НС-5 забраванци?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: НС-5 забраванци?

Мнение от bkd »

Любе,за "средният пръст" на Биг Вод съм абсолютно сигурен ,че е грешка.Без да съм му адвокат /само него познавам от групата му/ ,мисля че се е объркал нещо.Познавам го много преди НС-5 и при престоя ми при теб сега ,го разкрих че ни е съфорумник под този нейм.Така мисля и дано да съм прав.Сигурен съм ,че ако прочете за реакцията от неговото писание ,ще последва извинение.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Боби,направих всичко възможно да им спестя поне малко проблемите които ако бях ги оставил сами да се оправят,щяха да имат.Направих това което съм сметнал за нужно и много жалко ако този пръст е показан с умисъл.Ако е грешка,здраве да е и след като има грешки,трябва да има и прошки.аз в живота си съм направил толкова простотий че колкото и дапрощавам сега все ще е малко :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мир и либоф..че е най трудното ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Последно посещение:
07 Май 2009 21:37
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

????????????????-

Изпратено на: 06 Май 2009 22:52
От: jporlando
До: bigvod
:finga: -КОЛЕГА ТОВА ОЗНАЧАВА СРЕДЕН ПРЪСТ!!!! Когато си благодарил на Любо за картера си го използвал :?: :!: :?: Виж темата и реакциите след това......... :(
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

bkd написа:Любе,за "средният пръст" на Биг Вод съм абсолютно сигурен ,че е грешка.Без да съм му адвокат /само него познавам от групата му/ ,мисля че се е объркал нещо.Познавам го много преди НС-5 и при престоя ми при теб сега ,го разкрих че ни е съфорумник под този нейм.Така мисля и дано да съм прав.Сигурен съм ,че ако прочете за реакцията от неговото писание ,ще последва извинение.
почти 24 часа откакто съм му го пратил , а той го е видял със сигурност...........
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

jporlando,не си го слагай на сърце,има хора и хора.Да правим каквото трябва,пък нека става какното си ще !!! Забрави,те бяха доста хора и може би трябвяше да ги оставя в калта,защото и двата кемпера закъсаха и лично аз накарах момчетата да ги изтеглят от калта за да не преебат кемперите.Нещо,те ще нонаднат някъде,където няма Любовци и Крокита,тогава ще се сетят за мен, и дано оценят какво съм направил !!!

П.П А може би си мислят че съм длъжен да им поема ребонта :shock: :shock: :shock: Е,и аз в момента имам финансови проблеми но след известно време,мога да му пратя запис с парите,не се майтапя,просто оговоря истината и бих го направил.За мен,никога парите не са биле фактор,но в момента за съжаление и аз имам проблеми :idea: Айде,забравете го случая,каквото казахме - казахме.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Краси_поборника написа:В мойта кола някой си е забравил една жълта шапка. :roll: :roll:
Краси,шапката е моя.Забравих я,когато ходихме до минералната вода.

При мен има хубаво тефлоново джезве,розова кофа(чисто нова)в която имаше накисната царевица и жълто пластмасово столче.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Онзи черният вече е при Любо, а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Я кой се е върнал.Здрасти Насе,а аз вече мислих,че сме те забравили там.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

nasco2 написа:Онзи черният вече е при Любо, а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.
Ееее, браво! Ето че нещата се завръщат "бавно, но славно" - да му мисли бовскио от дека ще търси нетъркалящи шишета! :lol: :lol: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

челника е на сакси ма нема да му го вьрна за наказание,дето ме накара на сливналия да врьщам от негово име десет лева,а момчето не искаше и почти да се сбием :D :D :D ма още не сьм слизал до колата да видя кво липсва и кво е в повече...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

nasco2 написа:..... а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.

:smt023 :smt023 :smt023

Къде беше бре Наско, че ме боля главата два дена как не сме я видяли на тръгване след като събрахме багажа :roll:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В моето CD намерих един диск "Ямболска гроздова"!Липси не установих,но и нищо друго не съм заприходил! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

sapuna написа:В моето CD намерих един диск "Ямболска гроздова"!Липси не установих,но и нищо друго не съм заприходил! :lol:
Слушай си го със здраве до другата НС. :drinkers: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”