За и против риболова на щека

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Заключено
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: За и против риболова на щека

Мнение от Paublo_Eskobar »

Айде стига вече :) ,то ясно че в спора се ражда истината!Магията на риболова всеки си я възприема и изживява по различен начин.
Ама колегата от Видин вече зацикли,ще помоля да се спре.... :wink:
Нека хората,които са минали по пътя към щеката да си изкажат мнението,защо им е харесало или пък не им е харесало.Можеби така ще разберем,защо са за и против и.т.н.
Забихме с тези редуващи се неразбираеми и еднакви мнения и темата седи на едно място в затворен кръг. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Paublo_Eskobar написа:Айде стига вече :) ,то ясно че в спора се ражда истината!Магията на риболова всеки си я възприема и изживява по различен начин.
Ама колегата от Видин вече зацикли,ще помоля да се спре.... :wink:
Нека хората,които са минали по пътя към щеката да си изкажат мнението,защо им е харесало или пък не им е харесало.Можеби така ще разберем,защо са за и против и.т.н.
Забихме с тези редуващи се неразбираеми и еднакви мнения и темата седи на едно място в затворен кръг. :wink:
:supz: :supz:
Последно изречение към Видинското рибарче/много правилен ти е ника/
Колега на реката като ловя с щеката разчитам на храната да ми ги докара под върха,ама ако започна да ти обяснявам как,защо,какво и хептен ще се оплетеш като пате в калчища :wink:А ако се разтоварвах сред природата с безрезултатен риболов,повярвай ми щях да карам колело.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Аха, ясни сте ми !!!
То от там трябваше да се почне.

п.с Има хора които все още карат колело и не се отказват.
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

VidinskoRibarche написа:Аха, ясни сте ми !!!
Амиии???! Внушаваш си....
Ако допреди да пишеш в темата не ти е било ясно, че щекарството е за риболовци, които приемат доста сериозно заниманието си, които смятат не 2 часа подготовка за пилеене на време, а два часа безидеен риболов...... трябвало е от по-далече да се почне.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Венелин Радушев написа:
VidinskoRibarche написа:Аха, ясни сте ми !!!
Амиии???! Внушаваш си....
Ако допреди да пишеш в темата не ти е било ясно, че щекарството е за риболовци, които приемат доста сериозно заниманието си, които смятат не 2 часа подготовка за пилеене на време, а два часа безидеен риболов...... трябвало е от по-далече да се почне.
С каква цел приятелю, простете, ама за мен е малко пресилено, освен ако не се подготвяш за някакво състезание, или това ти е работата и ти плащат за нея.
Незнам Радушев, вие си знаете, но за мен вашето е мания по тоя начин на риболов.
Г-н Радушев, ако това ви изкарва хляба, аз ви подкрепям напълно !!! КАкто и всички занимаващи се с този тип риболов, но за по голям кеф да не става и за дума .
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

VidinskoRibarche написа:......но за по голям кеф да не става и за дума .
Така говорят всички,преди да седнат в S-класата.... :lol:

Никва,ма никакво идея нЕмаш,момче,за каква душевна чекия иде реч,ловейки с дългите тояги.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Бисо написа:
VidinskoRibarche написа:......но за по голям кеф да не става и за дума .
Така говорят всички,преди да седнат в S-класата.... :lol:

Никва,ма никакво идея нЕмаш,момче,за каква душевна чекия иде реч,ловейки с дългите тояги.
РаДВАМ се за теб и всички мислещи по този начин.
Ловете си с дългите тояги. Ловете по много риба, ходете по състезания.Това е !!!
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Не съществува човек в България,който си изкарва хляба,защото лови с щека.
Толкова ли е трудно да се приеме,че даден риболовец е избрал да лови по този начин.Tова че той е състезател е много грешно.Някой като теб го е измислил.
ТО коства парите си,времето си,колата си за сметка на удоволсвието.Нищо не става отведнъж купуваш си платформичка,след година щече,после при изгоден наплив на пари подменяш с ново.Има хора които вместо да си купят закуска или да излезнат събота вечер на дискотека си харчат парите за риболов.И аз съм така...Наистина има много недостатъци те са свързани със средсва,което е проблем за всички които искат да ловят на щека.При добро желание са постижими...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Заглавието е абсурдно !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Paublo_Eskobar написа:Не съществува човек в България,който си изкарва хляба,защото лови с щека.
Толкова ли е трудно да се приеме,че даден риболовец е избрал да лови по този начин.Tова че той е състезател е много грешно.Някой като теб го е измислил.
ТО коства парите си,времето си,колата си за сметка на удоволсвието.Нищо не става отведнъж купуваш си платформичка,след година щече,после при изгоден наплив на пари подменяш с ново.Има хора които вместо да си купят закуска или да излезнат събота вечер на дискотека си харчат парите за риболов.И аз съм така...Наистина има много недостатъци те са свързани със средсва,което е проблем за всички които искат да ловят на щека.При добро желание са постижими...
Вие си знаете !!!
Всеки си избира как да лови риба и по какъв начин.
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Е мноо ясно,че си знаем и ловим както ни кефи,просто се чудя,защо и тука и в друг форум,подскачаш срещу хора,доста по-знаещи,по-можещи и по-наясно със себе си!!!???

П.п.
Себе си изключвам от по-горната група :?
Последно промяна от Бисо на Съб Апр 21, 2012 4:10 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

С.Върбанов написа:Заглавието е абсурдно !
Поясни се,кое е абсурдното,да не би шаранския риболов да е по-малка хамалогия или отделени средства.Като наливаш вода в тигана се обоснови.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

VidinskoRibarche написа: С каква цел приятелю, простете, ама за мен е малко пресилено, освен ако не се подготвяш за някакво състезание, или това ти е работата и ти плащат за нея.
Незнам Радушев, вие си знаете, но за мен вашето е мания по тоя начин на риболов.
Г-н Радушев, ако това ви изкарва хляба, аз ви подкрепям напълно !!! КАкто и всички занимаващи се с този тип риболов, но за по голям кеф да не става и за дума .
Кеф? Това е нещо твърде субективно за да се сравнява, какво и на кого, колко кеф носи...
Повече, по-малко... ти с каква мерна единица замерваш своя? Кое ми е повече кеф, парапланеризъм или скокове с бънджи (като не съм пробвал ни едно от двете)? Колко риболова имаш с щека, мач, боло?
Има хора, които изпитват удовлетворение от и интерес към нещо само докато се развиват, други са доволни губейки си времето докато тъпчат на място. Денят в който ида за риба само за да "убия" деня, за да изпека и изям две пържоли....... ще е последният ми риболовен излет!
Единственият необорим довод против щеката е НЕзнанието и с всеки свой пост ти изтъкваш, потвърждаваш, давиш ни в своето...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

butnik написа:
С.Върбанов написа:Заглавието е абсурдно !
Поясни се,кое е абсурдното,да не би шаранския риболов да е по-малка хамалогия или отделени средства.Като наливаш вода в тигана се обоснови.
Какво значи за или против риболова на щека ? Всеки лови как си иска и както му харесва ! За или против шаранския ,сомския или който и да било вид или начин на риболов ?!?!?! Почти цял свят лови с щека дори и на световни форуми хората си ловят с нея ! Затова и казах ,че заглавието е абсурдно !

п.п. Дано не те е опръскало олиото от тигана :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,може би си прав,минуси и плюсове при риболова на щека.
Заключено

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”