Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
Да обясня за какво става дума , щото колегата Немезис... явно не знае , или не е разбрал или по-вероятното изобщо не е гласувал и не е ангажиран по никакъв начин с този Проект!!! От един Е-мейл може да се гласува само веднъж , без значение какво е името , ЕГН-то и т.н. Ако едно семейство е три или четеричленно и иска да гласува ( примерно , мъж, жена , син , дъщеря , родители и т.н.) за всеки трябва да има отделен Е-мейл адрес за да може да гласува
Няма друг вариант , освен да се регистрират необходимия брой Е-мейли за да може всеки да гласува- да , вярно . разправия и малко мотане е , но няма друг начин!!! Това е направено по този начин , точно за да не се изманипулира реалноста на нещата при гласуването , или поне да не е в някакви драстични и очеизваждащи параметри!!! То тук , регистрираните "потребители" не ебават да гласуват , камоли да си разшават пръстите и билярдните топки в главите (определение за "гладкост" на обвивката на мозъка , т.н "кора") и да цъкнат допълнителни Е-мейли и за родата!!!
Ако някой все още не е разбрал за какво става дума- сайта на ПЕТИЦИЯТА , ми е подписа

Ако някой все още не е разбрал за какво става дума- сайта на ПЕТИЦИЯТА , ми е подписа

- Венелин Радушев
- разбира нещата
И аз от своя страна да поясня за колегата IDA, чиито последен пост бидейки отправен към мен можеше да бъде изпратен на ЛС, което е пропуснал /уверен съм/ с цел да вдъхне малко патос в темата:
-гласувах!
-няма лошо жена ти да гласува.....стига да е заинтересована и да не смята риболова за досадно занимание, измислено за да държи мъжа и далеч от шетнята в къщи в съботния предиобед. Бъдейки заинтересована би гласувала и сама предполагам.
-има лошо в гласуването от името на домашните ни любимци, което правим на база на предположението че кучето ни освен кренвирши.....и от риболов се интересува.
-мисля че с тези си постъпки се принизяваме до нивото на тези и това, срещу което е насочена подписката.
Съжелявам колега IDA, няма да гласувам от името на кучето си, комшията или четиригодишната си братовчедка! Причината е в наченките на морал в мен. Малък съм да те уча, но едно съм научил....целта НЕ оправдава средствата!
Изказах лично мнение, случайно несъвпаднало с твоето, нито предишният, нито този ми пост са заяждане.... просто доля няколко капки в чашата с отвращението ми към хората...и реагирах. Не очаквам отговор или коментар на поста си и се надявам да ми го спестиш!
-гласувах!
-няма лошо жена ти да гласува.....стига да е заинтересована и да не смята риболова за досадно занимание, измислено за да държи мъжа и далеч от шетнята в къщи в съботния предиобед. Бъдейки заинтересована би гласувала и сама предполагам.
-има лошо в гласуването от името на домашните ни любимци, което правим на база на предположението че кучето ни освен кренвирши.....и от риболов се интересува.
-мисля че с тези си постъпки се принизяваме до нивото на тези и това, срещу което е насочена подписката.
Съжелявам колега IDA, няма да гласувам от името на кучето си, комшията или четиригодишната си братовчедка! Причината е в наченките на морал в мен. Малък съм да те уча, но едно съм научил....целта НЕ оправдава средствата!
Изказах лично мнение, случайно несъвпаднало с твоето, нито предишният, нито този ми пост са заяждане.... просто доля няколко капки в чашата с отвращението ми към хората...и реагирах. Не очаквам отговор или коментар на поста си и се надявам да ми го спестиш!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Ти така и не си разбрал кучето ми защо гласува петицията......
Горе-долу като оня виц за Иванчо и щъркела..Нищо лично и също не се заяждам , но това с Е-мейлите си е точно така. В къщи само кучето няма компютър , но не навсякъде е така и това наистина се явявя проблем за няколкочлени семейства в които има повече съпричастни и само един Е-мейл.

п.п. това че поста ти беше "крив" и тенденциозен е отделно но няма какво да го коментирам пак

п.п. това че поста ти беше "крив" и тенденциозен е отделно но няма какво да го коментирам пак

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
IDA написа: То тук , регистрираните "потребители" не ебават да гласуват...
И двамата сте индивидуални личности, със собствено и сериозно мнение.... Позволявам си да ви из-коментирам диалога и по точно това което ми направи впечатлениеNemezis_ss написа:Малък съм да те уча, но едно съм научил....целта НЕ оправдава средствата!

Първо до IDA, то който трябва е преценил и го е сторил вече... В други теми сме чоплили, че има примерно 500 реално пишещи и участващи и няколко Хиляди консуматори ( които са регистрирани само за да черпят информация )... това си е положението

Сега до Nemezis_ss, "целта НЕ оправдава средствата!" Целта оправдава средствата, за тези които са платили проекта и осъществили. Независимо дали петицията ще влезе където трябва резултат вече има

п.п. Не разбирам ОВЧЕДУШИЕТО и апатията, която е обзела този народ Български, нима всеки един от нас не иска най доброто за себе си, за детето си, за своето семейство....

