Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадат ни снимките!
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Крадат ни снимките!
Цял ден хвърлям по едно око на тази тема и не вярвам че това се случва. Разбирам снимките да са "забърсани" от т.н. категория " гост" , ама..... Това е много кофти , гадно и некоректно

Aз какво общо имам???????????chapara написа:Прошка няма,да дари за :Дом за сираци,Инак ще има пак начукване на обръчи.
Кърца спри се,всички се кефим относно репортажите ти във форума,но.........има едно голямо НО.Ти си общо приет от всички,но не може да играеш тарикатщини.Все пак имах съмнения,които се потвърдиха.Не ме разбирай погрешно,но така не стават нещата.Видя ли какъв Везувий подкладе?Уважавам те,но не си играй на въже,то може да се скъса и падането е болезнено,играеш много тънка игра,или поне аз така си мисля,а си на ръба.Уважавам журналистическите ти наклонности,но бате не се прави така в цивилизованите страни.Мисля,че с едно :" Извинявай" тоз път ще минеш,но за в бъдеще..............![]()
![]()
Признай за всичко писано от теб и може нещата за тоз момент да утихнат,а всичко останало зависи от теб
Малко предателски седиш
Тука става дума за некакъв вестник, който никога не съм разгръщал дори, камо ли чел.
Статиите ми и снимките в списанието си ги правя сам и си ги пиша сам!!!!!!!!!!!!!!!
Позволил съм си да взема чужди само като съм писал репортажи за Националните срещи!!!!!!!!
И съм обяввявал там на място, че ще пиша статия.
Ама щом е проблем... нема да пиша повече за срещите.
Дано всичко цъфне и върже тогава
ВСичко което съм написал си е подписано от мен и аз СТОЯ зад името си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Сега Кърцата винивен.
Абе вижте изданията, вижте адресите.

ДА ЕБА И ПРОСТАЩИНАТА

И аз бях винивен по едно време.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Пак ме... зарадваха...
Ако нещ те е яд за това което писах за плувките,не по-този начин.Може да се разберем като мъже,siempre.И точно на теб няма да обяснявам защо и как.Виж там питай клиентите си защо си купуват вече други марки щеки и не ми знай много.Колмик умря за мен след тази забележка.И съм си писал града и снимката,ама ти пиши първомайско.Или поне си оправи диалекта.СбогомЧичо веско написа:Абе Ице, що не вземеш и ти да си оправиш малко местожителството...?!butnik написа: ...и от къде си ако не е тайна.![]()
![]()
Стига с т'ва Толедо вече... слез на земята

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ribarq
- сериозен играч
Ти си в голяма грешка бе човекchapara написа:Прошка няма,да дари за :Дом за сираци,Инак ще има пак начукване на обръчи.
Кърца спри се,всички се кефим относно репортажите ти във форума,но.........има едно голямо НО.Ти си общо приет от всички,но не може да играеш тарикатщини.Все пак имах съмнения,които се потвърдиха.Не ме разбирай погрешно,но така не стават нещата.Видя ли какъв Везувий подкладе?Уважавам те,но не си играй на въже,то може да се скъса и падането е болезнено,играеш много тънка игра,или поне аз така си мисля,а си на ръба.Уважавам журналистическите ти наклонности,но бате не се прави така в цивилизованите страни.Мисля,че с едно :" Извинявай" тоз път ще минеш,но за в бъдеще..............![]()
![]()
Признай за всичко писано от теб и може нещата за тоз момент да утихнат,а всичко останало зависи от теб
Малко предателски седиш

Вземи се извини на човека ,където го охлепа така и следващия път като пишеш глупости се допитай до някого преди да ги нахлепаш такива

- Николай Неделков
- учете се от него
Тука завре
ама май и никой не знае за какво точно ще се бориме
нема значение , важното е кръв да се лее 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Тука е ако мине номера.Някои хора си ползват общата база данни от инфо и снимки на сайта и си докарват хонорарец.Добре ама некой се разбунтува защо така..и стана тя каквато стана...Тука завре ама май и никой не знае за какво точно ще се бориме нема значение , важното е кръв да се лее
Много груби и незаслужени обиди към един от най-достойните съфорумциchapara написа:Прошка няма,да дари за :Дом за сираци,Инак ще има пак начукване на обръчи.
![]()
Малко предателски седиш

Обръщам внимание, че АВТОР е този, който е снимал, а не този, който е на снимката

