Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи .
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи
Jechev написа:Баруте, на всички тези условия, които описваш отговаря бирарията на Тошко, където ставаха най-хубавите и големи срещи, а защо не сме там да попитам риторично?
..........
Много исках срещите да продължат при Тошко, обаче много хора бяха против щото им било скъпо. Според мен е по добре да изпиеш 2-3 истински ракии отколкото 2 ботилки "Цар Киро", ама това е въпрос на личен вкус и разбиране, няма да коментирам качествената им бира

- barutchiata ©
- Администратор
Jechev написа:..........................
Относно пътуванията и дълго невлизане в нета на колеги, който има желание ще я намери, има и телефони, освен нет!
.........................
Или както се казва сития на гладния не вярва, но нещата трябва да се гледат от всички страни и да са равнопоставни. Телефонните срещи и уточнения не са ми присъщи, още повече когато става въпрос за форум срещите на nariba.
Това имах и аз предвид и за това запитах реторично за да се сетят тези които бяха недоволни тогава , че всъщност не бяха прави, все пак идеята на тези срещи не е състезание по надпиване с евтин алкохолbarutchiata © написа:Jechev написа:Баруте, на всички тези условия, които описваш отговаря бирарията на Тошко, където ставаха най-хубавите и големи срещи, а защо не сме там да попитам риторично?
..........
Много исках срещите да продължат при Тошко, обаче много хора бяха против щото им било скъпо. Според мен е по добре да изпиеш 2-3 истински ракии отколкото 2 ботилки "Цар Киро", ама това е въпрос на личен вкус и разбиране, няма да коментирам качествената им бира. Аз и сега когато искам да се видя с някои колеги се срещаме там. Винаги съм предпочитал качеството пред количеството.

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- chapara
- ще става разбирач
Все си мисля ,че страшно се задълбочава.Това не е добре за всички ,още по-малко за нови колеги
Хайде да го дадеме по упростено, умолявам Ви ,ако ли не по-добре тази тема да бъде затворена.Явно никой не чете началото и не иска да схване замисъла за продължаване и ......на традицията.Всички четат нещо между редовета ,а аз не заложих там нищо 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- barutchiata ©
- Администратор
Тоа нагъл интригант пак ли е у форума?Jechev написа:Предлагам следващата среща да я организира Марко Поло ....................................................
За деня (сряда, или четвъртък), ако искате пускайте анкета!
За деня нямам претенции, стига да е постоянен. Изключвам големи празници в които е редно да има промени, но да бъдат съгласувани с анкета.
- barutchiata ©
- Администратор
chapara написа:Все си мисля ,че страшно се задълбочава.Това не е добре за всички ,още по-малко за нови колегиХайде да го дадеме по упростено, умолявам Ви ,ако ли не по-добре тази тема да бъде затворена.Явно никой не чете началото и не иска да схване замисъла за продължаване и ......на традицията.Всички четат нещо между редовета ,а аз не заложих там нищо
Ами темата е "Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи" и не виждам какво задълбочаваме. И не разбирам защо говориш от името на новите колеги, така поднесени нещата вменяват у околните твои виждания за хора които не познаваме.Остави новите, говори за себе си. Ако не ти харесват предложенията и мненията на другите би трябвало да формулираш темата по друг начин.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:pacho69 написа:Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията. Не е моя работа да се меся, щото съм нов, ама първо решете в кой от двата форума да остане темата и след това всичко останало. На мен ми е все едно къде ще е срещата, стига да знам кога ще дойда с удоволствие. И нека другия път да е ясно точното място, защото при ЛС-то получено от Марко, много се чудех кой път да хвана, нали съм нов....
Много интересни срещи са се заформили последно време![]()
![]()
, това е ново за мен
![]()
![]()
. Мястото и срещата на ЛС.
. Всичко започна със срещите nariba.com, после започнаха да подхвърлят от другия форум, последно видях Среща на Софийските риболовци.
![]()
![]()
Немога да разбера защо 10-тина човека целенасочено хем се дистанцират от nariba, хем пишат за срещите си тук.
![]()
Алооооуууу - чети по внимателно
Темата в GF е приключена от няколко дена,така че не се кахъри.Мънцата написа:Дублаж нямаpacho69 написа:Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията.Тук ако искате продължавайте с дискусията
А пък и регистрацията ти там си е валидна - влизай и чети.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Алоуууу вместо да си играете на развален телефон, чети ти по внимателно!
- КИРО
- Обратна връзка:
Четох,но повече не се обаждам тука,
Чапи иска конкретни отговори които не мога да му ги дам.
Само не намесвай GF в спора вече.

- barutchiata ©
- Администратор
КИРО написа:Четох,но повече не се обаждам тука,
Казах "другия форум", никъде не съм споменавал GF, ама явно гузен негонен бяга! А ако мислиш, че лъжа ще се поровя да извадя постове.
- КИРО
- Обратна връзка:
За мен,коментара ти идва от тука,както и да е - дано да успеете да се споразумеете де.barutchiata © написа:pacho69 написа:Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията. Не е моя работа да се меся, щото съм нов, ама първо решете в кой от двата форума да остане темата и след това всичко останало. На мен ми е все едно къде ще е срещата, стига да знам кога ще дойда с удоволствие. И нека другия път да е ясно точното място, защото при ЛС-то получено от Марко, много се чудех кой път да хвана, нали съм нов....
Много интересни срещи са се заформили последно време![]()
![]()
, това е ново за мен
![]()
![]()
. Мястото и срещата на ЛС.
. Всичко започна със срещите nariba.com, после започнаха да подхвърлят от другия форум, последно видях Среща на Софийските риболовци.
![]()
![]()
Немога да разбера защо 10-тина човека целенасочено хем се дистанцират от nariba, хем пишат за срещите си тук.
![]()
Че хептен на титик отиде темата.
А и още нещо - там ( в GF ) имаше много по-сурови изказвания,
но нямаше наказани.
Ама аз пък съм доволен де.

Мисля си, че темата пак тръгна в неправилната посока ... 

Абцелютно, в крайна сметка подобни полемики относно срещите се случват периодично , а за всяка НС постоянно...после всичко си отминава и нещата си идат на мястото....важното е да има смислен диалог а не бла бла....Мънцата написа:Мисля си, че темата пак тръгна в неправилната посока ...
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- chapara
- ще става разбирач
За съжалениеМънцата написа:Мисля си, че темата пак тръгна в неправилната посока ...

Всичко ми харесва ,когато е градивно,и заглавието ми харесва.Аз съм на принципа "Глас народен глас Божи".За това и съм пуснал темата,да могат всички да се изказват, нови ,стари , просто всеки който го интересува и вълнува.Остави новите, говори за себе си. Ако не ти харесват предложенията и мненията на другите би трябвало да формулираш темата по друг начин.

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- drat
- разбира нещата
До тука само две реални предложения.
Бирария Дондуков и Бирарията на Тошко.
Бирария Дондуков и Бирарията на Тошко.