Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

хванах сом
Модератор: sapuna
Re: хванах сом
да се върнем на страница 4
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- учете се от него
Franko написа:преди 2 вечери 28кг на Марица 8км инфо скоро и снимки
на снимка1 сме аз в ляво и късметлията за вечерта,който е и мой ученик.Първият урок който съм му предал е сомчета под 2,5кг се пускат за да удрят след време над 25кг.Сома е хванат в 23.40ч.на дъно,стръв букет земени червеи(не са маломерни),влакно 0,50 в райна на 8км.На снимка2 е асистента с канджата,където пак се искат умения.Браво и на него.Рибата е 1,7м и 28,2кг.Късмет на всички заложили на голямо

браво ,аз нямах касмет тези ве4ери ,но слуката спохожда постоянните и тарпеливи .играта на котка и мишка продалжава за мен.дано тези дни да има снимки и от мен.
Дано и на теб се усмихне късмета.Момчето беше 20 поредни вечери на Марица.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,момчета,невероятен екземпляр и то хванат на дъно!!!!!!!!!!!!!
,изисква истинско майсторство и търпение.Чудно ми е ,че не сме се засичали на Марица.Пожелавам ви все такива да ги ловите!!!!!!!
Р.С.Малко ми е странно,че сте използвали червеи за стръв в сезон,когато кефалът и мряната се хранят през нощта/а те много обичат червеите......./,но може би сте го чакали на място където тях ги няма.В крайна сметка е важен резултатът,поздравления още веднъж за успеха!Вие сте едни от риболовците,които доказват,че едрият сом може да бъде хванат и на дъно,стига да имаш умения и търпение........При мене успехите от тази година са по-скромни-19кг.-дъно,10кг-дъно.9кг-воблер,8кг-воблер!/имам и снимки,но не искам да ги публикувам/Още веднъж поздравления!!!!!

Р.С.Малко ми е странно,че сте използвали червеи за стръв в сезон,когато кефалът и мряната се хранят през нощта/а те много обичат червеите......./,но може би сте го чакали на място където тях ги няма.В крайна сметка е важен резултатът,поздравления още веднъж за успеха!Вие сте едни от риболовците,които доказват,че едрият сом може да бъде хванат и на дъно,стига да имаш умения и търпение........При мене успехите от тази година са по-скромни-19кг.-дъно,10кг-дъно.9кг-воблер,8кг-воблер!/имам и снимки,но не искам да ги публикувам/Още веднъж поздравления!!!!!
- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
БРАВО
- nasko83
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво Марко1. Много добро сомче. Много наслука и по-големи да ги дърпаш (само те да не те дърпат). Честито и на колегите от Пловдив.
Уважавай, за да те уважават.
Ей, Марко айде всички чакаме да хванеш пак....Какво става приятел ? Ходиш ли по Струма или ....?
Стискам палци.
P.S. Смени терена:)))
Стискам палци.
P.S. Смени терена:)))