Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде около Шумен?

Мнение от Fishing_Fan »

dimitar_petkof написа:не бяха ли Царев брод 1 и 2? :)
не Митаче :) има и Нови Пазар 1 и 2
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Здравейте колеги, Нови Пазар има язовир но от много години няма вода, доколкото знам има проблем с крана ;)
Колегата Ivan_nikolov пита за язовира посока село Стоян Михайловски ;)
Доколкото знам е на водно стопанство, таксата мисля че е 5 лв, но трябва да имаш и билет, че ако мини проверка лошо ;)
А какво излиза не мога да кажа точно, защото не съм ходил повече от година :( миналата година се вадиха шарани по 1 500 кг. и каракуда колко е вярно за шарана не знам ;)
Наслука колеги и дано съм бил полезен ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Благодаря за отговора ! Живот и здраве ще го проверя и ще споделя информация и да bad_santa ме разбра точно за кой язовир говоря .
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Ще ми е интересно да споделиш каква е слуката там?
Поздрави!!!
Аватар
steiner
новобранец
новобранец

Мнение от steiner »

Таксата на този язовир е 15 лв. , има доста риба около 2-3 кг , засякох я със сонара.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

15 лв.такса...??Това да не е кафе с приятелка....Баси монопола...Не пазените язовири се търмъчат а дето се пазят таксата до небето...
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

За мене е неоправдан разход това, но пък за всеки влак си има пътници. То като сметнеш разходите си, само за един риболов на платено (на плувка или дъно) хвърляш пари колко за една читава пръчка. Затова и още като се занимавах с плувка предпочитах да скубя дребосък на свободните язовири и реката, а там всеки знае, че ако удари някой "бонус", тръпката е в пъти по-голяма от колкото ако се лови на платено. Но всеки си избира според предпочитанията. :)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Здравейте колеги от Шуменско.Абе вие за риба не ходите ли,дайте малко инфо за реки,язовири в околноста,че то във Варненско вече е невъзможно да се ходи за риба.Където я има такса до небето,а където няма такси риба няма.Благодаря предварително и наслука на всички колеги.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Колега, поне кажи какви риби търсиш, на платено ли предпочиташ, на свободно ли...Няма как да направим каталог на всеки гьол и бара :)
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Doncho69 написа:Здравейте колеги от Шуменско.Абе вие за риба не ходите ли,дайте малко инфо за реки,язовири в околноста,че то във Варненско вече е невъзможно да се ходи за риба.Където я има такса до небето,а където няма такси риба няма.Благодаря предварително и наслука на всички колеги.
що бе колега ? имате си такъв "хубав" язовир на около 30 км от варна,и излизат угоени прасета с щкембета ,гледам по другия форум ги спукват.даже и на гола кука ще кълват.
и ние си имаме един такъв ,но с мн.мн. по-малки размери и шараните са по 2-3 кг.
локвата зад алуминиевия завод-диаметар най-много 20метра(20) :idea: :lol: .не съм ходил и
нямам намерения да ходя на АКВАРИУМ.такса 5лв и шарана мисля че е по 5,5лв(не съм сигорен колко е).друго по-съществено не излиза наоколо ,на езерото вадят дребосък.май тягосна ще е тази година ,не се чува някой да е зарибявал платените,а таксата си върви
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Аз съм ходил 2-3 пъти на тая локва, но надали ще ида повече, наистина е ЛОКВА. Е, ако ходенето е с цел по-скоро да подишаш въздух и да отмориш, има беседки, пейки и е облагородено наоколо, но за сериозен риболов по-скоро не. А и не си заслужава да биеш 90 км от Варна за това.
Не знам как е на Дибичкия язовир, миналата година там беше сеч на шарани и толстолоби, но сега не знам как е. Преди актуални бяха язовирите на Царев брод и Кюлевча, но общо взето за платените гьолове да каже някой, който ги посещава редовно. :)
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

на дибичкия ,поне аз не съм чувал точно миналата година да има "сеч"на някаква риба,не съм
ходил,чува се че някои са хванали нещо ,но няма кой знае какви положителни отзиви за миналата год. както казах по-горе ,се очертава "слаба " година.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

Някой може ли да постне в темата GPS координати на язовиран до Нови Пазар, където таксата е 15 лв.
Благодаря
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Кюлевча вече е източен ,друга информация за него нямам .
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги благодаря инфото.Интересуваше ме на Кюлевча как е,и имаше един язовир до Преслав на който имаше 2 каравани и страхотно си изкарахме там за 3 дена ама сега незнамкак е там,като такси,риби и ако може тел. за връзка.Мерси предварително и НАСЛУКА.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”