Ластик + или -???

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

malkoto ribe
новобранец
новобранец

Re: Ластик + или -???

Мнение от malkoto ribe »

1 мм. много тънък. 1,4 или 1,6 мм. за рибоци 2 кг. е супер ако са борбени си дръпват 2-4 м. и хоп в кепа ако са по лениви нещата се доближават до "жилото" . Дано даде господ по голямо парче тогава ластика е "нещото" дет ще ти реши проблема /може би/. За къв *** караш без повод, от мързел ли от що ли сега хем скина ластика, отиде си и елемента за връзване на кордата за ластика хем и плувката.
За конусната совалка: ами това е совалчица която е с конусовидна форма, дълга 5-7см и има вързан конец за нея. Формата и помага да се "заклини" по-добре /с по-голяма площ/ в коляното а конеца за да я издърпаш ОТ коляното при демонтажа и. Разрови се в е-магазините в раздел аксесуари ще я видиш и ще разбереш как действа.
Успех и късмет.

Сори МОД-а ме изпреварил.
granichar.org
bladeyav
новобранец
новобранец

Мнение от bladeyav »

[quote="malkoto ribe"] За къв *** караш без повод, от мързел ли от що ли сега хем скина ластика, отиде си и елемента за връзване на кордата за ластика хем и плувката.
[quote]

Мерси и на двама Ви колеги за разясненията.
А относно това, че го карах без повод не е от мързел опредлено. Исках по голяма сигурност на линията, като въобще не ми се вярваше, че ще се предаде ластика, а не влакното. На първото замятане още закачих по дъното някъде и при дърпането се скъса точно на куката, а ластика си беше ОК, което ме обнадежди, че не съм сбъркал, че не сложих повод. Но нищо човек се учи докато е жив, а най-ценното е опита, в моя случай малко неприятен. До последно се чудех, дали да сложа по-тънко поводче, но..... уви грешна преценка :oops:
Следващият път с 1.4 ластиче и повод най-отдолу :!:
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Следващият път с 1.4 ластиче
И пръчката ли искаш да счупиш? :shock: :shock:
bladeyav написа:Отделно ми каза че, този директен бил тънко стенен и щял да се сцепи при употребата на по-дебели ластици
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”