Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Здравейте днес направих една разходка до инзово,с мнго мъка ено шаранче и то маломерно.Целия гьол рибата плува на повърхноста и водата е пълна с бълха и проссто риболо няма.Пробвах всякакви монтажи но,без резолтат
Здравей колега на какъв такъм ги лови.
Всичките ги хванах на плувка основното ми влакно е 0.18 а поводите 0.14 кука 10 сладка царевица и близо до брега на неповече от 5 метра .Пробвах на вагнер понаватре но никакав резултат
Всичките ги хванах на плувка основното ми влакно е 0.18 а поводите 0.14 кука 10 сладка царевица и близо до брега на неповече от 5 метра .Пробвах на вагнер понаватре но никакав резултат

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- S.Koychev
- разбира нещата
Вчера на Търнава от 10 до 19 часа - 15 каракуди , на целия язовир дали изкараха 3-4 шарана 

Ribarche
Колеги, може ли някой да ми каже каде точно се намира язовира в с.Търнава и малко инфо за условията? Утре ако е хубаво времето мисля да направя едно ходене до там. Мерси предварително. 

- S.Koychev
- разбира нещата
минаваш село Търнава , след селото в дясно има табела Община Стралджа 200 метра след нея свиваш дясно по чекалиран път, караш си само по пътя след около 500 метра свиваш на ляво то даже мисля че си има табела за язовира, условията са 5 лв на човек ,каракуда бонус, шаран е по 5 лв кг, ако ти се лови интензивно отиди на ръкава ( последното място до шавара) от страната на фургона , на торен излизат доста добри каракуди ,може и някой шарко да излъжеш. Наслука!!!
Ribarche
Благодаря много,утре като се върна ще пусна един репорт 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще чакаме с нетърпениеrosen_bg написа:Благодаря много,утре като се върна ще пусна един репорт
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- научил се да хвърля
големи благодарности колега benicio,Benicio написа:минаваш село Търнава , след селото в дясно има табела Община Стралджа 200 метра след нея свиваш дясно по чекалиран път, караш си само по пътя след около 500 метра свиваш на ляво то даже мисля че си има табела за язовира, условията са 5 лв на човек ,каракуда бонус, шаран е по 5 лв кг, ако ти се лови интензивно отиди на ръкава ( последното място до шавара) от страната на фургона , на торен излизат доста добри каракуди ,може и някой шарко да излъжеш. Наслука!!!

уникат-без дубликат!!!
На Търнава днес от 13:00 до 19:00 - 7 таранки.По моя преценка слабо, може би причината беше вав времето , но не е изключено и да е у мен. 

- ivelin_1976
- разбира нещата
На 8.05.2010 /събота/ на язовира до Търнава наложих голям мор на рибите. В 6 часа вече бях заел стратегически позиции на язовира
времето перфектно. И като се почна едно скубане на каракуди и периодично някое шаранче 1кг.-1,50кг. резултата до 18 часа беше 7 бр. шарковци, 4бр. от същите откачени и един скъсан, като в добавка и около 15кг.-20кг. каракуда. Лових с два мача, монтаж - влакно 0,18мм. директно вързана кука №10, стръв - сладка царевица, пробвах и с бял червей и торен червей, но дребосъците много налитаха и се отказах от тях. Интензивния ми риболов беше до към 13 часа.
п.п Светльо, моите съболезнования за пропуснатия риболов

п.п Светльо, моите съболезнования за пропуснатия риболов

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Колеги ето няколко снимки от Търнава на 05.05.2010г.
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
Колеги,само аз ли не виждам снимките или при всички е така?
-
- научил се да хвърля
хаххахаха и при мен е така колега,а и при всички други предполагамrosen_bg написа:Колеги,само аз ли не виждам снимките или при всички е така?

уникат-без дубликат!!!
Извиняваите колеги ще се опитам да ги оправя покъсно