Нов платен водоем до София

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

Kroki,от това което прочетох разбирам,че ти си най щедрия арендатор за който някога съм чувал.Разходите,които си посочил за язовира са убииствени, направо те съжалявам!!! А относно това,че при теб всеки търси шаран то е нормално,лично аз не бих дал 10лв за да ловя каракуда,костур,уклей,червеноперка, каквито има на всеки НЕ ПЛАТЕН ГЬОЛ,и то в не лоши количества.Нищо не казваш за онези,които на ден не хващат риба и за 3ЛВ,А СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО!Обаче като видиш видрите от ПАЗАРДЖИК ти става зле,едва ли се чувстваш кофти обаче, когато някой си тръгва с празен живарник.P.S 2-те шаранчетата, които даваш да се вземат сигурно са по 5кг едното!!!ЩЕДРОООО!!!!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Кроки пусни им няколко снимки от язовира ти да видят че има риба , покажи им размера на шаранчетата и това е . Егати споровете за глупости стават . Ти си казваш офертите , не караш никой на сила да идва . Който не му харесва , да не идва .
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

Той си казва офертите о-кей,но пък всеки има право на мнение!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Тука малко позатрих ,че гледам пак се почна с обидите.Форумът не е място за обиди и скандали
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”