Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун
Модератор: nkolev66
Re: Дървен харпун
аз се извиних на модераторите и те не казаха нищо и за това иначе ако знаех кой съм напсувал щях да му се извиня и ако щете това пак се извинявам 

дялкам ли недялкам направо ми се е*а ма*а*а и още не е перфектно изгладен още и неми харесва утре дано да стани и ще докладвам тей че давайте съвети как да го загладя по бързо

- Jack Daniels
- разбира нещата
Колкото по-бързо шкуркаш, толкова по-бързо ще го загладиш 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Никой не те гони, карай я по кротко! Първо шкуриш с много едра шкурка п 60 или п 80 и след това със ситна за заглаждане.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
те вече мой те ръце се изшкуриха повече от колкото дървото
този спусък нали става за всички видове харпуни защото мисля че съм готов с тялото и да знам да си го вземам ли http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2801 или на някой турски харпун да му зема дръжката съ спусъка
ето го и изгладен 
но има малък проблем леко е задълбан в средата и искам да попитам дали има проблем ако я запълня с гипс
а ето и как изглежда тялото отстрани давай те съвети

но има малък проблем леко е задълбан в средата и искам да попитам дали има проблем ако я запълня с гипс

-
- ще става разбирач
Аз минах през този процес с удоволствие,а яростта ,която влага в проекта колегата е пословична-дано енергията му стигне за нещо позитивно.Но мерака е важен,мерака.Давай пич,работи,пиши грамотно,и нека да бъдеш поне малко удовлетворен от труда си.А моралната подкрепа я имаш от всички,силата да завършиш творението си-само твоя. И със моите първи идеи е било така,само че тогава нямаше Интернет за справка,а само едно ръждиво менгеме което да зяпам, и оная сила на морето ,която те дърпа да не спираш да твориш.Хората,които ме подкрепиха тук в труден момент,когато се чудиш за какво е всичко това,и обръщаш всичко на шега,са сериозни и готини.И малко шеги и закачки не са излишни.Не се впрягай.Жалко че аз засега оставих моя втори проект леко да отлежава,поради пусти битовизми,но зимата е дълга, а времето което прекарва човек с любимото си хоби-безценно.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
така а ако не превръщаш негативното мнение в положителни си загубен а сега дръжката ли е наред или спусъкът и как мога да си направя спусък от спирачки както казахте
Без да имаш спусъка наличен всико останало е губене на време батка.
Гуфи бате аз лично нямам опит със спусък от велосипедна спирачка но ако има кой да ти изработи истински мога да ти изпратя още скици и чертежи .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде Гуфи, айде бачкай, че умирам от скука.
Напиши до къде си стигнал, дай някоя снимка
Напиши до къде си стигнал, дай някоя снимка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ми все още до никъде смисъл чакам да ми кажат по подробно за спусъкът от спирачка или от лъжица

-
- научил се да хвърля
GuFy изчакай някой от колегите занимаващи се с това хоби от дълги години може да обясни. Повярвай няма да е интересно само на тебе. На мен също ми е интересно
, че може би и на някой друг начинаещ !

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!

Юли разбра ли как действа това чудо? Видях че си писал в медфиша