Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
Вчера привечер са взели сафрид на чепаре от лодка в Балчик

Утре влизам за сафрид около Бургас. Чудя се дали да не пробвам пред Черноморец или пред Германката. Някой има ли днешна информация къде се върти в момента? Ще споделя резултатите след това.
Ми то риба брат,трябва да я търсиш,вчера сутринта рано и привечер ,приятел е взел пред Германката с лодка 3-4 кила общо .За днес не знам ,камо ли за утре
така ,че проби му е майката ,ако си в тоя район ги проверяваш местата ,Германката ,Колкита ,Агалина, пред кръста дава също ,зависи с какъв двигател си и ако ти се обикаля .На слука ти пожелавам
.

Ами варненци??? нещо не са ли закачили??srr.рибар написа:Вчера привечер са взели сафрид на чепаре от лодка в Балчик![]()
![]()
Аз мисля да закача малко тен утре сутрин на Дружба

Днес, пред таляна на Ной. Три лодки. Рибата не кълве много активно. За един час между 18 и 19 ч , двама човека направихме около килограм. Не зависи от флуорокарбона , а от големината на куките. И едрият сафрид търсеше малки куки- №8 макс.Предпочиташе чепаре от токачка

P.S. Киро, така добре ли е?
Последно промяна от JoroK на Пет Юни 03, 2011 10:23 pm, променено общо 1 път.
колеги, някой да е ходил на шабла тия дни, че смятам в неделя да посетя 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
JoroK написа:
Предпочиташе класическо чепаре от токачка
Не знаех че това е класическото чепаре ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
За Тюленово и Шабла нищо освен делфини по двойки,като резултат пет попчета,един дракон,два меджида и два литра бира.За сега нищо само надежда !
що нещо не моа се съглася с тез токачки незнам,що не вземете да опитате нещо по класическо за последните 3 годиниJoroK написа:.Предпочиташе чепаре от токачка?
поразгледай снимките на borkok тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1785 там го има и изглежда доста добре
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

не знам дали токачката е добър вариант аз лично мисля, че за да работи едно чепаре с пера трябва да е с пера от водна птица и това мнение не е мое, а на колега от форума с, което аз съм напълно съгласен моите чепарета са такива и си работят.Токачката поскоро не работи.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега JoroK покажи да видим тези чепарета да не би да са нещо около токачка може пък и аз да греша 

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Днес бях пред бургаския Черноморец. Влязох от стоянките на лодките (до централния плаж), потеглих в посока о-в Св. Иван, сафрида почна да кълве чак около първия талян. Оттам за 3 часа селото се премести постепенно почти до острова в преследване на малки пасажчета. Имаше сутринта по-едър сафрид, после го обърна на по-дребен. Имаше доста лодки и всички си хващаха. Аз лично направих около 2-3 кила (не съм ги теглил), като според мен всички горе-долу по толкова си хващаха. Това е до 9 часа, после може и да е продължил риболова.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега на какво чепаре лови 

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес от 17ч до 20 ч пред Траката даде добре сафрид имаше доста лодки .Ловисе предимно на 1-2 м от дъното на зелено ламе както и перушина с ламе куки №9