Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

FL-обзорно за марката
Модератор: sapuna
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: FL-обзорно за марката
Снимките лесни .

доста пиятна макара,предлага се с 2 алуминиеви шпули р-р 5 и 6000.
Няма луфтове ,реди влакното прилично.

Аванса е добьр , отпуска влакното плавно и без прекьсване,но това е от домашни тестове все още нямам излет с тях .Надявам се севтето им да е скоро
Това са данни на шпулата с р-р 6000

Вьншният вид е повече от добьр,ноооо вьтре не знам какво става.Не сьм сигурен дали ще успея да я сьбера ако я прьсна ,затова не мисля да рискувам

доста пиятна макара,предлага се с 2 алуминиеви шпули р-р 5 и 6000.
Няма луфтове ,реди влакното прилично.

Аванса е добьр , отпуска влакното плавно и без прекьсване,но това е от домашни тестове все още нямам излет с тях .Надявам се севтето им да е скоро

Това са данни на шпулата с р-р 6000

Вьншният вид е повече от добьр,ноооо вьтре не знам какво става.Не сьм сигурен дали ще успея да я сьбера ако я прьсна ,затова не мисля да рискувам

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Vlado_852
- разбира нещата
Имам някои неща на ФЛ и съм доста доволен, особено като се сетя за колко пари съм ги купувал...sapuna написа:Макарето е уникално

Тази макара не съм ползвал но останах с много добри впечатления като я въртях в магазина.
- Vlado_852
- разбира нещата
Днес в магазина забелязах модел на ФЛ, който не бях виждал. Само я фиксирах но нямах време за повече. Мисля, че беше Харбор но със светли цветове, без байт-рънър. На пръв поглед, голяма красавица!
-
- вече хвърля и на тежко
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Vlado_852 написа:... Мисля, че беше Харбор но със светли цветове, без байт-рънър. На пръв поглед, голяма красавица!

- Vlado_852
- разбира нещата
Оп.... 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко кьсно ,ама сьм си отвеян
Благодарско на Митака ,благодарение на него макаретата си намериха сестричка

Благодарско на Митака ,благодарение на него макаретата си намериха сестричка

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Като си помисля,че преди четири години не знаех какво е FL,а сега всеки ден съм в него ... как минава времето!
Ако трябва да се придържам към заглавието на собствената си тема,то май време за друга няма да имам!
Ще се радвам да споделяте мнения за продуктовата гама на FL!Почти всичко тяхно вече е минало през ръцете ми,но все пак ползващият артикула има крайната дума!Похвалите са ясни,повече ме вълнуват критиките!

Ако трябва да се придържам към заглавието на собствената си тема,то май време за друга няма да имам!
Ще се радвам да споделяте мнения за продуктовата гама на FL!Почти всичко тяхно вече е минало през ръцете ми,но все пак ползващият артикула има крайната дума!Похвалите са ясни,повече ме вълнуват критиките!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
FL си е марка......нещо ново няма ли да покажеш? 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- Модератор
Абе, от къде ги купувате тези макарета ? Да пипна и аз някое от тях. Прегледах всички мнения и координати не открих. Митко, да не са при теб ?
Това е сайта на марката:
http://www.falai.com/nous_en.asp
http://www.falai.com/nous_en.asp
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Понеже се изказват само полужителни мнения малко да "отрезвя" нещата
Купих си макара DK50F na FL разбира се (8+1 лагера супер изглеждаща)и още следващия ден да я пробвам.На фидера я сложих след около 10-15 замятания нямаше проблеми даже бях много доволен, но след поредното вадене да презадеря дръжката се счупи на две и ми остана в ръката (оказа се че е пластмасова-пълен боклук).За макара от 40лв. не може да се очаква много, но това направо е боклук.После като я разгледах видях и че се е получил голям луфт на бигела.Най-лошото беше че колегите ме спукаха от базици.
За мен експеримента с тази марка приключи.

Купих си макара DK50F na FL разбира се (8+1 лагера супер изглеждаща)и още следващия ден да я пробвам.На фидера я сложих след около 10-15 замятания нямаше проблеми даже бях много доволен, но след поредното вадене да презадеря дръжката се счупи на две и ми остана в ръката (оказа се че е пластмасова-пълен боклук).За макара от 40лв. не може да се очаква много, но това направо е боклук.После като я разгледах видях и че се е получил голям луфт на бигела.Най-лошото беше че колегите ме спукаха от базици.
За мен експеримента с тази марка приключи.
- ivos
- научил се да хвърля
Здравейте, търся резервна част от Super Game FL 8. Счупи ми се коляното над дръжката и не мога да намеря резервна част. Може и дръжка от Super Game FL 7 да го преправя на седмица.