Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Враждебна платеното
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Враждебна платеното
Да така си е както на всеки така и на този водоем си има дашни места.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- Naiden71
- научил се да хвърля
НъцкиCERRUTI написа:Абе погрешно......ама снимките са ти все от единия край на гйолаNaiden71 написа:Погрешно е виждането че рибата дава на определени места/то едно спринтиране сутрин мамата си джаса
/
![]()

Горе-долу сме го обиколили целия гьол.
Cohiba Fishing
ето и от мен малко снимки http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
- Naiden71
- научил се да хвърля
Предполагам си се изкефил!Там бях и аз последният път!bramek_91 написа:ето и от мен малко снимки http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
Успех!
п.п....И Ти ли на фидер?
Cohiba Fishing
само на фидер на бял 

- Naiden71
- научил се да хвърля
На 20.05.2011-в 14.00ч. акустирах на "кривата върба" с намерение да посецкам малко рибоци до другия ден.Времето-чудесно,подготовката-на ниво,ама надайсееее...
До вечерта само костурчета размер "......буба"
.Верно че беха добра бройка ама.....
Надах се на нещо друго като се стъмни и ..... Успееех!Като зачаткаха едни каракудки...
Побъркаха ме!Поне зарибих реката изодзад
И те беха добра бройка!
И така до преди обяд!?За един час две наистина амортизирани шаранчета по 400-500гр. ,които ме отърваха от капото,а аз даже не си направих труда и да ги снимам
...и 8 чифта жабешки бутчета които наистина си заслужаваше да снимам
Освен моите това което видях бяха още 5бр. извадени...?!След което лодката мина 2 пъти и нахвърлиха "Габровски количества" ама както казват Господарите-"да размърдаме" малко рибата...
След този "празен рейд"даже и костурчетата изчезнаха.Започва да заприличва на повечето арендовани водоемчета...
Ето малко пейзажчета
Успех на Всички!
П.П.Това е лично Мое мнение базирано на лично Мои наблюдения.

Хората драстично са намаляли и свободни места бол!
Темата е изчерпана.Моля за Ключ!

До вечерта само костурчета размер "......буба"

Надах се на нещо друго като се стъмни и ..... Успееех!Като зачаткаха едни каракудки...
Побъркаха ме!Поне зарибих реката изодзад

И така до преди обяд!?За един час две наистина амортизирани шаранчета по 400-500гр. ,които ме отърваха от капото,а аз даже не си направих труда и да ги снимам

Освен моите това което видях бяха още 5бр. извадени...?!След което лодката мина 2 пъти и нахвърлиха "Габровски количества" ама както казват Господарите-"да размърдаме" малко рибата...

Ето малко пейзажчета

Успех на Всички!
П.П.Това е лично Мое мнение базирано на лично Мои наблюдения.

Хората драстично са намаляли и свободни места бол!
Темата е изчерпана.Моля за Ключ!
Cohiba Fishing
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еххх бреее я докато се наканим и то го зачеркна гиола

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Naiden71
- научил се да хвърля
Иде края на "Платената Либоф"TRANSKI RIBAR написа:Еххх бреее я докато се наканим и то го зачеркна гиола![]()

Cohiba Fishing
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гъбите винаги са били фактор в риболова 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Naiden71
- научил се да хвърля
Добре че Всемогъщите не са ми затрили темата
Днеска с Кирето отбелязахме една година запознанство и естествено ме изкрънка да отидем там от където почна Всичко
Без да бързаме бих казал доста луекинко даже си закупих едно кило "Промиксче" с надеждата да не се набутам тоя път за оня дето духа.
Местото-познато,метода-също,уредите в изправност,кафенце,ред булче,пуретки/абе Кирето си се беше подготвил Перфектно!/и като ги засецкахме едни караконджули....позната работа.Зарибителния процес на реката изодзадзе мина по план!
И доволно от тия

Храната която в последствие се оказа доста уловиста
повода и кошничката марка "Димов"!

Понеже ей тъй си тръгнах за гъбки
Кирето ми услужи с това/стана невероятен бъркоч
/

Кирето ги дебне Успешно!

Як вятър,дъжд и бесно кълване!Киро закачи некъв як дзвер който не подлежеше на контрол и си замина...После празнично си ги зачесахме
тия двата убавци си щъкат и Ви чакат успешно бартеросани за Сомчета

Те и останалите

Добре че ходя с Киро за Риба!!!
ПП Свалям Шапка на колегата" bramek_91" който методично си ги дръпкаше с фидера!!!
Очаквам скоро съвместен излет!!!

Днеска с Кирето отбелязахме една година запознанство и естествено ме изкрънка да отидем там от където почна Всичко

Местото-познато,метода-също,уредите в изправност,кафенце,ред булче,пуретки/абе Кирето си се беше подготвил Перфектно!/и като ги засецкахме едни караконджули....позната работа.Зарибителния процес на реката изодзадзе мина по план!

И доволно от тия

Храната която в последствие се оказа доста уловиста

Понеже ей тъй си тръгнах за гъбки

Кирето ги дебне Успешно!

Як вятър,дъжд и бесно кълване!Киро закачи некъв як дзвер който не подлежеше на контрол и си замина...После празнично си ги зачесахме

Те и останалите

Добре че ходя с Киро за Риба!!!

ПП Свалям Шапка на колегата" bramek_91" който методично си ги дръпкаше с фидера!!!
Очаквам скоро съвместен излет!!!

Cohiba Fishing
-
- разбира нещата
Вече имам чуството,че или това не е моя гьол,или аз съм най-големия карък на земята...
.
Тука последния месец ходих 3-4 пъти,1-вия път - две пъстърви за цял ден.Втория път колегата ги скъса,5 сомчета и един амур 4 кила,аз само 2 сомчета(монтаж,сичко ни е едно и също).Третия и четвъртия път(4-тия бях за 24 часа) по 2-3 шарана и 1 сомче при положение,че бяхме 5 човека... незнам какво се случва и дали правя нещо грешно,но съм решил в близкия един месец да не стъпвам там.

Тука последния месец ходих 3-4 пъти,1-вия път - две пъстърви за цял ден.Втория път колегата ги скъса,5 сомчета и един амур 4 кила,аз само 2 сомчета(монтаж,сичко ни е едно и също).Третия и четвъртия път(4-тия бях за 24 часа) по 2-3 шарана и 1 сомче при положение,че бяхме 5 човека... незнам какво се случва и дали правя нещо грешно,но съм решил в близкия един месец да не стъпвам там.
Спокойно колега и аз бях така в началото на пролетта, но нещата тръгнаха и при тебе 6е ще тръгнат
ПП благодаря на колегата Найден за похвалата скоро и аз ще кача някоя снимка

ПП благодаря на колегата Найден за похвалата скоро и аз ще кача някоя снимка

днеска се прибрах от там 24 часа 1 удар
4 пръ4ки на дъно 2 на плувка
добра слука имахме

добра слука имахме

Колеги отивам днес на гьола с преспиване утре, други ден ще кажа резултатите