиждам мога да ти дам риба да си хапнеш,ако желаеш морска ако желаеш сладководна пиши на лични.Шнорхел написа:chipi_, да не се обиждаме,а?!

Прав сиchipi_ написа:Пич тая тема е за това да се споделя къде хората са имали слука и как е протекъл улова им .А за това дали завиждам мога да ти дам риба да си хапнеш,ако желаеш морска ако желаеш сладководна пиши на лични.

Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
- SILVESTER
- ще става разбирач
Blackadder написа:
Те май и без вашите напътствия си ходят където си поискат и си хващат рибка колкото им душа иска.На всичкото отгоре вечер си правят кефа да четат злобните ви и завистливи подмятания.![]()
![]()
![]()
![]()
Ставате досадни и смешни пък и доста теми се заключиха заради вас.
![]()
![]()
![]()
Приятелю,явно някой хора се мъчат да изпъкнат по някакъв начин,и като не са интересни с нищо,само създават интриги и се заяждат.
На мен не са ми интересни и с нищо не са ми полезни,
малко приличат на женички с тези припирни

Хайде наздраве,и да хващате много риба

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
а?
а , днес няма ли кой да се похвали с успешен улов ???
-
- ще става разбирач
зизи
Днес 3 заргана на 3-та буна от 7 - 9.00 ...слаба работа...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днеска реших да пропусна, че в четвъртака се готвим за язовир 3-4 дена и малко да починаШнорхел написа:Браво , kalkan4o!!! Ти май си нямал празен ход!? Наслука и днес !

Майтап да няма, но макар никой около мене да не ловеше аз направих 9 поредни хвърляния с риба, и то само защото хвърлям на по-голяма дистанция, не че имам добра техника, просто такъмите ми го позволяват.
За бракониерите само слънчаци
!