Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- чпс
- ще става разбирач
Колега Весо,
Ако търсиш качествени климатици Mitsubishi и истински професионалисти - виж http://www.climacom.com
Ако търсиш качествени климатици Mitsubishi и истински професионалисти - виж http://www.climacom.com
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здравей те!Как съм я пропуснал до сега тая тема.
Казвам се Димитър 37г.от София.Завършил съм ОТМТ-София,стругарство.Имаме струг ,но това не мие основното занимание.С баща ми сме металогравьори-гравиране върху стомана,месинг,алуминий.Поансони,влошки за матрици,щемпели,маркировъчни знаци,надписи и други свързани с металообработване работи.
Казвам се Димитър 37г.от София.Завършил съм ОТМТ-София,стругарство.Имаме струг ,но това не мие основното занимание.С баща ми сме металогравьори-гравиране върху стомана,месинг,алуминий.Поансони,влошки за матрици,щемпели,маркировъчни знаци,надписи и други свързани с металообработване работи.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Моряка
- кандидат преподавател
Иван. Бивш пожарникар,строител,търговец,собственик видеотека и безработен и т.н.сега си седа в къщи и гледам деца,себе си и да ходя за риба.Тя мойта май стана ,търся си работа и се моля да не намеря.Две момчета имам плюс майка им.
Последно промяна от Моряка на Сря Юли 23, 2008 2:32 pm, променено общо 1 път.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
За справки,виж профил.Така де,там всичко си пише,освен,че съм присаден перничанин в София.Не че присадката е сполучлива,ма....
П.П.Сега погледнах и май че не всичко е в профила.
На 43 съм,личен доктор или GP,на кой както му харесва.Предпочитам щуколова,но като съм на зор и на уклея не се мръщя.
Предпочитам метъла в комбинация с мастика(много върви,да знаете!)Ма и много боли глава!Обичам да готвя,по точно да импровизирам в кухнята
.Не пиша често,че нямам много време,а и поради липсата на такова съм най-често по платените.
П.П.Сега погледнах и май че не всичко е в профила.
На 43 съм,личен доктор или GP,на кой както му харесва.Предпочитам щуколова,но като съм на зор и на уклея не се мръщя.

Здравейте и от мен. Казвам се Георги на 36 г. И аз като колегата Тони 72 съм електроерозист в инструментален цех в "Спарки-Елтос" в Ловеч.(сигурно нищо не ви говори тази професия) .Ма да знаете, че това, което не може да се изработи на другите машини се прави при нас - обработваме твърди и закалени стомани с точност до микрони. Хобитата са ми риболов, музика, лозарство и овощарство. До преди 2 години свирех в оркестър (на клавишни ) и бях вокал - ако знаете само що народ съм "разсипал". Женен с 2 деца. Живи и здрави!!! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"