Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Къде около Шумен?
не Митачеdimitar_petkof написа:не бяха ли Царев брод 1 и 2?

- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, Нови Пазар има язовир но от много години няма вода, доколкото знам има проблем с крана
Колегата Ivan_nikolov пита за язовира посока село Стоян Михайловски
Доколкото знам е на водно стопанство, таксата мисля че е 5 лв, но трябва да имаш и билет, че ако мини проверка лошо
А какво излиза не мога да кажа точно, защото не съм ходил повече от година
миналата година се вадиха шарани по 1 500 кг. и каракуда колко е вярно за шарана не знам 
Наслука колеги и дано съм бил полезен

Колегата Ivan_nikolov пита за язовира посока село Стоян Михайловски

Доколкото знам е на водно стопанство, таксата мисля че е 5 лв, но трябва да имаш и билет, че ако мини проверка лошо

А какво излиза не мога да кажа точно, защото не съм ходил повече от година

Наслука колеги и дано съм бил полезен

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отговора ! Живот и здраве ще го проверя и ще споделя информация и да bad_santa ме разбра точно за кой язовир говоря .
Ще ми е интересно да споделиш каква е слуката там?
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Таксата на този язовир е 15 лв. , има доста риба около 2-3 кг , засякох я със сонара.
15 лв.такса...??Това да не е кафе с приятелка....Баси монопола...Не пазените язовири се търмъчат а дето се пазят таксата до небето...
- Sleepwalker_
- разбира нещата
За мене е неоправдан разход това, но пък за всеки влак си има пътници. То като сметнеш разходите си, само за един риболов на платено (на плувка или дъно) хвърляш пари колко за една читава пръчка. Затова и още като се занимавах с плувка предпочитах да скубя дребосък на свободните язовири и реката, а там всеки знае, че ако удари някой "бонус", тръпката е в пъти по-голяма от колкото ако се лови на платено. Но всеки си избира според предпочитанията. 

Здравейте колеги от Шуменско.Абе вие за риба не ходите ли,дайте малко инфо за реки,язовири в околноста,че то във Варненско вече е невъзможно да се ходи за риба.Където я има такса до небето,а където няма такси риба няма.Благодаря предварително и наслука на всички колеги.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колега, поне кажи какви риби търсиш, на платено ли предпочиташ, на свободно ли...Няма как да направим каталог на всеки гьол и бара 

-
- разбира нещата
що бе колега ? имате си такъв "хубав" язовир на около 30 км от варна,и излизат угоени прасета с щкембета ,гледам по другия форум ги спукват.даже и на гола кука ще кълват.Doncho69 написа:Здравейте колеги от Шуменско.Абе вие за риба не ходите ли,дайте малко инфо за реки,язовири в околноста,че то във Варненско вече е невъзможно да се ходи за риба.Където я има такса до небето,а където няма такси риба няма.Благодаря предварително и наслука на всички колеги.
и ние си имаме един такъв ,но с мн.мн. по-малки размери и шараните са по 2-3 кг.
локвата зад алуминиевия завод-диаметар най-много 20метра(20)

нямам намерения да ходя на АКВАРИУМ.такса 5лв и шарана мисля че е по 5,5лв(не съм сигорен колко е).друго по-съществено не излиза наоколо ,на езерото вадят дребосък.май тягосна ще е тази година ,не се чува някой да е зарибявал платените,а таксата си върви
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Аз съм ходил 2-3 пъти на тая локва, но надали ще ида повече, наистина е ЛОКВА. Е, ако ходенето е с цел по-скоро да подишаш въздух и да отмориш, има беседки, пейки и е облагородено наоколо, но за сериозен риболов по-скоро не. А и не си заслужава да биеш 90 км от Варна за това.
Не знам как е на Дибичкия язовир, миналата година там беше сеч на шарани и толстолоби, но сега не знам как е. Преди актуални бяха язовирите на Царев брод и Кюлевча, но общо взето за платените гьолове да каже някой, който ги посещава редовно.
Не знам как е на Дибичкия язовир, миналата година там беше сеч на шарани и толстолоби, но сега не знам как е. Преди актуални бяха язовирите на Царев брод и Кюлевча, но общо взето за платените гьолове да каже някой, който ги посещава редовно.

-
- разбира нещата
на дибичкия ,поне аз не съм чувал точно миналата година да има "сеч"на някаква риба,не съм
ходил,чува се че някои са хванали нещо ,но няма кой знае какви положителни отзиви за миналата год. както казах по-горе ,се очертава "слаба " година.
ходил,чува се че някои са хванали нещо ,но няма кой знае какви положителни отзиви за миналата год. както казах по-горе ,се очертава "слаба " година.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- choch0
- научил се да хвърля
Някой може ли да постне в темата GPS координати на язовиран до Нови Пазар, където таксата е 15 лв.
Благодаря
Благодаря
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Кюлевча вече е източен ,друга информация за него нямам .
Колеги благодаря инфото.Интересуваше ме на Кюлевча как е,и имаше един язовир до Преслав на който имаше 2 каравани и страхотно си изкарахме там за 3 дена ама сега незнамкак е там,като такси,риби и ако може тел. за връзка.Мерси предварително и НАСЛУКА.