Най малкото поне виждаме мутрите на бракониерите

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
Какво става КОЛЕГИ
То голям резил с тая петиция
Все едно че не става дума са нашите водоеми или за нас , а за Африка или за ескимосите
То не му се вижда края.....Адаша май го е написал много точно "Хора много , човеци малко" (Диоген). Толкова ли е голям проблем да се цъкне на подписа ми и да се подпише ПЕТИЦИЯТА......

............................
Благодаря ти за подкрепата колега,но се научи да пишеш на Български език!
sapuna
Благодаря ти за подкрепата колега,но се научи да пишеш на Български език!
sapuna
Извинявам се! От тук нататък - само на български.
3 подписа
Подписах. Няма да коментирам - направено е вече.
"Щастие за всички, щастие даром!"
Тъкмо половината рода си тръгна ,бе6е на гости,и им казах я да ударим по един подпис.От мен имате 8 класа.
Поздрави!
Поздрави!
Един глас и от мен.
Мамка му!Чак сега разбрах затова начинание,това трябваше да се случи много отдавна.Лично аз не знам какъв ще е резултата от това нешо , но трябва да се направи всичко по силите ни,за да се опазят природните ни богатства.Успех
риболова не е увлечение,а диагноза
Съжалявам, че го поствам чак сега, но сега си проверявам пощата от една седмица. Важното е, че има някакув резултат. Надявам се да са отишли достатъчно хора, защото аз няма да мога да го направя. Дано да се активизират хората и за нашата петиция та да ги придърпаме европейците пак да дойдат... пук и да вземат да направят нещо. Ето и текста:
"Уважаеми приятели,
Пишем ви с благодарност, че подкрепихте подписката за спиране на незаконното строителство в Рила. Нашата обща солидарност доведе до голям успех и Европа ни чу! На 30.10.2008 г. в София ще заседава мисия на Комитета по петициите на Европейския парламент, за да изясни фактите, свързани с унищожаването на българската природа и бездействието на българските власти в разрез с европейското законодателство. Мисията е организирана в резултат на над 10 петиции, изпратени от България в Европейския парламент, между които петицията за Рила. Събитие от такъв висок ранг е уникална възможност да принудим властите да изпълняват задълженията си към нас – хората, ценящи природното богатство в България.
Общите ни усилия досега постигнаха огромен успех с пристигането на Европейския парламент в България! Сега е моментът да ги доведем докрай!
Ако искаш да остане природа в България,
Ако разчиташ на Европейския съюз да „натисне" България да опази природата си,
Ако си подкрепил подписките за Рила, Иракли, Пирин, Родопите, Калиакра, Странджа, Стара планина
или просто желаеш тези места да съществуват и за твоите деца,
eла да защитиш пред Европейската комисия по петициите своята позиция на 30.10.2008, пред сградата на Представителството на Европейската комисия в България,
(улица Московска № 9, София)
от 11.30 на обяд (ПОИСКАЙ СИ ДЪЛГА ОБЕДНА ПОЧИВКА ОТ СЕГА)
Нека покажем, че зад хилядите подписи на хартия стоят истински хиляди хора!!!
Ще започнем публичната си изява като връчим писменото си несъгласие с практиките и бездействието на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), Министерството на здравеопазването (МЗ) и Главна прокуратура в 11.30 часа. Връчването на писмата ще бъде последвано от шествия (два лъча – от Съдебната палата и от МОСВ), всяко от които ще започне в 11.30 и ще завършат на ул. „Московска" № 9 в 12.30. Там с гражданското си присъствие ще покажем на Комитета по петициите на Европейския Парламент желанието си да запазим българската природа. Идеята е между 12.30 и 15.30, докато евродепутатите изслушват петиционерите, пред сградата на Европейската комисия да има възможно най-много хора. Моля канете приятели и познати!
11.30-12.30 ч. Шествия:
- първи лъч: Събираме се в 11.30 ч. пред Съдебната палата – бул. „Витоша" №2, след което се отправяме към МЗ – пл. „Света Неделя"№5, оттам отиваме пред Представителството на Европейската комисия в България – ул. „Московска" № 9.
- втори лъч: Събираме се в 11.30 ч. пред сградата на МОСВ – ул. „Уилям Гладстон" 67 (фонтана на пл. „Славейков"), след което се отправяме към Представителството на Европейската комисия в България – ул. „Московска" № 9.
от 12.30ч.: гражданско присъствие пред сградата на Представителството на Европейската Комисия в София от 12.30 до 15.30 часа, по време на заседанието на мисията на Комитета по петициите на Европейския парламент.
Нека всеки, който иска да подкрепи с присъствието си акцията, да прецени къде и кога може да се включи, като се надяваме това да бъде още в 11.30 ч. на едно от двете места – Съдебната палата или пл. „Славейков", но най-важното е да сме всички пред сградата на Представителството на Европейската комисия в България не по-късно от 12.30 часа. Моля, носете свирки и музикални инструменти!
