Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Е да де, ама нали точно тва е идеята бре - групата да е обща, но пиеньето да е моеtcekata написа:Така няма да я има сегашната ситуация - мойто си е мое , а чуждото общо.![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Той сеира започна още от 1-ва страницаribolovcho написа:...що....сеир ли ще чакаш...

И въобще сеира с тия групи си е на ниво.
...и се потдържа.

- Бисо
- сериозен играч
Ти..
Не се абете,мОмчето не моа ви разбра.....нема с кво.......

И ти...Шморхи написа:Бе заради мене или мънцата едва ли някой ше напусне. По-скоро се пренасочват, ма на твоя аватар пише модератор, ти ги разбираш нещата.
Младеж, не дрънкай за неща от които хабер си нямаш. Съвет ти давам просто.
И доооста други...Мънцата написа:Тука мисля че нещо се обърка /риболовч/ribolovcho написа:най добре вземете да си направите сайтове ,ваши собствени и там може да си правите каквото си искате,мого се радвам че ги има затворените групи,защото от такива мнения като вашите/мънц и шморх/ много хора напуснаха форума,ми вземете да направите нещо положително за форума,явно неизбирането ви за морския риболов/за модератори/ ви е направило много мнителни))).....
крайно време е на тази тема да се удари катинарчеНо виж, за катинарчето сме на едно мнение
И за другото си прав - мноо ме е яд, че не ме направиха модератор и сега гледам да развалям атмосферата във форума
Не се стягай пич, приеми, че чашата е наполовина пълна
Наздраве

Не се абете,мОмчето не моа ви разбра.....нема с кво.......

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Е, зима е все пакstich написа: Той сеира започна още от 1-ва страница
И въобще сеира с тия групи си е на ниво.
...и се потдържа.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Обаче ше се съветваме дали да го приемаме желаещия или не е баш за "наща" група и ше треа да поработи още по въпроса!
п.п....или па му е мноо малка репутацията и немое стигне до мифката изобще!

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Нямам в предвид пиенето , то си е нещо като членски внос и съгласно устава по право ще ти се полага.Мънцата написа:Е да де, ама нали точно тва е идеята бре - групата да е обща, но пиеньето да е моеtcekata написа:Така няма да я има сегашната ситуация - мойто си е мое , а чуждото общо.![]()
![]()
![]()
![]()
Ръйш ли

Аааа, не, мене ми стига "членския внос"stich написа:Да де,но преди това трябва да бъде произведен в чин - модератор

Между другото - подписа ти кефи отвсякъдеtcekata написа:...

Последно промяна от Мънцата на Сря Фев 09, 2011 1:59 am, променено общо 1 път.
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Не става. Тогава ще трябва да членува и в групата на модераторите , а с това ще наруши правило №1.stich написа:Да де,но преди това трябва да бъде произведен в чин - модератор
Така си е, лекаstich написа:Бе кво и е на темата...е как хубаво си полафихме...![]()
Лека колеги!

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Така и трябва да бъде. Всеки посещава сайта с цел да получи някаква информация или да се разтовари. Лека нощ и от мен!
-
- ще става разбирач
Е точно тука много,ама страшно много грешишribolovcho написа:най добре вземете да си направите сайтове ,ваши собствени и там може да си правите каквото си искате,мого се радвам че ги има затворените групи,защото от такива мнения като вашите/мънц и шморх/ много хора напуснаха форума,ми вземете да направите нещо положително за форума,явно неизбирането ви за морския риболов/за модератори/ ви е направило много мнителни))).....

Ае Риболовчо кво си фантазираш шест страници не виждаш ли,че изглеждаш смешник в на хората очите
Аз сега отивам за риба. И за да не ми намалят "скобите" РеПутацийката обещавам да ловя само клен. Като се върна да сте приключили с карамолите и да те излезли с ясна позиция за разпределяне на рибите по групи и с позиционирането си в тях. Шморхи вече си избра лапината, Мънцата да зима харипа друг друга и т.н. "Групирането Прави СИЛАТА и увеличава РЕПУТАЦИЯТА"/цитирам мастор Йода/
пп. Имам една молба. Ако е възможно на мене оставете михалеца, щото все "гоня Михаля"

пп. Имам една молба. Ако е възможно на мене оставете михалеца, щото все "гоня Михаля"