Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Инфо за Копринка

Мнение от Don4o_62 »

давам актуален тел. на ИАРА за Копринка-0888610122
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Здравейте колеги, имали някакво раздвижване на рибата в язовира, започнали да се дава, че като гледам никой нищо не е писал почти 3 месеца. Ще ви бъда благодарен, ако споделите нещо.
Аватар
decer
новобранец
новобранец

Мнение от decer »

Последния месец ходих два пъти на Морозовския ръкав и само каракуда средна големина и по някоя червеноперка.На бял червей и чат пат на царевица.На дъно или на директен от брега със захранка все един и същи размер излизат 8).

п.п - А и уклеи има ако ти се занимава :)
Прикачени файлове
IMG_0972.JPG
IMG_0972.JPG (253.51 KiB) Преглеждано 1690 пъти
Stanislav Stanev
новобранец
новобранец

Мнение от Stanislav Stanev »

Привет Колеги,

Плануваме с приятели излет с преспиване на Копринка този уикенд, но дочух, че язовира в момента бива изпускан много яко, слуховете са, че са се решили да разкриват Севтополис и има планове язовирът да бъде изпуснат почти изцяло. Някой, който е запознат, дали би могъл да даде някаква информация за нивото на язовира и дали наистина има такова нещо, както ви го описах?

Благодаря предварително
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Stanislav Stanev написа:Привет Колеги,

Плануваме с приятели излет с преспиване на Копринка този уикенд, но дочух, че язовира в момента бива изпускан много яко, слуховете са, че са се решили да разкриват Севтополис и има планове язовирът да бъде изпуснат почти изцяло. Някой, който е запознат, дали би могъл да даде някаква информация за нивото на язовира и дали наистина има такова нещо, както ви го описах?

Благодаря предварително
Тока се говори всяка година, реално се изпуска язовира за да се напоява и да се произвежда ток. Стандартните риби като "Бабки" и "Каракуди" са свикнали с спадането на водата но се държат по-навътре.
Успех!
LUYBEN
новобранец
новобранец

Мнение от LUYBEN »

Преди час се прибирах от Копринка(морозовския ръкав).Риба се лови,но на определени места.Язовира се изпуска с "пълна пара".За 4 дена спадна с около метър дълбочина.До седмица в морозовския ръкав,няма да има вода.Ловият се каракуди от по 300-600 грама,на около 40 -60 метра дистанция.Взема на торен,по малко на бял.Имам извадени около 7-8 кефала(карабалък) на жълт стириопор.Извадиха се и няколко шаранчета от порядака на 900-1200 също на торен.Да добавя само,че карабалъците са от 400-1200.(доста добри риби).Поздрави и наслука колеги.
Аватар
pollja
новобранец
новобранец

Мнение от pollja »

Колеги, някой ще даде ли по-прясна информация? Моля за инфо за зоната към Змийското дере и Бозуков камък!
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Привет колеги имам един въпрос ?На 10 август ще ходя на Павел баня за 3-4 дни мисля да си взема лодката, от към Виден има ли удобни места за пускане на лодката близо до водата защото се очертава да съм сам. Без колесар съм
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

От тоя край и кораб може да пуснеш :D ,пък и за колата няма се притеснаваш,уж не правят бели,все още де :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Благодаря за бързия отговор :wink:
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

pollja написа:Колеги, някой ще даде ли по-прясна информация? Моля за инфо за зоната към Змийското дере и Бозуков камък!
На бозуков няма нищо,значи водата е до вилите,там става за риболов все още,на змийското има водичка :) ,друго на лични.Успех :wink:
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

Кажете нещо за водата за рибата. Че се чудим де да ходим.
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

не съм ходил на Копринка , може ли да ми кажете къде има добри и проходими места за лагеруване /и риболов разбира се :) /
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Здравейте колеги трябва ми малко инфо за Копринка през четирите почивни дни мисля да посетя язовира кълвели как е нивото на язовира.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

Lubol написа:Здравейте колеги трябва ми малко инфо за Копринка през четирите почивни дни мисля да посетя язовира кълвели как е нивото на язовира.

Нивото е много много на-доло. Аз като бях само дребни риби (червеноперка, каракуда и шаран чета) по 50-100г.
Би трябвало да се дава щука но не знам не съм пробвал.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”