Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Малее, много ми се насъбра
. Павка, теб вече те прекръствах, ама сега и Сандиста .... много ми идва, ама грехът си е мой - последствията, също
. Всичко е от зимните студове
. Ама пък за поста и страницата съм прав поне тях съм познал
.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе той Сандьо не пие колкото мен ама пък за сметка на това много папка та ....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Павел Иванов написа:Абе той Сандьо не пие колкото мен

-
- новобранец
В тази позабравена тема ми се ще да попитам някой пробвал ли е тези сладури за пъстърва и дали биха имали ефект,като става въпрос за затворени водоеми например Доспат.Питам защото тия дни ще си бия камшика към Доспат а много ме е запарила главата за тези цикади.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Цикадата , както и кастмастера си ловят пъстърви , не само в затворени . В случаят с Доспат , може и да се закачи някоя между костурите ама това си е до късмет .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
rap66 написа:Тези дали са читави - 3 за 4.50 лв. (снощи 2.98, сега е 3.99 $)
Не съм голям разбирач, но какво може да не й е читаво на една цикада. При толкова дупки все при някоя ще проработи.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Колега sandist правил ли си клипче как се води
И аз съм ги пробвал и двете по-големи вървят много добре, но при хвърляне често се оплитат, а най-малката ще работи ако се върже директно към влакното. Това е мое наблюдение.
За резултати все още нямам хваната риба на тях.
За резултати все още нямам хваната риба на тях.
Привет,
аз си купих долната Farfalla на Strike Pro и днес успях да я пробвам. Много съм доволен от играта и мисля да си взема и от рибетата Cyber Vibe. Двойните куки не закачат толкова много водорасли като тройките. Като имам и риба на нея ще споделя повече:

аз си купих долната Farfalla на Strike Pro и днес успях да я пробвам. Много съм доволен от играта и мисля да си взема и от рибетата Cyber Vibe. Двойните куки не закачат толкова много водорасли като тройките. Като имам и риба на нея ще споделя повече:

-
- ще става разбирач
Точно на Страйк Про,не имай никакво доверие на куките и халките,сменяй ги!Jakks написа: Двойните куки не закачат толкова много водорасли като тройките.
А относно цикадите,и тези от 4 лева на Jaxon си ловят,все пак е ламарина оцветена....
Аз заменям двойните куки с по големи тройки!
Така се губят повече примамки,но има по малко гелета

Тук се вижда много добре ако беше двойна кука.....на дали щеше да се снима тоя мъник

Здравейте,
Може ли да се оправи движението на цикадата, имам няколко 3.5 см/3g китайски и без значение къде е вързан повода примамката се движи сано настрани и не играе?
Може ли да се оправи движението на цикадата, имам няколко 3.5 см/3g китайски и без значение къде е вързан повода примамката се движи сано настрани и не играе?