Среща 19(31.01.08г.)

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

bkd написа:Дайте да изберем по-Централно кръчме :wink: Проблем е за хора от диагоналният регион :wink: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: Да знаеш как ме е яд на тебе,цяла вечер разпитвах дали ще дойдеш,Хаймана с хайманата ти :evil:

Ееееееее,Чапаре да те видя най-после изправен,страшно готин човек си,съжелявам че не можахме да се довършим заедно :idea: следващия път :D :D :D
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неделчо ,пич ,друг път ще ти разаснявам :lol: Като гледам снимките от купона ............ЯД,ЯД та ми идва да се отхахя От..д :cry: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

bkd написа:Неделчо ,пич ,друг път ще ти разаснявам :lol: Като гледам снимките от купона ............ЯД,ЯД та ми идва да се отхахя От..д :cry: :lol:
Aз и с теб исках да се запозная ам не дойде. :cry: :roll: Още повече, че си даде заявката.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Пичове, голем купон. Който не дойде може само да съжалява!!!!!!!
Бях много зарадван от присъствието на гостите - Емо и особенннно Неделчо.
Абе , екшън като винаги.
Само съжалявам че трябвашве да Ви напусна около един, но трябваше да ходя на работа, а веднага след това и на един екшън риболов, който приключи преди малко, но това е друга тема която ще наПИша като се освестя.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Кърцата написа:....................................
.............

Що гости бе баце? :roll: :roll: :roll: Нали всички сме от naRiba.com :wink: :lol: :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

barutchiata написа:
Кърцата написа:....................................
.............

Що гости бе баце? :roll: :roll: :roll: Нали всички сме от naRiba.com :wink: :lol: :lol:
:D Тук не съм съгласен с тебе Барут,гости сме си отвсякъде :idea: ако аз организирам среща в Д-град и ти дойдеш как мислиш че ще те приема,естествено като гост,и на госта ще се обърне най-много внимание,така че аз мисля всеки който е отишъл на среща не от неговия регион си е гост :idea: Друго си е националните срещи,там всеки за всеки си е домакин и гост.Абе да стават такива хубави срещи па кой какъв иска да е :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”