Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
- Stanimir17
- сериозен играч
- Husmen1983
- научил се да хвърля
здр колеги
миналата седмица ходих на 2 язовира манастир и тръница.на манастир само таранка а на тръница моя приятел изкара 2 шарана.единия около 1.5 кг а другия над 2 кг. това беше за няколко часа.но има много тиня.и незнам дали рибата ако ще я ядете няма да мирише наслука.
за сега нямам такъв.
- Stanimir17
- сериозен играч
- Husmen1983
- научил се да хвърля
виж
от картата доброплодно след това есеница и после тръница.на 70 км от варна.
за сега нямам такъв.
- Stanimir17
- сериозен играч
На 09.06.2007 около 7.30 сме на Цонево от дясно на стената. До 8-8.30 поготовка на захранка и разпъване на оборудването - за мен щека на 11.50, а за синчето 6 м. директен телескоп. Подхранката е от по един пакет SUPER LAKE и GOLD-PRO BREAM. В нея добавям ароматизатор, 100 гр. замразен бял и три шепи варено жито. Докато аз бъркам, мокря и добавям малкия се заговаря с наш познат който се е разположил на 5/6м. от нас. В резултат решават да се състезават двамата и моята платформа и щека станаха излишни, трябва да асистирам на синчето. В девет захранваме, подавам пред малкия 6 топки. След десетина минути малкия закача първата си риба, бабушка около 150 гр. След серия от 20-30 от бабушки и дребни костурчета се закача и първата платика. Така редувайки бабушки и платички към 12.30 малкия има около 5 кг. риба( 6 платики около 500гр.). По това време притъмня,започна да гърми и естественно последва бързо прибиране на багажа, пускане на рибата и пришпорване на колата към асфалта. Като заключение риба има.
Успех на всички колеги.
Успех на всички колеги.
При Чудните скали винаги има много колеги. По мое скромно мнение яз.Г.Трайков държи много риба и където да застанеш винаги можеш да направиш чудесен излет. Добри резултати на плувка съм имал на Дебелец, Поделението, ръкава след трафопоста, около Ченге, Чудните скали, около Добромир, с други думи навсякъде където има подходяща дълбочина. Подходяща захранка и прецизни такъми, това е разковничето на успеха според мен.
Успехи на всички колеги.
Успехи на всички колеги.
- Stanimir17
- сериозен играч
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Някои да е ходил за бяла риба скоро?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
In vino veritas!

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Тази седмица мисля да ходя но незнам точно каде да ли на Дебелец или на Чудните
На 6.12 бях под първия мост откъм Варна ,за бяла риба мятах на слънчак 3-4 см. Удари ми само един костур около 800гр за цял ден от 11 ч до 16ч.
На 8.12 се разположих след последния мост в дясно , срещу скалите търсих пак бяла риба , без удар от 13.30 до 16.30 , но колегите изкарваха довол-
но бабушки , не ви препоръчвам да слизате с колите по чакълестия път има друг път след около 200 м , покрай сметището вдясно , Успех.
На 8.12 се разположих след последния мост в дясно , срещу скалите търсих пак бяла риба , без удар от 13.30 до 16.30 , но колегите изкарваха довол-
но бабушки , не ви препоръчвам да слизате с колите по чакълестия път има друг път след около 200 м , покрай сметището вдясно , Успех.
- Stanimir17
- сериозен играч
Насулка колега!Black sea_fb написа:Тази седмица мисля да ходя но незнам точно каде да ли на Дебелец или на Чудните

In vino veritas!

за кефали около Синдел никой ли не е ходил?