Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Подочух, че пак е започнала миналогодишната сеч с търмъци от лодка до кулата, но дали е така... нямам грам време да отскоча до там 

Да има пак сеч,но търмъците били зимни блесни за каракуда-така ми казаха вчера/14.01/ тези от лодката,макар,че тройките на "блесните" бяха с големина за щука.achocarp написа:Подочух, че пак е започнала миналогодишната сеч с търмъци от лодка до кулата, но дали е така... нямам грам време да отскоча до там

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ами ИАРА неможе да направи нищо явно
миналата зима бях там когато се дарачеще идваха на проверка провериха двама трима и тва беше
много ми беше смешно както бяхме 50 60 души само 4 човека ловехме на плувка с еденичка кука в един момент казаха че идва проверка и останахме да ловим 10 души 6 от които с големи блесни с 3-ки
изгониха 4 5 "братя роми"
поогледаха се и изчезнаха след 30 мин сечта започна отново с пулна сила
а рибите си взимаха доволно на бял червей но........
миналата зима бях там когато се дарачеще идваха на проверка провериха двама трима и тва беше
много ми беше смешно както бяхме 50 60 души само 4 човека ловехме на плувка с еденичка кука в един момент казаха че идва проверка и останахме да ловим 10 души 6 от които с големи блесни с 3-ки
изгониха 4 5 "братя роми"
поогледаха се и изчезнаха след 30 мин сечта започна отново с пулна сила
а рибите си взимаха доволно на бял червей но........
-
- вече хвърля и на тежко
миналия понеделник бях на дупката ............ класически валатmrenku написа:Да има пак сеч,но търмъците били зимни блесни за каракуда-така ми казаха вчера/14.01/ тези от лодката,макар,че тройките на "блесните" бяха с големина за щука.achocarp написа:Подочух, че пак е започнала миналогодишната сеч с търмъци от лодка до кулата, но дали е така... нямам грам време да отскоча до там

САМО БОТЕВ
Забравих да спомена,че ни провериха към 11.00ч.,но бяха без лодка и тези вътре.......нищо.Единия от тези със "зимните" блесни беше с емблема на якето"горска стража". 

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
аиде да пораздвижим темата от преди забраната ако някой има да сподели нещо че май там ще откривам 
благодаря

благодаря
Традицията повелява,ако откриваш на пясъка то да е на стената!С друго немога да помогна за сега!Нека някой колега даде малко по-обстойно и точно инфо!Наслука на всички!
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ами на стената пролетта не даваха даже май от сечта по предната зима я забранихаdjordano написа:Традицията повелява,ако откриваш на пясъка то да е на стената!С друго немога да помогна за сега!Нека някой колега даде малко по-обстойно и точно инфо!Наслука на всички!
мен ме хвана толкова яд тогава ,че несъм стъпвал повече с изключение на един излет тая пролет на дупката
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Където и да се открива по нашия любим язовир -Стената, Бунгалата, Дупката,Моста, Могилите(преди люцерните),Чакълирания път, Люцернити(Калаващица), Сейменски дол, Високия бряг, Беловишкия ръкав, Скалите на Беловищкия, Брезовата горичка, Панагюрския борум, Тиньовица(Старата круша), Воденицата, Бански дол,Баталяската, Елешница, Кариерата, Червената пръст, Рошавите могили, Дупките, Контра стената, Горичката на стената......важна е традицията, важното е да сме на яз. ПЯСЪЧНИК, важно е да не угасва любовта ни към Него ЯЗОВИРА......
ВАЖНО Е ДА ГО ПАЗИМ ЧИСТ!
Пожелавам приятно откриване на всички колеги, незабравими мигове и най-вече НЕИЗБЕЖНА СЛУКА
и много Ръновееееееееееееееееееееееееееееееее
Пожелавам приятно откриване на всички колеги, незабравими мигове и най-вече НЕИЗБЕЖНА СЛУКА

-
- сериозен играч
За всичко съм съгласен с тебе колега! 

-
- сериозен играч
achocarp написа:Където и да се открива по нашия любим язовир -Стената, Бунгалата, Дупката,Моста, Могилите(преди люцерните),Чакълирания път, Люцернити(Калаващица), Сейменски дол, Високия бряг, Беловишкия ръкав, Скалите на Беловищкия, Брезовата горичка, Панагюрския борум, Тиньовица(Старата круша), Воденицата, Бански дол,Баталяската, Елешница, Кариерата, Червената пръст, Рошавите могили, Дупките, Контра стената, Горичката на стената......важна е традицията, важното е да сме на яз. ПЯСЪЧНИК, важно е да не угасва любовта ни към Него ЯЗОВИРА......
Пожелавам приятно откриване на всички колеги, незабравими мигове и най-вече НЕИЗБЕЖНА СЛУКАи много Ръновееееееееееееееееееееееееееееееее
Дано се засечем

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Стягам се за турнира- "МЕГА КАРП" който започва на 9юни, трябва да се въртят топчета, да се приготвят захранки и т. н . това братле може да стане само в неделя, през другото времеЙордан Марков написа:achocarp написа:Където и да се открива по нашия любим язовир -Стената, Бунгалата, Дупката,Моста, Могилите(преди люцерните),Чакълирания път, Люцернити(Калаващица), Сейменски дол, Високия бряг, Беловишкия ръкав, Скалите на Беловищкия, Брезовата горичка, Панагюрския борум, Тиньовица(Старата круша), Воденицата, Бански дол,Баталяската, Елешница, Кариерата, Червената пръст, Рошавите могили, Дупките, Контра стената, Горичката на стената......важна е традицията, важното е да сме на яз. ПЯСЪЧНИК, важно е да не угасва любовта ни към Него ЯЗОВИРА......
Пожелавам приятно откриване на всички колеги, незабравими мигове и най-вече НЕИЗБЕЖНА СЛУКАи много Ръновееееееееееееееееееееееееееееееее
Дано се засечемда ударим по една ръъън ракия
![]()

но в събота вечер ще съм на Пясъчко при приятели- за агнето да им помогна

За първи път от 18 години ще пропусна откриването

Още веднъж приятно прекарване на всинца Ви

-
- вече хвърля и на тежко
твоита риба никои не може да я хване.по нататака ачка сега да вземеш купа на състезанието.наслука.
наслука риболовци
-
- ще става разбирач
Как е положението на Пясъка колеги?Дава ли бат шарко или е слабо още?