Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- Димо Михалев
- Модератор
Re: Зарган 2019
Аз това лято хванах две на веднъж на Тюленово и най-интересното,че бяха малки около 25см,а кука беше 8-цаEl Pescador написа:някой да е хващал две заргани на чепаре на веднъжНе се съмнявам в колегата ,не го познавам но щом на лодката ги взимам с чепарето смятай за кво иде реч ,само че дребнички ми се видяха ,тези които хванах иначе я има вижда се обилно да скача край лодката
Утре съм целево за зарган!
Ще Ви кажа истината!
Дали го има, дали са малки,или смесени .
Ще Ви кажа истината!
-
- ще става разбирач
Коя дестинация избрахте ако не е тайна?Мilena написа:Утре съм целево за зарган!
Ще Ви кажа истината!
Около Варна.Limanov написа:Коя дестинация избрахте ако не е тайна?Мilena написа:Утре съм целево за зарган!
Ще Ви кажа истината!
Обичам да съм сама за риба

-
- ще става разбирач
Успех тогаваМilena написа: Около Варна.

Дай Боже!!!Limanov написа:Успех тогаваМilena написа: Около Варна.
- stareca
- ще става разбирач
Днес за три часа от 08:00 до 11:00 ето това даде морето на юг от Бургас доста плахи кълванета в следствие на това и доста празни удари.Дозичките вече си станаха стандартните като за активен сезон -дефакто 2 се равняват на една отпреди 10 дена.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На юг от бургас явно е дало . Ама в царево тази сутрин на кръста от 6.30-8.30ч без удар и събрах такъмите. Гледах 4ма колеги имаше под църквата нот 8.30-9ч не видях някой да вади. Инъче мн лодки имаше сутринта но бързо се пръснаха и към 9ч почнаха да се поприбират.
-
- новобранец
Вчера от 6:30 до 9:30 На Рубин само 1 брой, колегата с мен хвана 3 броя.
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
- stareca
- ще става разбирач
От днес труден риболов рибата така или иначе нетръгна качествено времето беше чудесно .Рибата пипаше отново много плахо искаше лъгане непрекъснато менеше дълбочината .Все пак си получи някакъв риболов .Мястото е черноморец Бургас наслука на всички колеги.
Потвъждавам - и на север е така. Почуква леко иска да забавяш, забързваш, голямо надлъгване пада, но пък рибата бе активна от изгрева до към 10.30. За Варна е писането.stareca написа:От днес труден риболов рибата така или иначе нетръгна качествено времето беше чудесно .Рибата пипаше отново много плахо искаше лъгане непрекъснато менеше дълбочината .Все пак си получи някакъв риболов .Мястото е черноморец Бургас наслука на всички колеги.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
Наистина много тегави риби и предимно педарки, ама това ясно. Пуснах някоя и друга дребна ама не всичкиico_dok написа:Потвъждавам - и на север е така. Почуква леко иска да забавяш, забързваш, голямо надлъгване пада, но пък рибата бе активна от изгрева до към 10.30. За Варна е писането.stareca написа:От днес труден риболов рибата така или иначе нетръгна качествено времето беше чудесно .Рибата пипаше отново много плахо искаше лъгане непрекъснато менеше дълбочината .Все пак си получи някакъв риболов .Мястото е черноморец Бургас наслука на всички колеги.

M6R DO GROP 

Вчера от 18,00ч до 19,30ч на Ной
-
- новобранец
Днес от 7:00 до 10:00 Ной и продължаваше да дава