Пускане на големи шарани?

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Пускате ли риби над 3кг обратно?

да
311
58%
не
228
42%

Общо гласове: 539

boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Пускане на големи шарани?

Мнение от boiskito2000 »

така е да и смятам че риболова който практикувам аз "шаранджийския"е за да си обогатя опита било то стръв монтажи въдици макри и опит като цяло а не да гледам да избия рибата и после даваи храни дружината от Белослав от кадето сам аз има хора който ходят за риба онзи ден един от тях се върнал със 6о шаранчета по кило кило и200 и ко да праи човека раздава на хората /Викам му аве ти да не си луд нали зако толкоз много и тои ми вика ми клве каза баце ко да прая да я връщам ли/и си мисля ако всеки мислеше така ко щяхме да правим и никои няма право да се съеди за това че рибата намалява с тези начини не става не знам какво трява да се направи но трява да има ред защо винаги сме назад от другите даржави трява поне в тази дисциплина да се изравним с тях за да има риба за нас за децата ни и.т.н.Риболова не е за да се исхранват хората а за одоволствие.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Прав си колега,риболовът не е за наяждане а за кеф,релакс...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

boiskito2000 написа:така е да и смятам че риболова който практикувам аз "шаранджийския"е за да си обогатя опита било то стръв монтажи въдици макри и опит като цяло а не да гледам да избия рибата и после даваи храни дружината от Белослав от кадето сам аз има хора който ходят за риба онзи ден един от тях се върнал със 6о шаранчета по кило кило и200 и ко да праи човека раздава на хората /Викам му аве ти да не си луд нали зако толкоз много и тои ми вика ми клве каза баце ко да прая да я връщам ли/и си мисля ако всеки мислеше така ко щяхме да правим и никои няма право да се съеди за това че рибата намалява с тези начини не става не знам какво трява да се направи но трява да има ред защо винаги сме назад от другите даржави трява поне в тази дисциплина да се изравним с тях за да има риба за нас за децата ни и.т.н.Риболова не е за да се исхранват хората а за одоволствие.
те и твоите от снимките ти не са помалко или ти не ги раздаде а ги изяде
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

charana написа:
boiskito2000 написа:така е да и смятам че риболова който практикувам аз "шаранджийския"е за да си обогатя опита било то стръв монтажи въдици макри и опит като цяло а не да гледам да избия рибата и после даваи храни дружината от Белослав от кадето сам аз има хора който ходят за риба онзи ден един от тях се върнал със 6о шаранчета по кило кило и200 и ко да праи човека раздава на хората /Викам му аве ти да не си луд нали зако толкоз много и тои ми вика ми клве каза баце ко да прая да я връщам ли/и си мисля ако всеки мислеше така ко щяхме да правим и никои няма право да се съеди за това че рибата намалява с тези начини не става не знам какво трява да се направи но трява да има ред защо винаги сме назад от другите даржави трява поне в тази дисциплина да се изравним с тях за да има риба за нас за децата ни и.т.н.Риболова не е за да се исхранват хората а за одоволствие.
те и твоите от снимките ти не са помалко или ти не ги раздаде а ги изяде
Мойте от снимките ми винаги са се връщали там от кадето са дошли не всички риби по снимките са мои,тези на голегата почти винаги си ги е земал.Така че теяа пребързаните заключения вари ги прави някаде другаде не си ти човека които да ме съди.За цяло лято сам зел точно 2 шарана единия е в фризера за никул ден а другия бе за един доктор така че колега ако имаш да ми казваш нещо недеи така рязко става ли
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

добре тогава снимката с живарника не те ли дразни
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

вземай колкото ти позволява закона
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Моето скромно мнение е *е.Рибата в дадениа водоем не може да се излови"от хора които ловят с въдица без зна*ение колко големи риби се ловят,тя свършва от ГАДОВЕТЕ с плетените въдици,така мисля ас.Поздрави на вси*ки рибари,а на тези с плетените да им е................ мамицата.
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

batkovi kolio 3 написа:Моето скромно мнение е *е.Рибата в дадениа водоем не може да се излови"от хора които ловят с въдица без зна*ение колко големи риби се ловят,тя свършва от ГАДОВЕТЕ с плетените въдици,така мисля ас.Поздрави на вси*ки рибари,а на тези с плетените да им е................ мамицата.
Браво колега това е вярно а към колегата charana колега не ми пука колко позволява закона аз риба нито ям нито вземам единствено изпитвам одоволствие да я ловя.Това е! :wink: :wink: :wink:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да, ама не.Колко големи риби си мислите, че има в свободен водоем.Стотици пъти, по-малко отколкото рибари. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

snegk написа:Да, ама не.Колко големи риби си мислите, че има в свободен водоем.Стотици пъти, по-малко отколкото рибари. :wink:
Много верно са сажеление :( :( :( :( :( :( :(
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

От въдица рибата не свършва, рибата не е застрашена,колко рибари ловят само големи и колко са капо :D :?:
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

batkovi kolio 3 написа:Моето скромно мнение е *е.Рибата в дадениа водоем не може да се излови"от хора които ловят с въдица без зна*ение колко големи риби се ловят,тя свършва от ГАДОВЕТЕ с плетените въдици,така мисля ас.Поздрави на вси*ки рибари,а на тези с плетените да им е................ мамицата.
това просто е смешно и естествено не е вярно
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Кое не е вярно ти каде ходиш за риба, на луната ли :?: :?:
snegk

Мнение от snegk »

batkovi kolio 3 написа:Кое не е вярно ти каде ходиш за риба, на луната ли :?: :?:
Колега, да не разваляме темата :wink: Този спор е воден в много теми и не води до нищо добро.
Ако се спазват законовите норми, може и да не свърши рибата, но това в България е не възможно.Затова без излишни спорове. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Рибата се унищожава най-много от рибарите... също така вреди и слабото зарибяване .. понеже популацията на шаран и амур е почти невъзможна на много места. Хищниците се справят по-добре.
След като държавата е ясно че, няма да помага .. трябва всички ние сами да си помагаме. Всеки си има съвест и нека се послуша в нея и вместо да съди другите да си зададе въпроса .. Какво направих аз? сЪС ДОБРО ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА И ВИНАГИ ДОБРОТО НАДДЕЛЯВА. Никой няма да обеднее ако закупи десетина рибки и ги пусне на свобода.

п.п. За да жънеш първо трябва да посееш.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”