Какво кълве на яз Ивайловград ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
mincho_02
новобранец
новобранец

Re: Ивайловград

Мнение от mincho_02 »

ако мога да качвам снимки ште видиш колко е паднал
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Айде някои да качи актуални снимки,че на 17 09 2010 заминавам за 2 дена и ми са ще да съм напред с материала и подготовката,дали с това падаме си струва да търся шарана или да търся костурче и перки от брега. :D
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

carp777 написа:Айде някои да качи актуални снимки,че на 17 09 2010 заминавам за 2 дена и ми са ще да съм напред с материала и подготовката,дали с това падаме си струва да търся шарана или да търся костурче и перки от брега. :D
Колега и аз ще съм там тогава. Дано някой каже какво е положението. Аз ще ходя да троля...
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Преди 2 дена се върна оттам колега.Бил е на митничарското до върбата.Водата падала стремително.Изкарал 2 риби,но не разбрах какви.И вика като пуснаха още водата, живарника ми остана на сухо.Всички наоколо си разотишли,а той упорствал до последно,но не ставало с това пускане и той си тръгнал.Смятах да ходя след Понеделник,но се отказах.Ще си ида на Кърджали,поне спряха водата.Вчера преди да се върна говорих с един дето работил на централата,и каза че повече нямало да я пускат.Там поне излиза шаран на пружина.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Don4o_62 написа:Водата падала стремително.
Зарибил съм 10 човека да ги мъкна на Ивайловград да видят природа красота ,пък и някоя риба да хванем.
Ама май ще правим кални бани :D :D :D
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
kalin73
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?

Мнение от kalin73 »

мдааааааааааа кални ще да са баните колега инфото е мн кално и празно :? и риба не дава ще се одаваме на ракия :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
team rudozem
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от team rudozem »

Колеги, някакво раздвижване при хишниците нямали, твърдо бях решил да отида за 5-6 дни на този красив язовир чакам до края на седмицата ако няма добри изгледи ще да е на жребчево, да пробваме новите воблерчета :)
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

бях 7 дни сега се вра6там об6то взето положението е траги4но :? ни6то на вла4ене нито в каниона нито в 6ирокото в каниона един хубав 6арко и един амур по околу 7кг и интересното е 4е има6е мн хаивер в 6аро :shock: :shock: :shock: като цяло риба не дава водата е като миналатъа година по това време с околу 3 метра в отвес на долу важното е 4е искарахме ок с групата има6е веселба голяма и пиенцето ни варве6е :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
team rudozem
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от team rudozem »

kalin73 написа:бях 7 дни сега се вра6там об6то взето положението е траги4но :? ни6то на вла4ене нито в каниона нито в 6ирокото в каниона един хубав 6арко и един амур по околу 7кг и интересното е 4е има6е мн хаивер в 6аро :shock: :shock: :shock: като цяло риба не дава водата е като миналатъа година по това време с околу 3 метра в отвес на долу важното е 4е искарахме ок с групата има6е веселба голяма и пиенцето ни варве6е :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Колега миналата година по това време бях там и на тролене нямаше никакви резолтати, нито един удар докъто непробвах с кефалски воблерчета, голди с оранжев цвят и за останалите два дни бе много доволно, но само кефалчета по 30-тина см. А миналата седмица , познати се похвалиха че за 5 дневен излет имали 3 амура по над 10 кг.
jan7712
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jan7712 »

Колега на 05.10 се върнах от там .Бях на месността цимбала .На влачене 5 бели риби на дъно нищо .Нивото си играе в порядъка на 30-40 см отчайваща работа имаше колеги шаранджии от 4 дена нищо.на плувка червеноперка ул;ей и каракуда.Имаше изроди ловяха сомчета по 900гр.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Доколкото зная, в момента много активно "кълват" данъчните в региона, като ползват добре познатия ни монтаж "хеликоптер" :D
Извинявам се за ОФФ-а
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
MiRo1992
новобранец
новобранец

Мнение от MiRo1992 »

Колеги в събота мисля да ходя моля някои ако има няква информация ква риба и на какво излиза да сподели :drinkers:
team rudozem
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от team rudozem »

Колеги, никаква информация ли няма за този язовир.
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

Търсиш само костур на симеонче или щипок,както и да му е при вас името. На бял от брега излизат много перки и малки шаранчета,пускайте ги !!! Те са от минало и тазгодишното зарибяване,ненадхвърлят 5-600 грама. На червен също взема костура,но по слабо,а същи и малки сулки писалки до половинка,за които също не се лакомете !!!
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
popay12
новобранец
новобранец

Мнение от popay12 »

Колеги к'во става с този язовир, шарана не е ли е тръгнал все още ?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”