Мотори и моторджии

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Има ли моторджии?

Мнение от Maverick »

Хон Даааааааааааааааааааааа :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

За сега не е на първо четене ама такова ми е фаворита....http://www.lespac.com/search/detail.php ... at=0&prio=
http://www.lespac.com/search/detail.php ... at=0&prio=
Иначе казано като чуя висок звук и ми се навдига под лажичката . Абе здраве и късмет след година може да ми се усмихне късмета...
http://www.lespac.com/search/detail.php ... at=0&prio=
Между другото някой има ли виждане за лебетките,Които се поставят на автомобилите и са свързани към ел. системата. Като цена и мощност ме интересуват ,че съм хвърлил око на едни по 1500LB.(около 700кг)
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

НЯМА "МОТОРДЖИИ" , деее.... темите , това е Форум за риболовци, а не за гумени глави, "моторджии" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Илийка,това е разни,а пък ако не ти харесва тази тема,чети Амарена или С кой да си допия ракията.....Аз не пия,по жени не ходя и чета това което ми е кеф. :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
петър василев

Мнение от петър василев »

IDA написа:НЯМА "МОТОРДЖИИ" , деее.... темите , това е Форум за риболовци, а не за гумени глави, "моторджии" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Няма да пиша нищо,защото ще бъда наказан,но това го приемам като лична обида.Разбра ли бре ,,,,,,,,,,желязна картуно?
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

IDA написа:НЯМА "МОТОРДЖИИ" , деее.... темите , това е Форум за риболовци, а не за гумени глави, "моторджии" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Уважавам ти риболовните знания,
и за това че ги споделяш тук.
Но с този ти пост не мога да се съглася.
Подкрепям на пълно мнението на Бутника и Василев. :finga:
Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:evil: Не мУ обръщайте внимание-ще стане панаира и ще заключат тамата :evil:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колеги, преди да отговаряте на г-н IDA, обръщайте внимание моля, в кои часове на ноща е писал "любезните" си постове и не му придирайте, защото всъщност той не пише така, а в малките часове губи контрол над ДУХъ от бутилката и този пакостник започва да лудее от името на г-н IDA, докато той е в състояние на "ограничена вменяемост" през това време и дори не подозира, какви ги върши домашния му любимец, наричан за кратко "ДУХъ от ШУШЕТО с ОГНЕНА БОЗА"! :idea: Простете му, той не знае.... 8)
Последно промяна от Jechev на Чет Яну 22, 2009 4:17 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Jechev написа:... Простете му, той.... 8)
:wink: :wink: :wink: :wink:

Абе ние ще му простим, но алкохола не прощава.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Моля модератора да разчисти малко от големата каша
В която тема се намеси г-н IDA след това само раздори и ключ на темите.....
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
yosifov
новобранец
новобранец

Мнение от yosifov »

Здравейте и аз ще се включа преди около 6 месеца си продадох цялото рибарско оборудване само мухарката си оставих сега съм с honda cb 500 97g това хоби ми харесва повече може би защото асфалта е повече от рибата по евтино и повече дами отколкото в гората /майтап/ КАРАЙТЕ РАЗУМНО ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Колега :) тука е рибарски форум и думи от сорта зех че станах моторджия за сметка на риболова нещо не ми се видят умесни :)

П.С. - Предимството на риболова от моторджийството... е че риболова не може да се потрошиш и да се пребиеш като куче :)

Харесвам мотори :) ама само да ги гледам, не да ги карам...
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

значииии моторджия сам оъ както се помня :D това са двете ми хобита РИбата и Моторите ходя за риба с мотор :P баща ми има магазин за Мото части и сервиз в който работя карал сам почети всякакви мотори балканчета симсони яви чезета мз хонди сузукита привърженик сам и на Писта и на Ендурото абе мотор ли е харесва ме без значение марката
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Ще се проведе I-кръг от РШ по мотокрос и мотокрос АТВ на България на 21-22.03.2009год.
Мястото мотополигон "Аксаково" до село Игнатиево!!!
за зрители вход свободен!!!
до колкото разбрах,откриването е 11.00часа,старт 11.30.ето и някоя снимка от днес.
Изображение
Изображение
ще има емоции,има доста мотори.Тоя път организацията е на лице.
Само да даде време като днес. :smt023
Изображение
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Maverick написа:Колега :) тука е рибарски форум и думи от сорта зех че станах моторджия за сметка на риболова нещо не ми се видят умесни :)

П.С. - Предимството на риболова от моторджийството... е че риболова не може да се потрошиш и да се пребиеш като куче :)

Харесвам мотори :) ама само да ги гледам, не да ги карам...
ШШШ Пич....това че е рибарски форум - добре ама кво лошо има някой да сподели и другото си хоби ...А??? " Ако не ти се видят" уместни-пише се с Т- някои изказвания на колегата просто не се намесвай..... Колкото до тва дали можеш да се пребиеш на риболов - виждал съм хора , които по чист късмет не са се удавили...за кво говорим !!????? Винаги има късмет,съдба , Бог ,.....можещи и неможещи -така че и при моторджийството има можещи и неможещи!!!! Има и друго-----може да можеш , обаче да не знаеш,има и друго----може и да нямаш акъл в главата , тогава и Бог неможе да те спаси................така че не говори за предимства без да знаеш какви са те....., НИЩО ДРУГО не ти остава освен да гледаш..........щото неможеш първото !!!!! Нищо лично , обаче....се ебаваш с колега----рибар и моторджия....ПОЗДРАВИ !!!!
П.С. Освен това колегата изобщо не се е отказал от риболова---доколкото разбирам аз ---ами напротив - оставил си е един от такъмите ,за бих казал, доста майсторски риболов, за което поздрави!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”