Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Инфо за Копринка
давам актуален тел. на ИАРА за Копринка-0888610122
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, имали някакво раздвижване на рибата в язовира, започнали да се дава, че като гледам никой нищо не е писал почти 3 месеца. Ще ви бъда благодарен, ако споделите нещо.
Последния месец ходих два пъти на Морозовския ръкав и само каракуда средна големина и по някоя червеноперка.На бял червей и чат пат на царевица.На дъно или на директен от брега със захранка все един и същи размер излизат
.
п.п - А и уклеи има ако ти се занимава

п.п - А и уклеи има ако ти се занимава

- Прикачени файлове
-
- IMG_0972.JPG (253.51 KiB) Преглеждано 1690 пъти
-
- новобранец
Привет Колеги,
Плануваме с приятели излет с преспиване на Копринка този уикенд, но дочух, че язовира в момента бива изпускан много яко, слуховете са, че са се решили да разкриват Севтополис и има планове язовирът да бъде изпуснат почти изцяло. Някой, който е запознат, дали би могъл да даде някаква информация за нивото на язовира и дали наистина има такова нещо, както ви го описах?
Благодаря предварително
Плануваме с приятели излет с преспиване на Копринка този уикенд, но дочух, че язовира в момента бива изпускан много яко, слуховете са, че са се решили да разкриват Севтополис и има планове язовирът да бъде изпуснат почти изцяло. Някой, който е запознат, дали би могъл да даде някаква информация за нивото на язовира и дали наистина има такова нещо, както ви го описах?
Благодаря предварително
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Тока се говори всяка година, реално се изпуска язовира за да се напоява и да се произвежда ток. Стандартните риби като "Бабки" и "Каракуди" са свикнали с спадането на водата но се държат по-навътре.Stanislav Stanev написа:Привет Колеги,
Благодаря предварително
Успех!
Преди час се прибирах от Копринка(морозовския ръкав).Риба се лови,но на определени места.Язовира се изпуска с "пълна пара".За 4 дена спадна с около метър дълбочина.До седмица в морозовския ръкав,няма да има вода.Ловият се каракуди от по 300-600 грама,на около 40 -60 метра дистанция.Взема на торен,по малко на бял.Имам извадени около 7-8 кефала(карабалък) на жълт стириопор.Извадиха се и няколко шаранчета от порядака на 900-1200 също на торен.Да добавя само,че карабалъците са от 400-1200.(доста добри риби).Поздрави и наслука колеги.
Колеги, някой ще даде ли по-прясна информация? Моля за инфо за зоната към Змийското дере и Бозуков камък!
-
- ще става разбирач
Привет колеги имам един въпрос ?На 10 август ще ходя на Павел баня за 3-4 дни мисля да си взема лодката, от към Виден има ли удобни места за пускане на лодката близо до водата защото се очертава да съм сам. Без колесар съм
- Don4o_62
- учете се от него
От тоя край и кораб може да пуснеш
,пък и за колата няма се притеснаваш,уж не правят бели,все още де 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Благодаря за бързия отговор 

-
- научил се да хвърля
На бозуков няма нищо,значи водата е до вилите,там става за риболов все още,на змийското има водичкаpollja написа:Колеги, някой ще даде ли по-прясна информация? Моля за инфо за зоната към Змийското дере и Бозуков камък!

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Кажете нещо за водата за рибата. Че се чудим де да ходим.
-
- ще става разбирач
не съм ходил на Копринка , може ли да ми кажете къде има добри и проходими места за лагеруване /и риболов разбира се
/

ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Здравейте колеги трябва ми малко инфо за Копринка през четирите почивни дни мисля да посетя язовира кълвели как е нивото на язовира.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Lubol написа:Здравейте колеги трябва ми малко инфо за Копринка през четирите почивни дни мисля да посетя язовира кълвели как е нивото на язовира.
Нивото е много много на-доло. Аз като бях само дребни риби (червеноперка, каракуда и шаран чета) по 50-100г.
Би трябвало да се дава щука но не знам не съм пробвал.