Директен телескоп?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Директен телескоп?
Здравейте колеги!Някой може ли да изкаже мнения за Formax Ultimax 7.0м? Благодаря предварително! 

- eroucma
- разбира нещата
Колеги дайте мнение за ето това телескопче Pokee Champion в размер 6 метра. Благодаря предварително. 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- eroucma
- разбира нещата
Айде де колеги, никой ли не е виждал това чудо наживо, я поне кажете туй- унуй за http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B Globe New Hunter B 6 м.eroucma написа:Колеги дайте мнение за ето това телескопче Pokee Champion в размер 6 метра. Благодаря предварително.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
http://aukro.bg/direkten-teleskop-globe ... 34450.htmleroucma написа: ........................................................... http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B Globe New Hunter B 6 м.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От година някъде го имам само че на 7м и си дърпам риби доволно с него. Един вид за парите си не се оплаквам.eroucma написа:Колеги дайте мнение за ето това телескопче Pokee Champion в размер 6 метра. Благодаря предварително.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- новобранец
от миналото лято го ползвам, редовно го "изнасилвам" с плувки от порядъка на 0,2 -0,5 грама ами държи се. Хванал ми е доста рибоци. За цената си е перфектен. Периодично се дърляме с жената кой да го ползва.kristo2 написа:Здравейте колеги!Някой може ли да изкаже мнения за Formax Ultimax 7.0м? Благодаря предварително!
Имам още една "сопа" на фирмата ама модела е "ДИНАМАКС" 6м. И тя е супер.
Май вече съм им фен, улавям се да се заглеждам по всичките им продукти.
granichar.org
мнение за Lineaeffe Storica 6м.
колега аз имам фокус финесса 8 метра имам и 9-ката лилавката имам и един на колмик но той е доста скъп
Айде сега и ако кажеш каква връзка има това с темата...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
INCUBUS написа:Директните са безсмъртни-няма тука стара-нова темаНепрекъснато възникват нови фенове,познали един от верните пътища за поетичния риболов
![]()
Фундаментален пост!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
+1Бачо Илия написа:Фундаментален пост!INCUBUS написа:Директните са безсмъртни-няма тука стара-нова темаНепрекъснато възникват нови фенове,познали един от верните пътища за поетичния риболов
![]()

Добър ден колеги,препоръчайте ми директен телескоп 7 м (до около 150лв).От 2 дни чета и до колкото разбрах най-доброто предложение е било Фокус Финеса(до 200лв),но вече го няма на пазара .Като здравина,какво ще кажете за Вега Серафик доближава ли се до Фокуса
или дайте някое друго предложение.
Благодаря си предварително !!!

Благодаря си предварително !!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Вегата е чудесна пръчка и се вписва идеално в бюджета ти.Имам я от около 2 години и е удоволствие да се лови с нея.
- кирил великий
- разбира нещата
Кажете, моля, за около 350-400 лв. кой модел директен телескоп би ми бил най удобен и каква стойка ще му подхожда?
Tи т.....к ли си правиш,малко да поспамиш ли си решил?!кирил великий написа:Кажете, моля, за около 350-400 лв. кой модел директен телескоп би ми бил най удобен и каква стойка ще му подхожда?
Все едно да питам кое ще ми е по-удобно -порше или ферари....смешно е....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