Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Ъпдейт на форума
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: Ъпдейт на форума
Най-добре е да се фиксира формата 800х600 пиксела- достатъчно голям е и за снимки и за текстове, а от друга страна снимките с този формат напълно влизат в "нормите" и не разширяват полето на страниците!!! От там нататък , който иска да пуска по-големи снимки- да си ги прави по процедурата за космонавти
п.п.и аз точно това обяснявам вече три дена, че всички снимки в темите са намалени и нищо не може да се уголеми(поне при мен)

п.п.и аз точно това обяснявам вече три дена, че всички снимки в темите са намалени и нищо не може да се уголеми(поне при мен)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Пак пробвам,само че от друга галерия.При мен се получава.Да не би да грешите нещо ?
Хайде от още една.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Като я сложа по този начин- да, излиза. И всички други дето сега са слагани по този начин:

- също ми излизат. Вичко останало и досегашно във форума- не ми излиза и не може да се увеличава по никакъв начин; единственно дето колегата писа- да я копирам на хард диска и тогава да я отворя там; все едно на екскурзия до националната художествена галерия....

-
- сериозен играч
Няма как да ги увеличаваш, ако не са постнати по-начина който описа Сапуна, а и аз не помня да е можело някога.
Ако искаш да се увеличават постват се по този начин.

Ако искаш да се увеличават постват се по този начин.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Да вземем например този репортаж на Румен. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=29156
Преди седмица снимките ми излизаха голями, а сега са малки. Когато вляза в галерията му снмките си излизат голями, както излизаха преди това и и в репортажа. Въпросът е при всички ли се е получило това нещо или само при някои потребители и каква може да е причината.
Преди седмица снимките ми излизаха голями, а сега са малки. Когато вляза в галерията му снмките си излизат голями, както излизаха преди това и и в репортажа. Въпросът е при всички ли се е получило това нещо или само при някои потребители и каква може да е причината.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Marco Polo написа:Отдавнва плачем за авто-ресайза на снимките...
fixxer написа:Готово![]()

Ти го обясни май най-добре от всички. Не се бях загледал в усмивката на fixxerstich написа:Marco Polo написа:Отдавнва плачем за авто-ресайза на снимките...fixxer написа:Готово![]()
-
- учете се от него
Кой пък и кога е плакал за ресайз на снимките; аз поне не съм пък и не съм чувал някой друг да е ревтунтилnaso написа:stich написа:Marco Polo написа:Отдавнва плачем за авто-ресайза на снимките...fixxer написа:Готово![]()
Ти го обясни май най-добре от всички. Не се бях загледал в усмивката на fixxer

Това да си четеш и гледаш големи и хубави снимки най-много ми харесваше в този форум. Особено репортажите на rumci. Жалко, че е взето такова решение
-
- учете се от него
Аз в момента, почти не отварям "излетите" щото много ме е яд да гледам "куци" фотосесииnaso написа:Това да си четеш и гледаш големи и хубави снимки най-много ми харесваше в този форум. Особено репортажите на rumci. Жалко, че е взето такова решение

-
- разбира нещата
И на мен ми харесваха големите хубави снимки ... защо ги направиха тези промени без да се допитат до потребителите нямам си и идея .. и най тъпото е че въпреки че виждат че не им харесва на потребителите не обръща никакво внимание...

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- krokibg
- учете се от него
Колеги,колко по-големи ги искате от тази дето е качил Илийката ??? Фото тапети ли ще правим или репортажи !!! Прави се предварително снимката и се качва,ега ти и обясненията от два дни и никой неще да вдене. я се помъчете и ги качвайте през Пиксвалей или руския сайт за снимки,дето Бофския го даде и си гледайте кефа !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Любак, няма проблем с качането-никакъв, през руския сайт или както Митака обясни; има проблем с гледането на досегашните снимки(без руските) и с това дето го писах в предния и по-предния пост