Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Зарган и илария

Може рибките да са малко, но прекараното време е било несравнимо приятно.
Поздрави за риболова!
ако трябва да сам честен рибите дори не ги преброих,направо в фризера ги сложих,но сам доволен от риболова:) от компанията и хванатите рибки:)
Резултата от днес,3 вида риба 6 заргана,2 сафрида и 2 иларии,хванах и парвите риби на плаваща бомбарда за тази година понейе ми се скаса потаващата а нали си нямам резервна 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Смятам утре сутринта пак да прескоча до морето. Снощи направих един нов вид бомбарда, та ще прбвам и нея. Дано само студения фронт да не е пристигнал вече ,макар че предфронтално би трябвало да духа от юг,което е още по-зле.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
От 16 до 20 часа пълно капо,две пръчки- дъно и бомбарда,преди да вдигне вълна рибата се виждаше прекарвам бомбардата през нея червеят дебел пресен --никакво внимание

За да поискаш, трябва да дадеш
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- чуруликпенчо
- сериозен играч
И аз не знам какво точно ще излеза от цялата работа. Нека да я пробвам, и тогава ще направя коментар. Идеята е да бъде малка , за да не се влияе от вятъра,с малко съпротивление във водата, без обаче да стърже по дъното.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ник'ва не я свърших.Има отвратителен мъртвак . Помятах около 2 часа,но освен туфи с водорасли,нищо не извадих. Здраве да е!Сезонът дори още не е започнал.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И аз мисля,че е рано за нашия сезон.Щото в неделя и при мен едно ама много голямо капо.Тъкмо си бях изпил кафето в 05и20,ми се обажда зетя,нещо му има на крака,не може да стъпи на него.В 06 00 звъннах на друг авер,но той директно ме отби.Как да е,викам си все ще има някой на стоянката,да удари едно рамо да пусна лодката,че сам не мога.Стоях половин час,никой не дойде,и айде обратно.Поне си разходих скаридата и сопите.чуруликпенчо написа:Ник'ва не я свърших.Има отвратителен мъртвак . Помятах около 2 часа,но освен туфи с водорасли,нищо не извадих. Здраве да е!Сезонът дори още не е започнал.
Но наистина тези дни,гледам малко отдалеч,но си е мъртвак.Може навътре да се излъже някой сафрид,ама и дракона харесва такава вълна,че и дебне от засада.
Остава пак надеждата за следващите почивни дни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Отивам днес в кварталния магазин , но червеи няма. Отскочих до този на автогарата , а там червеите по 3 лева.Дори и не попитах има ли, или няма.Вбесих се! Като че ли заговора от миналата година се повтаря, а сценария е ясен: няколко дни без червеи , а после ...
-
- новобранец
Е, АНТО , аре да те 'светна' -слу4айно бях в маг. на автогарата и 4ух ,4е ДАНЪ4НИТЕ са им направили ДЕБЕЛ АМА МНОГО ДЕБЕЛ акт и ще си го избиват от нас-затова вси4ко там /като цени е нагоре/ цяла Варна-2.50 а там 3лв.избивки майка , избивки
Нали знаеш за 4 и ч,намира се до 1 в ляво.Следващия път искам правилно да пишеш,и с главни букви в началото на изречението.
От модератора
Нали знаеш за 4 и ч,намира се до 1 в ляво.Следващия път искам правилно да пишеш,и с главни букви в началото на изречението.
От модератора
-
- новобранец
А АКО НЯМАМ ВЪПРОСНАТА БУКВА ДА НЕ ПИША ЛИ
-
- новобранец
ЗА ''Ч'' ОК НО ЗА ГЛАВНАТА Е ПО-ГЛАВНА ОТ ТАЗИ НЯМАМ
- barutchiata ©
- Администратор
Баце всеки е добре дошъл във форума,обаче правилата се отнасят за всички.Ако искаш да пишеш си инсталираш кирилица!Това, че нямаш такава не е наш проблем.pastarvata написа:А АКО НЯМАМ ВЪПРОСНАТА БУКВА ДА НЕ ПИША ЛИ
Писането с главни букви се приема за каране(викане) и също е забранено.Ако искаш да те уважават тук се съобразявай с правилата,в противен случай ще се появя отново!!!pastarvata написа:ЗА ''Ч'' ОК НО ЗА ГЛАВНАТА Е ПО-ГЛАВНА ОТ ТАЗИ НЯМАМ
-
- разбира нещата
Anto написа:Отивам днес в кварталния магазин , но червеи няма. Отскочих до този на автогарата , а там червеите по 3 лева.Дори и не попитах има ли, или няма.Вбесих се! Като че ли заговора от миналата година се повтаря, а сценария е ясен: няколко дни без червеи , а после ...

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.