Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 3.0
Ок, много ти благодаря!
Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
Здравейте ! Играя офлайн версията . От къде мога да си набавя информацията на коя база и на каква стръв се лови ?
Легендарния рибар
От форума на играта .Гледаш в офлаин раздела. http://rus-fishsoft.ru/forum/index.phpsad написа:Здравейте ! Играя офлайн версията . От къде мога да си набавя информацията на коя база и на каква стръв се лови ?
някой може ли да обясни как се лови на нахлыстом.Ясно ми е че е на повърхноста,но на плувка ли триабва да лова с 0 дълбочина или има друг начин
Тва е начина ,друг нямаvasko_86 написа:някой може ли да обясни как се лови на нахлыстом.Ясно ми е че е на повърхноста,но на плувка ли триабва да лова с 0 дълбочина или има друг начин

Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
колеги нов съм нещо не ми тръгва играта показва ми следната грешка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.
Мерси много колега.Някой може ли да ми каже некви помагала като за напреднали има ли смисъл да играя онлайни някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и такаMafrit написа:нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
а клевалка какво е? онази програмка , която показва на кой водоем каква риба и в какви количества има ли?
-
- вече хвърля и на тежко
Да, плюс още някой подробности.Linderman написа:а клевалка какво е? онази програмка , която показва на кой водоем каква риба и в какви количества има ли?

-
- новобранец
- Обратна връзка:
аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?
Добре никой ли няма да ми отговори на тези въпросиshpera написа:Мерси много колега.Някой може ли да ми каже некви помагала като за напреднали има ли смисъл да играя онлайни някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и такаMafrit написа:нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.мерси

Звуците са в папката Sound на играта.Аз лично съм променил звука на плувката и на рекордите. Файловете са .wav- може да си свалиш от нета.Кликаш на всеки звук , виждаш кой не те кефи , преименуваш новия със същото име и го заменяшLinderman написа:аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря многоMafrit написа:Звуците са в папката Sound на играта.Аз лично съм променил звука на плувката и на рекордите. Файловете са .wav- може да си свалиш от нета.Кликаш на всеки звук , виждаш кой не те кефи , преименуваш новия със същото име и го заменяшLinderman написа:аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?

Тъй като никой не ми отговори пак ще попитам
Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така
как се прави от плувка на дъно абе изобщо тия нещта дето са за начинаещи