Колкото до статиите на Ивака, щото много хора ме питаха кое-как, публично ще кажа, че всички МОИ снимки, които е пуснал съм му предоставил ЛИЧНО НА МЕЙЛА и са публикувани с мое съгласие, което си е най нормалното нещо на света.
П.П. Освен всичко друго, след като ВСИЧКИ нарушават ежедневно чл. 172А, гледайки незаконно DIVX филми /включително риболовни/, слушат музика, ползват кракнати програми и операционни системи и прочее действия за които споменатият г-н Явор Колев зорко следи, ми се струва крайно йезуитски да се разгорещяват страстите по тая материя. ОПОМНЕТЕ СЕ!
За дървените философи прилагам посочения член от НК

Всички сме грешни, както и всеки може да потърси правата си, ако ги чувства засегнати, но да се излива помия и да се изкарва, че има световен заговор на журналисти и издатели е смехотворно.Раздел VII.
Престъпления против интелектуалната собственост (Загл. изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.)
Чл. 172а. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който записва, възпроизвежда, разпространява, излъчва или предава, или използва по друг начин чужд обект на авторско или сродно на него право, или екземпляри от него, без необходимото по закон съгласие на носителя на съответното право, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба до пет хиляди лева.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който без необходимото по закон съгласие държи материални носители, съдържащи чужд обект на авторско или сродно на него право на стойност в големи размери, или държи матрица за възпроизвеждане на такива носители, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години и глоба от две хиляди до пет хиляди лева.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Ако деянието по ал. 1 и 2 е извършено повторно или са причинени значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години и глоба от три хиляди до десет хиляди лева.
(4) (Нова - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Когато деянието по ал. 2 е в особено големи размери, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) За маловажни случаи деецът се наказва по административен ред по Закона за авторското право и сродните му права.
(6) (Предишна ал. 5, изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, независимо чия собственост е, и се унищожава.
Айде Бай Шиле сега да каже "В Русия съм, в Русия съм..."

- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Пак ме... зарадваха...
Смешникbutnik написа: ...Може да се разберем като мъже...

Аз не те бъзикам, бе "професоре", просто ти направих колегиална забележка, ама то се иска акъл за да я разбереш...butnik написа: ...аз някъде,по някакъв начин да съм те бъзгал....

Смях в залатаbutnik написа: Не започвай война с мен,загубен си...

Дръж се по-сериозно, и нека да не превръщаме темата в простотия, многознайко

-
- сериозен играч

тия са ебати и ебалниците що лажат хората не ми пука че ми използват снимките ама защо ебават хората .
а това за съд и подобни работи са пълна глупост . в интернет всичко е общо
- Николай Неделков
- учете се от него
Мойто си е мое , чуждото е общо
дайте да се отдадем на бира , па за риба зимата 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Егати наглите типове ! Да крадеш снимки и отгоре на всичко да лъжеш хората, че не там, а еди къде си, и да си мислиш че всички са глупаци..НЯМАМ ДУМИ !епа това е моя снимка от неделя и не е на въча а на искъро
Колко трябва да е паднал човек, за да хвърля такива безобразия в лицето на другите, а те са хиляди и хиляди - МНОГО !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Простаци
Понеже не им чета жалките вестничета освен га съм у кенефо та зимъска реших да прочетим дорде доде музата и попаднах на цел мой репортаж от каналчето при симитли със се снимки
Тотални идиоти...тия вестници живуркат от преводи от чужди списания+двата по големи форума
Дупе човек да си брише с тех 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А сега па на"што место изтипосале..ете сега вече мощ ги съдим да го е*а,там с стартера за малки прасенца храним те у вестници слагат местотоvenci72 написа:епа това е моя снимка от неделя и не е на въча а на искъро и това са мойте хора
![]()
тия са ебати и ебалниците що лажат хората не ми пука че ми използват снимките ама защо ебават хората .
а това за съд и подобни работи са пълна глупост . в интернет всичко е общо

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- barutchiata ©
- Администратор
Голям въпрос направихте от няколко снимки, които всъщност се оказаха , че са на автора.
Нека всеки да си помисли , копвал ли е филми,торенти,снимки, музика и какво ли още не от нета и тогава да хвърли камъка пръв.Гледам едни същи хора чакат само некой да плюнне и започват без да знаят и помислят за какво иде реч.Гледам и Трънския яде пасти, да му напомня само, че си беше сложил аватар на един пич на който по случайност съм му кръсник.Хора сте, не се преевръщайте в стадо подивели кучета
.Пишете повече за риболов , че разни засмърдя от тъпи теми.Скоро май ще яхвам метлата, да поразчистя малко.