Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: национална среща 5
НЕ си е забрана отвсякъде!Митев написа:...датата според мен е ясна, 1 - 6.05 , а тогава си е забрана отсекъде![]()
![]()
Дунавската скумрия и пъстърва са разрешени.

Нищо не ти пречи да се пробваш да ги хванеш на царевица (да речем

Мисля, че след новините от Марко, разбиващи идиличните мечти за 6 дни почивка, можем да погледнем по-трезво на нещата и да обмислим сериозно и други варианти освен Езерово.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Марко не следиш новините. Масларова ги убеди и гласуваха от 1 до 6, заради хотелиерите. Нали си наясно , че и тя е от тях.

Кире, как си го представяш, да се сбереме елита на риболова в България и да ловиме усред забраната!? Мисли други дати!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Официално е решено и гласувано от народното събрание почивни са. 1-6.
Колега Годзилата мене ми е все едно къде ще е, но ако всеки които иска да е на неговото пише колкото теб в темата няма да има кои да я чете, я си представи. Всички които пишем всяко 4-то мнение да е наше, ми то кат вляза ще има по 20 нови страници изписани е кога да ги четеме.
Нищо лично.
Колега Годзилата мене ми е все едно къде ще е, но ако всеки които иска да е на неговото пише колкото теб в темата няма да има кои да я чете, я си представи. Всички които пишем всяко 4-то мнение да е наше, ми то кат вляза ще има по 20 нови страници изписани е кога да ги четеме.

- GODzillata
Няма голям избор.Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Кире, как си го представяш, да се сбереме елита на риболова в България и да ловиме усред забраната!? Мисли други дати!

Национални празници през 2009 година
01 януари Нова Година
03 март Ден на освобождението
28 април Великденски понеделник
01 май Ден на труда
06 май Свети Георги Победоносец
24 май Ден на славянската писменост и култура
06 септември Ден на съединението
22 септември Ден на независимостта
24 декември Бъдни вечер
25 декември Коледа, Рождество Христово
26 декември Коледа, Рождество Христово
06 септември Ден на съединението се пада в четвъртък, та ако направят така, че да се почива и в петък на 07.09, тогава ще се вържат 4 дни.
Септември на Дунава също не е зле!

Добре де, предавам се!

След забраната всеки е добре дошъл на реката, можем да спретнем мини НС, като генерална репетиция за септември.

НО!!! - По време на забраната ще са разрешени И други водоеми, та ако искате да изчакаме заповедта и да видим кои ще са разрешени, може да има И други номинации, освен Езерово?

@Насе, не се трови, досега имаше само 2 предложения за място, та аз като бях издигнал кандидатурата на Арчар, трябваше да я защитавам и отстоявам...нещо като в политиката.

Не може всички дружно да блеем и бленуваме Езерово, нали?

GODzillata написа:06 септември Ден на съединението се пада в четвъртък, та ако направят така, че да се почива и в петък на 07.09, тогава ще се вържат 4 дни.
Септември на Дунава също не е зле!![]()
Добре де, предавам се!![]()
![]()
След забраната всеки е добре дошъл на реката, можем да спретнем мини НС, като генерална репетиция за септември.![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво казвате да пуснем анкета, но какво ще пишем в нея.
Първо ще гласуваме датите след това мястото. Така за място ще гласуват само хора, които ще имат възможност да присъстват.
Нека да изкристализират още идеи и повече хора да си кажат мнението и тогава ще пускаме анкета
Първо ще гласуваме датите след това мястото. Така за място ще гласуват само хора, които ще имат възможност да присъстват.
Нека да изкристализират още идеи и повече хора да си кажат мнението и тогава ще пускаме анкета

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е аз съм за яз. Искър но не го споменах щот никак не е удобно за повечето колеги, иначе риба всякаква и то на хубаво място за около 300 бивака, между калния нос и бункера. Ето номинирам го но не вярвам да стане. Там дава платика, каракуда, сом, бяла, едър кефал, от две години зарибиха и малки шаранчета таз година трябва да са по две кила ако са останали, много рядко и едри но трофеини, миналата година се извади 22кг.GODzillata написа:
@Насе, не се трови, досега имаше само 2 предложения за място, та аз като бях издигнал кандидатурата на Арчар, трябваше да я защитавам и отстоявам...нещо като в политиката.![]()
Не може всички дружно да блеем и бленуваме Езерово, нали?
- Николай Неделков
- учете се от него
Marco Polo написа:Доколкото знам, почивните дни ще са три - от 1-ви до 3-ти. След това чак 6-ти.
На 4-ти и 5-ти ще се работи, поне официално.
Та така...
Mагарец , защо лъжеш хората

Вчера решиха , че ще се почива. Май пак не си бил в час

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
Дай повече инфо и някакви снимки?nasco2 написа:Е аз съм за яз. Искър но не го споменах щот никак не е удобно за повечето колеги, иначе риба всякаква и то на хубаво място за около 300 бивака, между калния нос и бункера. Ето номинирам го но не вярвам да стане. Там дава платика, каракуда, сом, бяла, едър кефал, от две години зарибиха и малки шаранчета таз година трябва да са по две кила ако са останали, много рядко и едри но трофеини, миналата година се извади 22кг.

Аз съм ЗА всяко друго място, където не е имало НС.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
По новините съобщиха,че почивните дни са 6 дни,дали съм разбрал правилно,чакам Любо да се включи,мисля,че при него е най-добрия вариант да се направи през този период ,стига да няма нищо против.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Мога да ви предложа и яз.Одринци до Добрич - всякаква риба /без щука/ трофейни сомове и бели
През забраната е разрешен!!!

Това зад мен е язовира

През забраната е разрешен!!!

Това зад мен е язовира

Мама му стара,
,,,,,ако ми се оправи крака до тогава
обещавам и аз да дойда,пък където и да е 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Митев,и това е екстра предложение,но според мен е хубаво срещите да ги правим по в центъра,да е по-еднакво разстоянието за всички,иначе тия сомове ми сгряха крайниците приятно.А няма да е лошо като идея да имаме и регионални срещи,а пък който има желание от другите региони да заповяда.Така всеки месец може всеки регион да си избере подходящ водоем и да се виждаме по-често.А и с тая криза не всеки ще може да отдели да финансира едно пътуване до Добрич.Иначе подкрепям предложението ти. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Дайте първо окончателно да решим ДАТИТЕ, щото трябва билет да си купя за ферибота, а и за самолет (за връщане).
Ако трябва нека се пусне една анкета за датите ,пък после за водоема (макар, че ако е между 1 и 6.05- май вариантите не са много)
Ако трябва нека се пусне една анкета за датите ,пък после за водоема (макар, че ако е между 1 и 6.05- май вариантите не са много)