Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Познай зъбатия
Модератор: dantho.mihov
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Познай зъбатия
ПРОТЕСТИРАМ ГЛАВАТА е агнешка.Амура нема такъв черап (глава)тоя е на 45 градуса.Аганцето е от 15 до 20 кг. и е МИРИНОС. НЕ искам суджука.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колко суджук изкарах с бобъра?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Хахахахchirusa_bg написа:Колко суджук изкарах с бобъра?

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
ТРИ суджука искара аааа САПУНА неще да ги даваchirusa_bg написа:Колко суджук изкарах с бобъра?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Митее, чичо Миткооо, 3 суджука си имал да ми даваш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Ще има да чакаш ?chirusa_bg написа:Митее, чичо Миткооо, 3 суджука си имал да ми даваш![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Pylsar написа:Е....няма ли да има поне малко"пазърлък"!? Искаш да минеш по "тънката лайсна ".Държа ни под напрежение два дни!sapuna написа:Опааааааааааа!Да не получите по половинка,щом нахалствате!!!
Ехе, отново тарикати си навъдиха !!!
П.п. Пази се Митак, да те не бият ...

Ех...колеги,не зная какво да кажа !? Направо съм втрещен !LBoy написа:Pylsar написа:Е....няма ли да има поне малко"пазърлък"!? Искаш да минеш по "тънката лайсна ".Държа ни под напрежение два дни!sapuna написа:Опааааааааааа!Да не получите по половинка,щом нахалствате!!!
Ехе, отново тарикати си навъдиха !!!
П.п. Пази се Митак, да те не бият ...

Бива,то бива хора без чувство за хумор,ама чак толкова.!?Comment was left for this post: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 5&start=60
п.п Изобщо не ми пука каква ми е"репутацията"!Аз по нея съм изразил мнението си на подходящото място . Ама,защо оризилихме/оспамих ме/ толкова приятна и разтоварваща тема!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Не се претеснявай,сигурно колегата не е чел от началото на тематаPylsar написа:Ех...колеги,не зная какво да кажа !? Направо съм втрещен !Каква беше тя,каква излезна ? Колегата Boy ми намали"репутацията"!!!

Може да е новак,а може пък и от тези дето не обичат спама

п.п.Щях да ти компенсерам плюсчетата,но в тази тема не е коректно да натисна +.

Извинявай,че не мога да ти помогна

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е от амур кратуната, от пудел е.
На съседа Тошо му изчезна в Горна пудела, последно са го видяли да тича с парче суджук в устата
Да не се чудите откъде е суджука де

На съседа Тошо му изчезна в Горна пудела, последно са го видяли да тича с парче суджук в устата

Да не се чудите откъде е суджука де

Внимавай в "картинката",защото "репутацията" ти е застрашена !?Ivak написа:Не е от амур кратуната, от пудел е.
На съседа Тошо му изчезна в Горна пудела, последно са го видяли да тича с парче суджук в устата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не се чудите откъде е суджука де![]()
![]()

Евала,колега!Може би едно от най-остроумните мнения по темата !

Ти поне имаш 29 - същият този младеж ми намали мойта на (-5)Pylsar написа:Направо съм втрещен !Колегата Boy ми намали"репутацията"!!!
-Та какво стана със суджука

Има сделка -ще го ядем заедно.Виното е от мен !milko_way написа: -Та какво стана със суджука

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Суджук та суджук, Пуделаааа какво стана с Пуделааааа

-
- и господ не е толокова добър
Ами стана на суджукIvak написа:Суджук та суджук, Пуделаааа какво стана с Пуделааааа![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.