Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Симулатор за спинингисти
Модератор: dantho.mihov
- Cougar
- ще става разбирач
Никаква реалистичност...
Наблъсках по-едри парчета. Закачам нещо, то изтегля 1100м корда и продължава да изтегля......И то изтегля когат го навивам, все едно че макарата ми не навива а развива....
Писна ми накрая и го прекъснах....да му се не види и щуротията, д абеше скъсало поне! Аз 1100м на макарата нямам! И аванса уж до дупка натегнат!
Някакви идеи??? Защо така става??

Наблъсках по-едри парчета. Закачам нещо, то изтегля 1100м корда и продължава да изтегля......И то изтегля когат го навивам, все едно че макарата ми не навива а развива....
Писна ми накрая и го прекъснах....да му се не види и щуротията, д абеше скъсало поне! Аз 1100м на макарата нямам! И аванса уж до дупка натегнат!
Някакви идеи??? Защо така става??

Пробвай наново да си ка4иш играта от торрентс.бол.бг т.е преинсталирай я,след което ка4и ЪПДЕЙТИТЕ които Дигтирон е дал на 2-ра страница и после си ка4и ПА4 2.11 от fishsim.net ama незнам дали е задължителен и това после си ка4вай язовири преполагам знае6 как а ако не про4ети няколко старници назад УСПЕХ 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз да ви се похваля преди малко земах един Wels Catfish тоест Уелски Сом не го знам дали го имаме в България обаче около 3,700кг голям много съм доволен влачих го повече от половин час
!
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Колкото и да не е за вярвяне удари ми на плаващо парче хляб при това на делтата на река дунав на дъно
! Исакаше ми се да е един едър шарко ама нъц...а куката е номер 8 !

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Колкото и да не е за вярвяне удари ми на плаващо парче хляб при това на делтата на река дунав на дъно

За бракониерите само слънчаци
!

Абе защо имам 4увството 4е колкото пове4е риба хвана и толко пове4е спира да калве.Да кажеме оня ден или пак преди 3 ден и т.н аз си ловях доста риба а сега хвърлям на съ6тите водоеми даже на същите дати и пак неще да кълве.Е със всеки изминал ден рибата спира да калве ли или.......как защо ПАК ЛИ ПРЕИНСТАЛ??