Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петицията е факт
Модератор: bobopeli
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Петицията е факт

120 000- хиляди риболовни билета издадени, 15 000 само във този форум регистрирани....
Какво да говоря, незнам....
Явно риболова освен приятно трябва да е е скъпо хоби... Който има възможност да плащата ще може и в други държави да лови..... останалите да слушат сръбско до дупка, да пекът хибридни наденици по обезобразените от собствения си боклук водоеми и да си спомнят какво са имали дарено от природата

Пожелавам на всички ви, успех и здраве в България!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имам една печена позната,която работи в списание Тема.Ще трябва да я запозная по-късно днес с проблема.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
И аз се подписах преди няколко дена.Но това не е решението,трябва си строги закони и някой да ги изпьлнява а ние можем да си говорим каквото си изкаме,ама няма файда от това .
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Естествено подписах и то още вчера.
Гледам, колеги, как днес ви измъчва моята болка отпреди около месец, когато бях пуснал един призив за подкрепа на петиция, само че за забрана ползването на неразградими торбички(http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=30&t=13394)... В началото бях оптимист, но следейки бройката подкрепили петицията, осъзнах, че не мога да очаквам голяма подкрепа. Защо? От регистрираните във форума хиляди незнайни членове, активно пишат 20-30 човека, четат и пописват още около стотина, само четат сигурно няколко хиляди. Защо тази последна група само четат? По различни причини... някой се страхуват да не се изложат, други смятат, че нямат какво да кажат, трети са "тарикати" и само ползват информация без да споделят такава... На последните
с ЛЮБОВ
... Най-лошото е, че основната част от неучастващите "колеги", все чакат някой друг да им го направи хубаво, а когато допре да направят нещо толкова просто...като въздишка... не им се занимава. Същите, като отидат на водоема не си прибират боклуците, защото трябва някой друг да им ги събере. Същите не ходят да гласуват, защото тях това не ги интересува, те са "обезверени"... И какво, сега си имаме добри управляващи, силно заинтересовани от нашите еко и рибо теми
Та чак никак... Същото и с петицийте...
... До момента само 500 гласа 
Гледам, колеги, как днес ви измъчва моята болка отпреди около месец, когато бях пуснал един призив за подкрепа на петиция, само че за забрана ползването на неразградими торбички(http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=30&t=13394)... В началото бях оптимист, но следейки бройката подкрепили петицията, осъзнах, че не мога да очаквам голяма подкрепа. Защо? От регистрираните във форума хиляди незнайни членове, активно пишат 20-30 човека, четат и пописват още около стотина, само четат сигурно няколко хиляди. Защо тази последна група само четат? По различни причини... някой се страхуват да не се изложат, други смятат, че нямат какво да кажат, трети са "тарикати" и само ползват информация без да споделят такава... На последните

-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Можеби на много хора не им харесва идеята освен за риболовен билет да плащат и на друга организация,клуб , сдружение и т.н.т..snegk написа:521 човека
![]()
Други просто не им влиза в полезрението имат си други кахъри.
И трети не ви се доверяват , което е разбираемо.
Не очаквайте чудеса.
Аз лично смятам да подкрепям петицията, и новите начини на стопанисване на р. Марица в моя район, но не се доверявам , съдейки по натрупания си опит и от историята ни

Подкрепих още преди време каузата.Ще се опитам да намеря още хора да подпишат.А Как се проверява листа на всички подписали?
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тоз пич,павел иванов,винаги ми е бил симпатичен
колев един вид изказа и мойто мнение.може да сьм малко краен,ама аз така знам-ТОЯГАТА от памтивека,душата твьрда прави мека....не подписа,не петицията-ТОЯГАТА!дано се изразих правилно 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- велчев62
- ще става разбирач
http://www.bgribolov.com/petition/confi ... hXcGc9PQ==
Извинявам се за закъснението,тази тема е добре да се пусне като" ВАЖНА" !!!
Може и за това сега я забелязах.
Извинявам се за закъснението,тази тема е добре да се пусне като" ВАЖНА" !!!
Може и за това сега я забелязах.
-
Поне петицията е реалност.Все е някакво начало да се види,че има хора които не им е безразлично какво става.До сега не видях един да ходи в министерството,или в някой ригион на иара да ги бие с тоягата.Пък и няма да видя.Има един лаф:Като неможеш да помгнеш,поне не пречи.Весели празници.Дано сте се запасили с риба във фризерите,че да ви е пълна трапезата.(това последното е за бракониерите)5кила написа:тоз пич,павел иванов,винаги ми е бил симпатичен![]()
![]()
колев един вид изказа и мойто мнение.може да сьм малко краен,ама аз така знам-ТОЯГАТА от памтивека,душата твьрда прави мека....не подписа,не петицията-ТОЯГАТА!дано се изразих правилно

- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
И от мен 1 глас
-
551човека.Трагедия

-
- ще става разбирач
Не се кахъри,snegk написа:551човека.Трагедия![]()
каквото си можал направил си, всеки да преценя дали иска да си остане сегашното незавидно положение.
За колегите които не са обърнали внимание да дадат своя подпис
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
Как ще се подпишат,знаеш ли колко време,труд,средства и акъл трябва