Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На вниманието на ИАРА-Хасково.
Модератор: bobopeli
Re: На вниманието на ИАРА-Хасково.
здравеите колеги.мога само да похвала ИАРА Хасково за 3 поредни риболова на иаз.Тракиец и 3 пати ИАРА провериаваше за мрежи. браво на колегите от ИАРа хасково.все така да продалжават да следат за бракониери.3 риболожа биаха вав рамките на 10 дни.сега на иаз.Пиаса4ник се е сабрала рибата пред стената и да отидат колегите от ИАРА пловдив да видат колко риба се вади на тармак от лодките .основно излиза каракуда но и маломерни шаран4ета.много колеги пребират шаран4ета по 300-500 гр.пониакога и самите ние риболовтсите не опазваме рибата , така 4е триабва не само ИАРа но и ние самите да имаме сазнание и да опазваме рибата. похвала за ИАРА Хасково да са живи и здрави и да бадат за пример за колегите си .

Уважаеми господа от ИАРА,както знаете от вчера забраната за любителски риболов влезна с пълна сила,затова Ви моля да наблегните проверките по р.Марица и то в района около железния мост там където са и снимките ми от първите постове.Пиша Ви защото още от първия ден на забраната четирима бракониери с парашути и един със серкме си ловяха необеспокоявани от никой,гледката е много неприятна.За ваше улеснение Ви казвам,че бракониерите се развихрят след 16 часа и ако не вземите мерки от другата седмица почвам пак да поствам снимки как си ловят необеспокоявани от никой!Разчитам на вашата бърза и адекватна намеса.
п.п.не съм звънял на никой защото телефона ми е изключен поради неплатени сметки.
-
- ще става разбирач
На мен ли така ми се струва или всички бракониери от димитровград и региона ходят на железния мост
.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
150 метра бракониерски мрежи измъкнаха от "Тракиец”, върнаха и риба
3 бракониерски мрежи с обща дължина 150 метра са извадили от язовир „Тракиец" хасковските риболовни надзиратели. Мрежите са на неизвестни извършители, за които е съставен констативен протокол. От тях са извадени и около 15 кг шаран, кефал и каракуда, които инспекторите са върнали в язовира.
При проверка на язовир "Стамболово" служителите са извадили една сара с дължина 50 см. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=559406
3 бракониерски мрежи с обща дължина 150 метра са извадили от язовир „Тракиец" хасковските риболовни надзиратели. Мрежите са на неизвестни извършители, за които е съставен констативен протокол. От тях са извадени и около 15 кг шаран, кефал и каракуда, които инспекторите са върнали в язовира.
При проверка на язовир "Стамболово" служителите са извадили една сара с дължина 50 см. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=559406
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=566220
Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" към Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Хасково са заловили бракониер при нощни проверки на язовирите "Ивайловград" и "Тракиец". Инспекторите му съставили 2 акта: за незаконен риболов и за нощен улов. От него са конфискувани 6 мрежи с обща дължина 300 метра и една гумена лодка. Уловената 15 кг риба е върната в язовира.
От язовир "Тракиец" са иззети 4 бракониерски мрежи с обща дължина 200 метра. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител. Инспекторите са успели да върнат във водата уловената в мрежите около 50 кг риба.
Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" към Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Хасково са заловили бракониер при нощни проверки на язовирите "Ивайловград" и "Тракиец". Инспекторите му съставили 2 акта: за незаконен риболов и за нощен улов. От него са конфискувани 6 мрежи с обща дължина 300 метра и една гумена лодка. Уловената 15 кг риба е върната в язовира.
От язовир "Тракиец" са иззети 4 бракониерски мрежи с обща дължина 200 метра. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител. Инспекторите са успели да върнат във водата уловената в мрежите около 50 кг риба.
Докато четях темата ми светна една идея
дали ще бъде възможно да ни дадат права и ние да глобяваме като срешнем нарушители по язовирите и реките нещто като доброволци който желае без заплати
Когато си вадим риболовен билет да предлагат и някакво разрешително все едно сме от ИАРА 

Като не кълве аз ще клъвна.
-
- ще става разбирач
Извинявай, но не ти ли светна че може да ти отупат праха или да те гръмнат, между другото .
В един твой пост пишеш че искаш анонимност от ИАРА, по-добре позвъни на 112 и ги чакай да дойдат. Ако сте голяма група може да понатупате бракониерите, всеки друг вариант не е много здравословен според мен.
Поздрави !!!
В един твой пост пишеш че искаш анонимност от ИАРА, по-добре позвъни на 112 и ги чакай да дойдат. Ако сте голяма група може да понатупате бракониерите, всеки друг вариант не е много здравословен според мен.
Поздрави !!!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Е може все пак те са от специлните части а аз кой съм? обикновено рибарче.затова по добре да си ловя каракудки и да оставя шарaните на тях нали така е по лесно 

Като не кълве аз ще клъвна.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Та - за хората пълни с идеи ..... - лошо няма.Rud написа:Докато четях темата ми светна една идеядали ще бъде възможно да ни дадат права и ние да глобяваме като срешнем нарушители по язовирите и реките нещто като доброволци който желае без заплати
Когато си вадим риболовен билет да предлагат и някакво разрешително все едно сме от ИАРА
Аз предлагам "колега" да издават разрешителни на всеки идиот да глобавя по всеки закон, по който си науми.
Примерно: "Закон за опазване на околната среда", "ЗАКОН за рибарството и аквакултурите","Закон за етажната собственост", "Закон за собствеността", "Закон за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси" и мн. други.
Просто ме "освети" и мен таз` идейка.
Ти какви глоби ще праскаш "Rud"

Нека всеки гьол да си знае жабите, че сговорна дружина слепи ги ражда.
Специалистите да си вършат работата и ако можете им помагайте!
Айде още един глобаджия. Мама му и манталитет.
- krokibg
- учете се от него
Вместо да пишете и да глобявате само на приказки,идете и вадете мрежите !!!Вече ме боли главата от приказки,а на практика само въздух под налягане.Бомбаджии хванахме и понабихме,сари рязах на поразия цяло лято където закача,мрежи рязах и онзи ден на Кърджали още 1000 метра исплющахме.Вадите,викате ИАРА да си ги взимат и спрете да пишеше а действайте.Хората от ИАРА са толкова малко че няма как да огреят навсякъде.И да искат,без нашата помощ,няма как да се справят на 100% - факт

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- te4osoma
- разбира нещата
на вниманието на иара хасково . много бракониери с ток по мариса.раиона на с.скобелево. от моста за чирпан до ябалково има волтова дага.тарсете браконерите от вилата над моста до баластерната на с.скобелево.ако видиа че ниакои от иара има интерес мога да бада и по конкретен,че вече ми писна
Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
На вниманието на ИАРА Хасково. Много бракониери с ток по Марица в района на с. Скобелево от моста за Чирпан до Ябълково има волтова дъга. Търсете бракониерите в вилата над моста до бластерната на с. Скобелево. Ако видя, че никой от ИАРА има интерес мога да бъда и по конкретен,че вече ми писна!
Редактирано от
Редактирано от

- IARA_HASKOVO
- новобранец
Уважаеми колега,обадете ми се на GSM 0887 212 999
- te4osoma
- разбира нещата
уважаеми господин милчев,извинете ,ама по горе сам дал кординати каде да тарсите господата от енергото,ако имате интерес сте помагам
М.Тайсън
М.Тайсън
- te4osoma
- разбира нещата
осте информациа за иара хасково . неколко бригади с ток в симеоновград. влизат ностем, около и под баластерната под града ,и в самиа град ,
М.Тайсън
М.Тайсън