руская рибалка 3.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Томa37
фен клуб-скобар

Re: руская рибалка 3.0

Мнение от Томa37 »

Ок, много ти благодаря!
Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
sad
новобранец
новобранец

Мнение от sad »

Здравейте ! Играя офлайн версията . От къде мога да си набавя информацията на коя база и на каква стръв се лови ?
Легендарния рибар
cardu1
новобранец
новобранец

Мнение от cardu1 »

sad написа:Здравейте ! Играя офлайн версията . От къде мога да си набавя информацията на коя база и на каква стръв се лови ?
От форума на играта .Гледаш в офлаин раздела. http://rus-fishsoft.ru/forum/index.php
vasko_86
новобранец
новобранец

Мнение от vasko_86 »

някой може ли да обясни как се лови на нахлыстом.Ясно ми е че е на повърхноста,но на плувка ли триабва да лова с 0 дълбочина или има друг начин
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

vasko_86 написа:някой може ли да обясни как се лови на нахлыстом.Ясно ми е че е на повърхноста,но на плувка ли триабва да лова с 0 дълбочина или има друг начин
Тва е начина ,друг няма :partyman:
Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

колеги нов съм нещо не ми тръгва играта показва ми следната грешка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

Mafrit написа:нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.
Мерси много колега.Някой може ли да ми каже некви помагала като за напреднали има ли смисъл да играя онлайни някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така :) мерси
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

а клевалка какво е? онази програмка , която показва на кой водоем каква риба и в какви количества има ли?
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Linderman написа:а клевалка какво е? онази програмка , която показва на кой водоем каква риба и в какви количества има ли?
Да, плюс още някой подробности.
Изображение
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

shpera написа:
Mafrit написа:нямаш .netframework или директх. свали си играта + всех необходимов елементов от страницата на РР3. ако не става пак си свале фрамеворка от микрософт страницата.
Мерси много колега.Някой може ли да ми каже некви помагала като за напреднали има ли смисъл да играя онлайни някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така :) мерси
Добре никой ли няма да ми отговори на тези въпроси :)
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

Linderman написа:аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?
Звуците са в папката Sound на играта.Аз лично съм променил звука на плувката и на рекордите. Файловете са .wav- може да си свалиш от нета.Кликаш на всеки звук , виждаш кой не те кефи , преименуваш новия със същото име и го заменяш
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

Mafrit написа:
Linderman написа:аха, ясно , а някой знае ли как да спра звуците когато някой скъса примерно или някой пише в чата и др... много дразнещи са. Искам само звука за кълването да се чува ..?
Звуците са в папката Sound на играта.Аз лично съм променил звука на плувката и на рекордите. Файловете са .wav- може да си свалиш от нета.Кликаш на всеки звук , виждаш кой не те кефи , преименуваш новия със същото име и го заменяш
Благодаря много :)
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

Тъй като никой не ми отговори пак ще попитам :) Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така :) как се прави от плувка на дъно абе изобщо тия нещта дето са за начинаещи :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”