Тази мисия стана възможна благодарение на:
Силната обществената подкрепа: над 160 000 души за Рила, 18 000 за Странджа, 17 000 НОВИ подписа за Иракли, 17 000 – за Родопите, 50 000 подписа за Натура 2000 местата и специално за Черноморието…
Хората, които окомплектоваха доказателствен материал към хилядите подписи и ги изпратиха в Европейския парламент
Сигналите и жалбите, които коалиция "За да остане природа в България" изпраща вече 2 години на Европейската комисия
Активната комуникация на Политическа партия "Зелените" с европейските зелени, довела до индивидуални посещения на евродепутати в България и оттам: запознаване с проблемите на място, запознаване с българските НПО, задаване на множество въпроси в Европейския парламент."
"Уважаеми приятели,
Пишем ви с благодарност, че подкрепихте подписката за спиране на незаконното строителство в Рила. Нашата обща солидарност доведе до голям успех и Европа ни чу! На 30.10.2008 г. в София ще заседава мисия на Комитета по петициите на Европейския парламент, за да изясни фактите, свързани с унищожаването на българската природа и бездействието на българските власти в разрез с европейското законодателство. Мисията е организирана в резултат на над 10 петиции, изпратени от България в Европейския парламент, между които петицията за Рила. Събитие от такъв висок ранг е уникална възможност да принудим властите да изпълняват задълженията си към нас – хората, ценящи природното богатство в България.
Общите ни усилия досега постигнаха огромен успех с пристигането на Европейския парламент в България! Сега е моментът да ги доведем докрай!
Ако искаш да остане природа в България,
Ако разчиташ на Европейския съюз да „натисне" България да опази природата си,
Ако си подкрепил подписките за Рила, Иракли, Пирин, Родопите, Калиакра, Странджа, Стара планина
или просто желаеш тези места да съществуват и за твоите деца,
eла да защитиш пред Европейската комисия по петициите своята позиция на 30.10.2008, пред сградата на Представителството на Европейската комисия в България,
(улица Московска № 9, София)
от 11.30 на обяд (ПОИСКАЙ СИ ДЪЛГА ОБЕДНА ПОЧИВКА ОТ СЕГА)
Нека покажем, че зад хилядите подписи на хартия стоят истински хиляди хора!!!
Ще започнем публичната си изява като връчим писменото си несъгласие с практиките и бездействието на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), Министерството на здравеопазването (МЗ) и Главна прокуратура в 11.30 часа. Връчването на писмата ще бъде последвано от шествия (два лъча – от Съдебната палата и от МОСВ), всяко от които ще започне в 11.30 и ще завършат на ул. „Московска" № 9 в 12.30. Там с гражданското си присъствие ще покажем на Комитета по петициите на Европейския Парламент желанието си да запазим българската природа. Идеята е между 12.30 и 15.30, докато евродепутатите изслушват петиционерите, пред сградата на Европейската комисия да има възможно най-много хора. Моля канете приятели и познати!
11.30-12.30 ч. Шествия:
- първи лъч: Събираме се в 11.30 ч. пред Съдебната палата – бул. „Витоша" №2, след което се отправяме към МЗ – пл. „Света Неделя"№5, оттам отиваме пред Представителството на Европейската комисия в България – ул. „Московска" № 9.
- втори лъч: Събираме се в 11.30 ч. пред сградата на МОСВ – ул. „Уилям Гладстон" 67 (фонтана на пл. „Славейков"), след което се отправяме към Представителството на Европейската комисия в България – ул. „Московска" № 9.
от 12.30ч.: гражданско присъствие пред сградата на Представителството на Европейската Комисия в София от 12.30 до 15.30 часа, по време на заседанието на мисията на Комитета по петициите на Европейския парламент.
Нека всеки, който иска да подкрепи с присъствието си акцията, да прецени къде и кога може да се включи, като се надяваме това да бъде още в 11.30 ч. на едно от двете места – Съдебната палата или пл. „Славейков", но най-важното е да сме всички пред сградата на Представителството на Европейската комисия в България не по-късно от 12.30 часа. Моля, носете свирки и музикални инструменти!
Тази мисия стана възможна благодарение на:
Силната обществената подкрепа: над 160 000 души за Рила, 18 000 за Странджа, 17 000 НОВИ подписа за Иракли, 17 000 – за Родопите, 50 000 подписа за Натура 2000 местата и специално за Черноморието…
Хората, които окомплектоваха доказателствен материал към хилядите подписи и ги изпратиха в Европейския парламент
Сигналите и жалбите, които коалиция "За да остане природа в България" изпраща вече 2 години на Европейската комисия
Активната комуникация на Политическа партия "Зелените" с европейските зелени, довела до индивидуални посещения на евродепутати в България и оттам: запознаване с проблемите на място, запознаване с българските НПО, задаване на множество въпроси в Европейския парламент."
Подписах и аз
- limon25
- новобранец
Подписах и аз