КАРАГЬОЗ - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: КАРАГЬОЗ - 2009г

Мнение от Моряка »

1000n написа:
liubak написа:Позволявам си да Ви обърна внимание.
В харибът има червейчета . И други години е било така, тъй че нищо ново. Има по-разбиращи от мен в кулинарията и те да препоръчат как да си го приготвите. Аз го държа във фризера 3-4 дена , като го почиствам му режа главата цялата, изплаквам го хубаво и след това го припържвам добре.
Смятам че фризерът убива тез добитъци и за по-сигурно го припържвам. Ядем всички в къщи и за сега нямаме проблеми. Виж с мариноването е по- друго, страх ме е и затова не го правя. Не плаша никого, може би аз се втелявам. Но все пак има едно НО. :roll:
Аз миналата година се чудех по едно време какво да я правя тази риба, като има паразити. :roll: Но колеги от форума ме убедиха, че нямало проблеми, след като се махнат главите и рибите минат през силен огън. :D Но тогава май почти никой не ми вярваше за червейчетата. :( Други пък се заинтересуваха дали нямам снимки на паразитите. :roll: Аз за съжаление нямах. Само ще спомена, че паразитите се намираха в хрилете на рибата. Но трудно се забелязват, защото се сливат цветово с хрилете. :!: Както и да е. Не всички риби бяха заразени. А риболовът на карагьоз си е голяма емоция! :D Наслука! :D
В карагьоза си ги е имало не от една ,две години,всички плющят па сега се сетиха да се чудят,чистиш,пържиш и ядеш :D
А сега де? :roll:
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Днес влезнах в 17.30ч. и първо спрях в образувалия се град от лодки,но както и очаквах-не видях някой да вземе и една риба.Поседяхме около час и се преместихме пред "Петрол" или по точно в морето,точно преди да започне канала.Бяхме пет-шест лодки доста на гъсто и не след дълго започнахме да вадим риби.Най-активно беше от 20ч. до 21ч.,абе тогава си беше голямия кеф, точно когато взе съвсем да се стъмва не даваше да си пуснеш чепарето.Рибата беше на метър под лодката и беше решила да яде :D ,но уви трябваше да си тругваме. :( :( На финала преброих 22 риби,които хванах за този час
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

краси_шопа написа:Днес влезнах в 17.30ч. и първо спрях в образувалия се град от лодки,но както и очаквах-не видях някой да вземе и една риба.Поседяхме около час и се преместихме пред "Петрол" или по точно в морето,точно преди да започне канала.Бяхме пет-шест лодки доста на гъсто и не след дълго започнахме да вадим риби.Най-активно беше от 20ч. до 21ч.,абе тогава си беше голямия кеф, точно когато взе съвсем да се стъмва не даваше да си пуснеш чепарето.Рибата беше на метър под лодката и беше решила да яде :D ,но уви трябваше да си тругваме. :( :( На финала преброих 22 риби,които хванах за този час
Ами не си гледал внимателно.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Миленски Краси е писал в четвъртък.........четвъртъъъъъъъъъъъъъък
За да поискаш, трябва да дадеш
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Днес от 18ч. до 21ч. трима души пред "Петрол" 8 риби общо!!! :( :( :( :( :( пълен ташак,но пък се разходихме и едни делфинчета ни направиха хубаво шоу,НАЗДРАВЕ :drinkers:
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Да Тоше,за четвъртък ставашв дума,но с 7 минути съм минал в петъка,сори,за което :( и евала,че си ме разбрал :D
Много ми е странно обаче ...............и днес и вчера имаше над 50 лодки в канала и пред него,но никой не пише нищо..............явно е гот само да се чете .................или пък да пишем само когато има с какво да се похвалим???
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

краси_шопа написа:Днес от 18ч. до 21ч. трима души пред "Петрол" 8 риби общо!!! :( :( :( :( :( пълен ташак,но пък се разходихме и едни делфинчета ни направиха хубаво шоу,НАЗДРАВЕ :drinkers:
И аз бях там ...същата работа.
краси_шопа написа:Да Тоше,за четвъртък ставашв дума,но с 7 минути съм минал в петъка,сори,за което :( и евала,че си ме разбрал :D
Много ми е странно обаче ...............и днес и вчера имаше над 50 лодки в канала и пред него,но никой не пише нищо..............явно е гот само да се чете .................или пък да пишем само когато има с какво да се похвалим???
Един колега с лодка знаете ли какво ми каза........Утре във форума пак ще пишете,че сте хванали 50-60 риби !!!!!!!!!
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

А какъв е смисъла да лъжа???............питай го тоя защо само чете,а не пише...........смешници.А им е гот като прочетат тук,че се е завъртяла някаква риба и влезнат и си направят кефа,нали?..........смешници :(
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Снощи в езерото,изхода на канала ,18-21 часа ,4 риби:(
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

Вчера в гьола 35 риби.Доволно,въпреки че имаше големи паузи.
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

Някой има ли информация за Камчия казаха че тая сутрин са искарали много на грипа .Но незнам дали е вярно 2 тона са искарали хората :D :?:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Краси имаш Л.С.
За да поискаш, трябва да дадеш
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

И в Каварна на таляните има доволно ХАРИБ и КАРАГИОЗ.Вторник ще има проби ;) :roll: ( и следващия пат който ми трие постовете поне да каже ;) нито сам спамел нищо...незнам какъв е проблема :wink: )

Рибка, има изтрити мнения, защото не са по темата.

rumci
!!!НАСЛУКА!!!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

снощи под моста от 17до 21h. 2души 6 рибока не ни останаха сили да мааме с гегите :( :( :(
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
r3m1x
новобранец
новобранец

Мнение от r3m1x »

Днес от 9-00 до 13-30 32 карагьоза в канала пред ИХА , към яхтената база на Одесос, 3-ма човека на чепаре №7 цвят син и зелен !
Наслука !
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”