За и против риболова на щека
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: За и против риболова на щека
Айде стига вече
,то ясно че в спора се ражда истината!Магията на риболова всеки си я възприема и изживява по различен начин.
Ама колегата от Видин вече зацикли,ще помоля да се спре....
Нека хората,които са минали по пътя към щеката да си изкажат мнението,защо им е харесало или пък не им е харесало.Можеби така ще разберем,защо са за и против и.т.н.
Забихме с тези редуващи се неразбираеми и еднакви мнения и темата седи на едно място в затворен кръг.

Нека хората,които са минали по пътя към щеката да си изкажат мнението,защо им е харесало или пък не им е харесало.Можеби така ще разберем,защо са за и против и.т.н.
Забихме с тези редуващи се неразбираеми и еднакви мнения и темата седи на едно място в затворен кръг.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Paublo_Eskobar написа:Айде стига вече,то ясно че в спора се ражда истината!Магията на риболова всеки си я възприема и изживява по различен начин.

Последно изречение към Видинското рибарче/много правилен ти е ника/
Колега на реката като ловя с щеката разчитам на храната да ми ги докара под върха,ама ако започна да ти обяснявам как,защо,какво и хептен ще се оплетеш като пате в калчища

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Аха, ясни сте ми !!!
То от там трябваше да се почне.
п.с Има хора които все още карат колело и не се отказват.
п.с Има хора които все още карат колело и не се отказват.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Амиии???! Внушаваш си....VidinskoRibarche написа:Аха, ясни сте ми !!!
Ако допреди да пишеш в темата не ти е било ясно, че щекарството е за риболовци, които приемат доста сериозно заниманието си, които смятат не 2 часа подготовка за пилеене на време, а два часа безидеен риболов...... трябвало е от по-далече да се почне.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
С каква цел приятелю, простете, ама за мен е малко пресилено, освен ако не се подготвяш за някакво състезание, или това ти е работата и ти плащат за нея.Венелин Радушев написа:Амиии???! Внушаваш си....VidinskoRibarche написа:Аха, ясни сте ми !!!
Ако допреди да пишеш в темата не ти е било ясно, че щекарството е за риболовци, които приемат доста сериозно заниманието си, които смятат не 2 часа подготовка за пилеене на време, а два часа безидеен риболов...... трябвало е от по-далече да се почне.
Незнам Радушев, вие си знаете, но за мен вашето е мания по тоя начин на риболов.
Г-н Радушев, ако това ви изкарва хляба, аз ви подкрепям напълно !!! КАкто и всички занимаващи се с този тип риболов, но за по голям кеф да не става и за дума .
- Бисо
- сериозен играч
Така говорят всички,преди да седнат в S-класата....VidinskoRibarche написа:......но за по голям кеф да не става и за дума .

Никва,ма никакво идея нЕмаш,момче,за каква душевна чекия иде реч,ловейки с дългите тояги.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
РаДВАМ се за теб и всички мислещи по този начин.Бисо написа:Така говорят всички,преди да седнат в S-класата....VidinskoRibarche написа:......но за по голям кеф да не става и за дума .![]()
Никва,ма никакво идея нЕмаш,момче,за каква душевна чекия иде реч,ловейки с дългите тояги.
Ловете си с дългите тояги. Ловете по много риба, ходете по състезания.Това е !!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Не съществува човек в България,който си изкарва хляба,защото лови с щека.
Толкова ли е трудно да се приеме,че даден риболовец е избрал да лови по този начин.Tова че той е състезател е много грешно.Някой като теб го е измислил.
ТО коства парите си,времето си,колата си за сметка на удоволсвието.Нищо не става отведнъж купуваш си платформичка,след година щече,после при изгоден наплив на пари подменяш с ново.Има хора които вместо да си купят закуска или да излезнат събота вечер на дискотека си харчат парите за риболов.И аз съм така...Наистина има много недостатъци те са свързани със средсва,което е проблем за всички които искат да ловят на щека.При добро желание са постижими...
Толкова ли е трудно да се приеме,че даден риболовец е избрал да лови по този начин.Tова че той е състезател е много грешно.Някой като теб го е измислил.
ТО коства парите си,времето си,колата си за сметка на удоволсвието.Нищо не става отведнъж купуваш си платформичка,след година щече,после при изгоден наплив на пари подменяш с ново.Има хора които вместо да си купят закуска или да излезнат събота вечер на дискотека си харчат парите за риболов.И аз съм така...Наистина има много недостатъци те са свързани със средсва,което е проблем за всички които искат да ловят на щека.При добро желание са постижими...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Заглавието е абсурдно !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Вие си знаете !!!Paublo_Eskobar написа:Не съществува човек в България,който си изкарва хляба,защото лови с щека.
Всеки си избира как да лови риба и по какъв начин.
- Бисо
- сериозен играч
Е мноо ясно,че си знаем и ловим както ни кефи,просто се чудя,защо и тука и в друг форум,подскачаш срещу хора,доста по-знаещи,по-можещи и по-наясно със себе си!!!???
П.п.
Себе си изключвам от по-горната група
П.п.
Себе си изключвам от по-горната група

Последно промяна от Бисо на Съб Апр 21, 2012 4:10 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поясни се,кое е абсурдното,да не би шаранския риболов да е по-малка хамалогия или отделени средства.Като наливаш вода в тигана се обоснови.С.Върбанов написа:Заглавието е абсурдно !
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Кеф? Това е нещо твърде субективно за да се сравнява, какво и на кого, колко кеф носи...VidinskoRibarche написа: С каква цел приятелю, простете, ама за мен е малко пресилено, освен ако не се подготвяш за някакво състезание, или това ти е работата и ти плащат за нея.
Незнам Радушев, вие си знаете, но за мен вашето е мания по тоя начин на риболов.
Г-н Радушев, ако това ви изкарва хляба, аз ви подкрепям напълно !!! КАкто и всички занимаващи се с този тип риболов, но за по голям кеф да не става и за дума .
Повече, по-малко... ти с каква мерна единица замерваш своя? Кое ми е повече кеф, парапланеризъм или скокове с бънджи (като не съм пробвал ни едно от двете)? Колко риболова имаш с щека, мач, боло?
Има хора, които изпитват удовлетворение от и интерес към нещо само докато се развиват, други са доволни губейки си времето докато тъпчат на място. Денят в който ида за риба само за да "убия" деня, за да изпека и изям две пържоли....... ще е последният ми риболовен излет!
Единственият необорим довод против щеката е НЕзнанието и с всеки свой пост ти изтъкваш, потвърждаваш, давиш ни в своето...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Какво значи за или против риболова на щека ? Всеки лови как си иска и както му харесва ! За или против шаранския ,сомския или който и да било вид или начин на риболов ?!?!?! Почти цял свят лови с щека дори и на световни форуми хората си ловят с нея ! Затова и казах ,че заглавието е абсурдно !butnik написа:Поясни се,кое е абсурдното,да не би шаранския риболов да е по-малка хамалогия или отделени средства.Като наливаш вода в тигана се обоснови.С.Върбанов написа:Заглавието е абсурдно !
п.п. Дано не те е опръскало олиото от тигана

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,може би си прав,минуси и плюсове при риболова на щека.