Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Теца-Овчарица-Амури гиганти
-
- и господ не е толокова добър
Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти
Тука вече съм мат
Аз на 12 царевици ми удрят стотици шаранчета,вас как са ва пропуснали на 2 незнам

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Понеже очахвахме атаки и оплювания от хора от други сайтове.. и неадикватни мнения като мрежарски риби .. извикахме оператор да запише риболова с камера , тактиката за хващане на тези риби беше измислена от дълги събирания на групата и допитвания до риболовци ... съвети и помощ от: miro , snegk , plamen (бат Зоро) и Боян .
Ако се наложи ще пратим записа на някой от модераторите или админите на сайта. Просто искахме да пробваме тактиката и на други места , за да видим дали е било само кусмет .. и да я усъвършенстваме след още събирания на наща групировка. Желам да останем в сайта , защото видяхме ,че тука истинските рибари са много. Благодаря на всички и поклон за всички нормални рибари

Ако се наложи ще пратим записа на някой от модераторите или админите на сайта. Просто искахме да пробваме тактиката и на други места , за да видим дали е било само кусмет .. и да я усъвършенстваме след още събирания на наща групировка. Желам да останем в сайта , защото видяхме ,че тука истинските рибари са много. Благодаря на всички и поклон за всички нормални рибари

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- carpsliven2
- сериозен играч
Първия ден имахме атаки само от такива .. изглежда , че като доиде пасажа от торпеда и всички други риби си наметнаха палтатаsnegk написа:Тука вече съм матАз на 12 царевици ми удрят стотици шаранчета,вас как са ва пропуснали на 2 незнам
![]()
![]()

-
- разбира нещата
- Живко Василев
- разбира нещата
Супер.
Пожелавам ви още такива успехи

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Такааа...айде сега батко да ви каже....Аз съм 100% сигурен ,че рибите са хванати с въдица-мой приятел от сливен познава момчетата и аз му вярвам.Браво за гигантите!Майстори!
А БЕ,,,,,
, Тук наистина е станало голям спам,,,,,,,,
каква е таз завис бре
Аз само ще кажа браво за втори път на момчетата и следващия репортаж пожелавам да го направят с по- големи риби 

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Браво!! Големи сте!! А на завистници не обръщайте внимание - и по 1кг. да беха амурите, все некой щеше да завиди и да плюе
Просто сме си такива.....Българи...........

aide nasluka
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Аз пък що не съм ви поздравил...
Браво момчета...Накефих се яко...

Браво момчета...Накефих се яко...

Само да попитам как ги вадихте,та там е пълно с въжета.В събота и неделя се смаях да късам.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
имат карта на дънотоedd написа:Само да попитам как ги вадихте,та там е пълно с въжета.В събота и неделя се смаях да късам.

Знаеш подготовка, инфо и голяма доза късмет!
Ние го нямахме за съжаление, само локомотиви но всичките откачени или скъсани,
верно на по шибано място но и късмета не беше с нас

Абсолютно е прав колегата maver13!!! Дерзайте ,пичове !Който си го може ,си го може! Благодаря ,че споделяте тази прекрасна гледка от такива величествени риби и с нас. А, тези,които спамят и ви завиждат.......им !maver13 написа:Браво!! Големи сте!! А на завистници не обръщайте внимание - и по 1кг. да беха амурите, все некой щеше да завиди и да плюеПросто сме си такива.....Българи...........

Утре ще ходя там .Ще търсим бабите на амурите .
- carpsliven2
- сериозен играч
Успех колега .. дано късмета да бъде с теб ... и да искараш един 40 заради менMECHOLIN написа:Утре ще ходя там .Ще търсим бабите на амурите .

Дано с темата да несме ви заблудили.. и за това ще предупреда всички колеги и приятели: Мястото е много коварно и без необходимата подготовка и създадена правилна тактика ще останете разочаровани. Трябва да помислите още преди да хвърлите .. от къде ще искарвате рибата при удар. Закачките са страшно много и втора хвърлена въдица там ще ви донесе само неприятности. Или добра организация , при удар съседните въдици да бъдат веднага искарани .. понеже тези риби се държат като диви животни.

Три удара един отразен амур 16кг.Стръв варена царевица нанизана на кука 1ви номер .Мястото е първи скендер .Към садките. някой ако може да качи снимките от галерията.