Национална среща 4

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Национална среща 4

яз.Жребчево 19,20,21 септември.
30
30%
яз.Жребчево 6,7 септември.
18
18%
яз.Йовковци 19,20,21 септември.
42
42%
яз.Йовковци 6,7 септември.
11
11%

Общо гласове: 101

Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Национална среща 4

Мнение от XauBaHkO »

Това е последния път който пиша в тази тема!
както казах , ще дойда където и да е срещата,но!
Има едно НО Ако ще е на място , дето неможем да се съберем , да неможе да си пуснеш хлапето около теб да щъка , без да се притесняваш че ще се метне някъде , или да се налага да си връзваш стола , масата , мезето и бирата с въжета за дърветата , за да не ти се изпързалят от масата .......... ПРОПУСКАМ!
Изображение
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Извинявам се, момчета , ама съм в командировка през целия септември и май ще пропусна. Ще изпратя извинителна- стъклена- бележка по Хайванко :oops:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Значи за едни може да влизат с лодки на Йовковци за други неможе :twisted: :twisted: ,почвам да се замислям макар че гласувах за него. :roll: :roll: :roll:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Само не забравяйте,че ще има и много други колеги които са за риба или на разпивка.Като говорим за места не значи,че сме само ние където ловим риба в тая държава.Дните ще са почивни и ще има много народ извън мероприятието.Крайно време е да се вземе някъкво решение за да могат хората да си организират почивките :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Все ми е едно къде е и кога, но ако станат две, аз ще съм на Искъра. До десетина дни най много трябва да се вземе решение според мен, но как ще стане не виждам. Даваите на жребчево и това да е. Явно, че жребчевистите са по напористи. Аз лично гласувах за Йовковци, но не съобразих, че има колеги които ще влачат.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Днес говорих с Любака и ние отиваме на Жребчево , който иска е добре дошъл, наща група ще е там, писна ми от неразбирателства :evil: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Значи,аз когато се гласуваше първия път за двата водоема,изобщо несъм гласувал,защото ми беше все едно къде ще се ходи-км,бензин и т.н.да обаче на второто гласуване ми направи впечатление нещо много фрапиращо :shock: Предното гласуване спечели жребчево със два гласа но някой се обади,заспори се по вътпроса и хайде на ново гласуване.Същите гласове се събират за жребчево/горедолу/ а за Йовковци двойно,как стана тази работа,това се чудя :roll: Аз взех отношение едва когато се разбра че има някакви забрани за простолюдието освен за така наречената охрана наводоема.Ако искате някой да ви пази като се напиете да не правите глупости/като например да не вземете да си налитате един на друг/хубаво,но аз искам да си пикая на воля и да няма кой да ми прави забележки какво може да се пави и какво неможе на водоема.Аз и двама-трима си взехме решение по телефоните и ще си направим събиране,дори и да сме трима или пет човека,но Ви уверявам че ще ни е по-приятно и спокойно на място където няма и няма да има забрани поне още няколко месеца.После да става каквото си ще/щото и там някой може да наложи някакви,някой ден/ !!!Уважавам Ви всичките,и познати и непознати колеги,но фактите са такива че просто трябва да се намери решение и то по най-бързия начин за да има наистина среща.Нито моето,нито мнението на няколко човека може да е миродавно,но фактите са си факти и нищо не :shock: :lol: :lol: :lol: може да ги обори,освен Шефа на охраната на Йовковци
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Чувствам се подведен. По принцип не ходя по язовири и не съм предполагал, че на Йовковци има разни тъпи забрани. Затова предлагам да се анулира кандидатурата на този язовир, както и всички подобни при бъдещи гласувания. Другото тъпо нещо е тежестта на гласа. Излиза, че двама пубери могат да бият гласа на Илия, например. :evil: Каквото и да се гласува, аз лично предпочитам да съм в компанията на дузина класни риболовци и приятели, отколкото на стотици други, които с нищо не са се доказали. С две думи - дето са ми приятелите - там съм. :idea:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Добре де,Жребчево ОК ама никой не казва нищо :smt102 .Аз също гласувах за Йовковци ,но още тогава споменах за неудобствата около лагеруването на язовира.Така че давайте да решим нещо стига преливаме от пусто в празно,докато решим ще източат водата в язовира :lol: .Съгласен съм и за Жребчево.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Значи,за да няма повече дрънканици,предлагам поради простата причина че няма други номинирани язовири освен Жребчево,срещата да е там !!!!! Йовковци отпада поради ред изброени по-горе от колегите причини/липса на удобно за всички и равно място,забрани за ползуването на лодки и т.н/ да се съсредоточим към преброяването на хората които ще присъстват :!: :idea: :!: :idea: :!:

Там като се съберем,ще си изберем няколко човека със общо гласуване,които да взимат със наше съгласие тези решения и може да започнем със номинирането на тези хора още сега във поста който ще пусна за целта/за язавирите на които ще се събираме и да няма повече гласувания,пререкания,хакерски намеси от разни малки хакерчета и т.н/ Само така ще елиминираме тези проблеми !!!

№ 1 Аз съм на Жребчево от споменатите дати,който ще идва,да си записва номера след мене и да приключваме.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

№ 1 Krokibg
№ 2 Al Kapone - в някой от посочените дни 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

№ 3. Гого от Лисец. Там сме!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

№ 4 - Sestrata
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

След прочетеното от колегите в последните постове , заявявам със ръка на сърцето ,че няма да присъствам на НС4. сигурен съм ,че няма да съм единствения взел това решение . Ако иска срещата и на луната да е :!: :!: :!:
Не може 1-2 -ма да решават всичко ! За това е пусната анкетата , и за това се гласува . Това че има недоволни от анкетата не значи ,че трябва веднага да се анулира и хоп нова анкета . И първия път имаше недоволни и хора който се отказаха , но това е факт за това е риболовен форум , и има анкети и прочие . И аз не обичам като ходя за риба да има тролещи със лодки и да ми бръмчат и да ми плашат рибата и т.н. но от сърце ще съдеиствам за такова разрешение за Йовковци колкото мога . Защото Риболовни знания и умения могат да се показват не само със заметнати въдици във водата или с лодка и въдица в ръка навътре по язовирите .
Ако анкетата се спази и се стигне до решение взето от мнозинството на този форум ,бих присъствал на срещата както и на следващи такива .... То тука малко като у държавата ни заприличаха нещата ... не може така :!: :!: :!:
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

браво бе колеги,браво!Айде на езерцето на Ариана-там лодки колкото щеш,че и водни колела има! :D а наскоро един зевзек от Дружба пусна и 50 каракуди вътре тъй че и риба има.В ресторантите около езерцето и места ще се намерят.За какво беше тази анкета?Гласуваме за едно излиза друго.Някои маи не знаят откъде им е завъртян г.....за!Се ми е тая и на морето на спокойствието да е срещата пак ще съм там щото ми е за първи път,ама не правилно така.Датите наближават,решаваите по-бързо къде и кога да не стане всяка коза за свой крак и да се търсим из БГ-то със сателит.Че иначе 200 чивека 200 срещи.
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Сря Авг 13, 2008 9:04 am, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”