КАРАГЬОЗ - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: КАРАГЬОЗ - 2010

Мнение от kopoy_92 »

Никой нищо не казва поне аз да драсна нещо. Под Асп. мост хващат харип , но не така много .Който го може хваща и повече. А и трябва да си малко нахален за да можеш да си намериш място или да отидеш рано.
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

Явно коментара ми не е излязъл ама преди 2-3 дена не помня кога точно, беше в деня преди да се развали времето от сутринта да към 6 пълниха кофите-всеки имаше към кило обаче само на директен ,не че тези дето мятат не взимаха обче разликата беше огромна естествено хората бяха много- само на директени бяха 20 човека.Към 6 часа вдигна вълна и повечето хора си тръгнаха обаче аз останах да гледам другите (бяха 3-4 човека на директен) и си продължаваха да вадят на другия ден отивам да го пробвам ама няма ,от сутринта до 3 :30 5-6 изкарани риби и 1 сафрид после доста силен вятър и се разотидоха хората. :wink:
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

Също така изкараха карагьоз като от снимката със шишето на 1000n (същия размер) :D
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

...IaNIs написа:Също така изкараха карагьоз като от снимката със шишето на 1000n (същия размер) :D
То това добре, ама къде се е случило всичко това(или да не питам :wink: )?
Иначе, за големият карагьоз пак казвам там бях само фотограф и не аз бях щастливецът уловил този трофей! :wink:
То тогава между другото се оказа, че имало и колеги от форума(но тогава още не знаех, че се познаваме виртуално), които ми подхвърлиха идеята да ме били снимали и мене с рибата! :wink: Добре, че ми е противоестествено да се кича със чужда слава, та отхвърлих този идеен вариант за фотография! :wink: Иначе представям си какво име щеше да ми излезе после във форума! :lol: Наслука на всички! :D
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

Случи се на зеления фар забравих да напиша :)
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

berk0199 написа:Директните колко бяха дълги
Е, точно тогава не съм бил там, но колко дълги биха могли да бъдат!? :D Най-често срещани би трябвало да са били 7 метра и 8 метра и може да е имало и някой друг колега с 9 метра! Аз имам телескоп 8 метра и на зеления фар, в северната част стигам дъното с осмицата, но към северозападния ъгъл става по-дълбоко, там вече има някакъв смисъл да си и дори с девятка! Но много тежат и девятки и осмици, затова предпочитам да ловя със седмица(и без това на половината места не мога да стигна дъното с осмицата)! :wink: Това се отнася за варианта, ако прътите са от фибростъкло, ако са карбонови гледах, че са доста по-леки, но са по-скъпи пък ми и казаха, че трябвало да ги пазя да не ги одраскам и т.н., че имало вероятност карбоновият прът да се счупи впоследствие именно около одрасканото! :? Пък аз като се знам как ги пазя сопите направо не е за разправяне, та се разубедих тотално(поне засега) да си купувам карбонки! :D Също така трябва да кажа, до преди десетина дена, гледах, че клатят не само с директни, но и със спинингите, които са около 4 метра и се хващаше карагьоза и при тях! :wink: Едно момче така със спининга хвана поне два карагьоза докато бях там(т.е. аз толкова видях, а може и повече да е хванал), като ние с директните пръти имахме също приблизително по толкова към тогавашния момент! :D Наслука! :D
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

berk0199 написа:Директните колко бяха дълги
Както каза 1000n повечето хора с 7 или 8 метра обаче и с 6 ако я има рибата се вади.Като гледам не вадят много на най-долната кука.
kikivc
новобранец
новобранец

Мнение от kikivc »

Колеги какво става долу под моста?
Гледам, че от 3 дни е манифестация а никой нищо не казва - вадят ли, не вадят ли ...?
Забелязах също така, че няма нито една лодка. Само от брега мятат.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

панаир.обаче няма нищо колега
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Днес ,под моста - риба йок :evil: :evil: :evil:
от 5.30 до 9.00 само две риби. Другите нямаха и толкоз. Казват ,че вчера давало малко повече, ама то все е вчера
mario68
новобранец
новобранец

Мнение от mario68 »

момци карагьоза е още при нас във видин скъсваме го :D :D :D
дунавски маниак
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

mario68 написа:момци карагьоза е още при нас във Видин скъсваме го :D :D :D
Дано ти е вярна информацията.Ще питам Годзилата де.
Ама имам си мое основание да ти вярвам.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Днес със шурито под Аспарухов мост, от 6.30 до 8.30 - той три риби , аз четири. До мен колегата извади една риба на оловото и изтърва още една по същия начин. Веднага смених оловото с пилкер и дум... последната я хванах на него :mrgreen:
След това като тръгнаха едни водорасли ... Всичко се скапа и си тръгнахме
Ама все още е на рядко пущината :smt012
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес под аспарухов мост от 17.00 до 19.00. дваисетина колеги 15 карагьоза много рядка.
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

И аз сега се прибирам от там с 2 харипчета. Видях да скачат много пачури на 5 м от брега.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”