Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

воблери джако
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Re: воблери джако
maznislav отговори конкретно и коректно на всички.
Май е време за ключ.
Май е време за ключ.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ти пък кой си, че заключваш! Темата да си върви... има кво да се обсъжда.... техники, забележки, модели, методи на облавяне, препоръки... десетки неща! просто си поспорихме другарски и толкоз... Поздравitso написа:maznislav отговори конкретно и коректно на всички.
Май е време за ключ.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Браво Мазниславе ,префектно конструиран отговор,задълбочен и искрен.
Само искам да кажа че помогаш на много от нас начинаещите в спининга.И с нетърпение очаквам излета който си ми обещел още 5 месеца назад в л.с.
По конкретната тема ,за сега като начинаещ н еоткривам голяма разлика в играта на няколко салмота,голдитаи др. който имам и Джако .
Освен със скороста която ги имам.
приятна нощ на всички , и темата да върви. Беше интересна първите 2-3 страници преди да започне заяжденето.
Подкрепете Българското.
Само искам да кажа че помогаш на много от нас начинаещите в спининга.И с нетърпение очаквам излета който си ми обещел още 5 месеца назад в л.с.
По конкретната тема ,за сега като начинаещ н еоткривам голяма разлика в играта на няколко салмота,голдитаи др. който имам и Джако .
приятна нощ на всички , и темата да върви. Беше интересна първите 2-3 страници преди да започне заяжденето.
Подкрепете Българското.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
здравей ..fizika01 написа:Браво Мазниславе ,префектно конструиран отговор,задълбочен и искрен.
Подкрепете Българското.
обещанието ще го спазя с най-голямо удоволствие стига да ми напомниш

Ето тази събота можем да отидем на марица или някъде другаде , за малко, че от 18 ч съм на сватба на един приятел.
Айде драсни ми на Л.С. координати или скайп и да се разберем
И аз съм убеден , че има много какво да се каже по темата и никой няма полза от ключ

Просто ми прави малко криво впечатление една закономерност вече.
от тези заяждания ( повечето в рамките на спора) много народ спря да пише каквото и да било. За последните дни познавам форумци ,които имат успех със спининга , но няма нито описание на излета , нито каквито и да е било подробности и съответно никаква информация.
Никой не печели от това. Пишем 3 - 4 -ма човека с малко повече подробности и това е. А съм сигурен , че всички ходим за риба

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- Стара Видра
- ще става разбирач
Re: Re:
Мислиш ли,че незнаеКамбата написа:Между другото ако някой може,да предаде на Джако,че във Варна също имаме интерес към воблерите му,а през интернет идеята не е добра.

-
- вече хвърля и на тежко
Да бе колега, така е. Никой нищо не казва, просто пуснах снимката за да видя дали има и други такива случаи, които да са се случвали на други колеги, които ги ползват. Не говорим, че е станало кой знае какво нещо. Това наистина са нормални неща. Просто си обсъждаме и така. Нали затова е темата за тях, за да можем да ги обсъдим изцяло.luxorbg написа:Абе какво се кахарите толкоз паднал му слоя паднал му.Нали знаеш една шупла да има и като се закачи за камък или нешо друго се бели .Нормални дефекти за производство всички марки имат дефектни не само воблери.Пример купуваш дъно Интел за 250 долара и хоп на втория ден капут ко стана дефектен кондензатор ааааааа.Споко всичко се оправя.Важното е риба да има.БТВ днес ще пробвам пак воблерите Джако по Марица дано имам късмет.Миналия път не си бях избрал подходящите места , този път ще има поправка.Ще пиша за резултата.
Мога да кажа че воблерите Джако в момента ми дават много по-добър резултат от Голди,разни ружни пачета, Джаксън,Рапали и разни други маркови воблери. И аз бях скептично настроен когато за първи път преди 1година ги видях как изглеждат, но все пак си купих такъв и в един ден без кълване реших да го пробвам и него и с първото хвърляне на Джако ми удари клен 1.5кг. От тогава насам си ги ползвам за клен и расперчета и съм супер доволен... и доста риба съм хванал - особено с оранжевия вариант плуващия.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Eдин въпрос:кой модел на Джако ще ми препоръчате за Лефер,понеже Барни пише че ловят всички хищници по нашите води?
Тази риба е много трудна на воблер та за това питам
Тази риба е много трудна на воблер та за това питам

Последно промяна от anonimen на Чет Май 07, 2009 8:42 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Mо принцип винаги съм се чудел дали Джако е искал разрешение от Грозните патки да ги имитира или просто му е кеф да е рамо до рамо с "ГИГАНТИТЕ" как Р2С , Киши-Про , Страйк-Про и др. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За лефер препоръчват ето тези модели.
Всички са с изметнати лопатки и играта им наподобява морски червей на бомбарда

Всички са с изметнати лопатки и играта им наподобява морски червей на бомбарда
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Въй какво умно момче,пък кви думи е научил
Аз не на шега го питам пък то се докача
Съвет искам от някой който познава марката пък то ко излезе

Предполагам, че и тук ще направиш евтина реклама на Рапала
Само както ти умееш
Без дори да си хващал риба на тях

Само както ти умееш

Без дори да си хващал риба на тях

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
M'дааа
Правеха се ръчно и беха евтини...
сега са от пресован стиропор и са скъпи...
Кризааааааааааааааа
Правеха се ръчно и беха евтини...
сега са от пресован стиропор и са скъпи...
Кризааааааааааааааа
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Стара Видра
- ще става разбирач
За подобни измишльотини могат да те съдят в друга държава......Marco Polo написа:Понеже явно Старата видра не е наясно какво прави - реклама или антиреклама, мисля, че темата е изчерпана.
А за незапознатите да уточня - Барни е дясна ръка на Джако и водещ в рекламната му политика.